Тепловий насос повітря-вода IGLU Inuit 6 I

Арт. IGLU Inuit 6 I
В наявності
Опалення та нагрівання води Теплові насоси Тепловий насос повітря-вода IGLU Inuit 6 I
Кредит та розстрочка від 13 397 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
60
Страна производитель
Литва
MAX мощность охлаждения, Вт
6,5 кВт
MAX мощность тепловая, Вт
6 кВт
Источник
Воздух-Вода

Опис

Тепловий насос повітря-вода IGLU Inuit 6 I

Литовський виробник теплових насосів IGLU® пропонує рішення для мешканців приватних та багатоквартирних будинків, а також промислових та громадських об'єктів. Теплові насоси IGLU® - це надійна та енергоефективна альтернатива для опалення як невеликих, так і великих об'єктів нерухомості. З тепловим насосом IGLU® можна заощадити до 75% витрат на електроенергію в порівнянні з традиційними системами опалення. Теплові насоси IGLU® Inuit використовують повітря, яке переноситься з одного середовища до іншого, для опалення та охолодження будинку. Навіть за низьких температур зовнішнього повітря тепло витягується з повітря і прямує всередину будівлі. При охолодженні відбувається зворотний процес - накопичене всередині приміщення тепло передається назовні за допомогою насоса.

Теплові насоси IGLU® для опалення та охолодження мають характерну міцну конструкцію – на корпусі немає кнопок, лише підсвічений логотип IGLU®, який вказує на стан насоса. Насоси IGLU® керуються за допомогою мобільного додатка навіть за відсутності підключення до Інтернету; для цього виробник реалізував у теплових насосах функцію місцевого керування.

Ще одним нововведенням є те, що всі теплові насоси IGLU® підключені до віддаленої сервісної платформи , де робота насоса постійно контролюється, а несправності можна усунути без фізичної присутності ремонтника.

Тепловий насос IGLU® є екологічно чистим варіантом, який знижує викиди вуглекислого газу. Наші теплові насоси однаково добре працюють як у холодному, так і теплому кліматі, що робить їх універсальними і підходящими для всіх типів об'єктів нерухомості.

Основні особливості:

  • Система «повітря-вода» вимагає приблизно 30% менше початкових інвестицій проти системою «земля-вода».
  • Система IGLU® пропонує внутрішні блоки з вбудованими водонагрівачами або без них , що дозволяє гнучко вибирати ємність бака для гарячої води залежно від індивідуальних потреб. Технологія вбудованого водонагрівача вимагає невеликого розширювального бака . У разі низьких температур зовнішнього повітря та нестачі води в системі опалення для відтавання тепловий насос використовує воду котла.
  • Теплові насоси IGLU® Inuit мають коефіцієнт COP 4,92. Наприклад, теплові насоси використовують 1 кВт енергії для майже 5 кВт теплової енергії. Інверторна технологія регулювання потужності регулює теплове навантаження відповідно до поточної потреби у теплі, дозволяючи вам використовувати рівно стільки енергії, скільки вам необхідно.
  • Винятковий дизайн – компактні розміри внутрішнього та зовнішнього блоків, захищений від атмосферних впливів корпус зовнішнього блоку. Тепловий насос підходить для різних домашніх інтер'єрів, тому його не потрібно ховати і виділяти окреме приміщення. Тепловий насос ідеально підходить для ванних кімнат, коридорів та кухонь, де його можна легко інтегрувати у існуючі меблі.
  • IGLU® Inuit розроблений для клімату Північної Європи та може ефективно працювати при температурі до -25°C.
  • Теплові насоси IGLU® Inuit пропонують максимальний комфорт не тільки з точки зору функціональності, але і простоти експлуатації. Безкоштовна програма IGLU® Home дозволяє віддалено керувати тепловим насосом з будь-якої точки світу. Програма дозволяє відстежувати споживання електроенергії, тепла та ефективність у режимі реального часу. Тим, хто не має смартфона, замість IGLU® Home можна замовити настінний пульт дистанційного керування за додаткову плату.
  • Теплові насоси "повітря-вода" надзвичайно прості в установці - монтаж можна виконати всього за 1 день.
  • Зовнішній блок оснащений малошумними вентиляторами, що забезпечують безшумну роботу як внутрішнього, так і зовнішнього блоків.
  • Внутрішній блок IGLU® Inuit зручний для підключення та обслуговування. Зовнішній блок має вбудований нагрівальний елемент для запобігання утворенню льоду (крім блоку потужністю 6 кВт ). Конденсатна ванна з підігрівом у зовнішньому блоці забезпечує працездатність за низьких температур.
  • Стандартні антивібраційні накладки та сифон допомагають знизити рівень шуму.
  • У ситуаціях, коли є різні контури опалення, наприклад підлога та радіатори, необхідно використовувати змішувальний привід для незалежного управління та розподілу їх. Для більш високих вимог до тепла теплові насоси IGLU® Inuit можуть бути підключені каскадно .
  • Запуск – виробник зобов'язується підключити тепловий насос до програми IGLU® Home та доступу до професійного сервісу. Виробник бере на себе гарантійне та післягарантійне обслуговування.
  • У тепловому насосі IGLU® Inuit не відбуваються процеси горіння, тому він не виділяє CO2 , шкідливий для довкілля. Система на 100% безпечна, без ризику спалаху чи вибуху.
  • IGLU® - виробник теплових насосів, що пропонує професійне обслуговування 24 години на добу, 7 днів на тиждень . Їхня технологія надійна і має гарантію виробника до 5 років (стандартна гарантія - 2 роки).


Комплект IGLU Inuit 6: внутрішній блок + зовнішній блок

Тип: Повітря-вода

Тип компресора: BLDC подвійний роторний

Категорія: Інверторні теплові насоси

Водонагрівач: Без водонагрівача

Опції: опалення/охолодження

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Теплопродуктивність (A7/W35): 6 кВт

Потужність охолодження (A35/W18): 6,5 кВт

COP (A7/W35): 4,92

EER (A35/W18): 4,42

Сезонна ефективність LWT 35°C/55°C: 180/ 129

Витрата води зовнішнього блоку (35 ° C): 1,04 м3/год

Витрата води зовнішнього блоку (55 ° C): 0,57 м3/год

Температура навколишнього середовища зовнішнього блоку (обігрів/охолоджування): від -25 до +35 °C/ від +10 до +46 °C

Розміри зовнішнього блоку (ВхШхГ): 880x638x310 мм/Вага - 46,5 кг

Рівень шуму (зовнішній блок): 47 дБ

Температура довкілля внутрішнього блоку: від +5 до +35 °C

мін. температура подачі: 15 °C

Макс. температура подачі: 65 °C

Розміри внутрішнього блоку (ВхШхГ): 535x481x746 мм/Вага - 54 кг

Рівень шуму (внутрішній блок): 26 дБ

Напруга: 1фаза/220-240В/50Гц

Макс. струм із обмежувачем пускового струму: 20 А

Трубопровід (рідина/газ): 6,35 /15,88 мм

Максимальна довжина трубопроводу: 30 м

Холодоагент: R32

Країна виробник: Литва