Кондиціонер Gorenje PANDORA35IN TE/PANDORA35OUT інвертор

Арт. PANDORA35IN TE/PANDORA35OUT
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер Gorenje PANDORA35IN TE/PANDORA35OUT інвертор
Кредит та розстрочка від 979 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
36
Исполнение
Настiнний
Модель
12
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
26-35
Работа на обогрев, t °C
-20
Страна производитель
China
Фреон
R32
Цвет
Білий

Опис

Кондиціонер Gorenje PANDORA35IN TE/PANDORA35OUT інвертор

Кондиціонер Gorenje PANDORA35IN TE/PANDORA35OUT є високоефективним пристроєм, спроектованим для забезпечення комфортного клімату в приміщенні площею до 35 м2. Поєднуючи функції обігріву та охолодження, він надає широкий діапазон можливостей для регулювання температури повітря у вашому будинку або офісі. Цей кондиціонер має високу енергоефективність, клас "A++", що дозволяє значно економити на електроенергії при використанні. Кондиціонер має потужність охолодження 3,50 кВт та потужність обігріву 4,00 кВт. Це дозволяє йому підтримувати комфортну температуру у приміщенні як у спекотне літо, так і у прохолодні зимові дні.

Спліт-система Gorenje PANDORA відрізняється стильним дизайном та легкістю в установці, що дозволяє використовувати його у різних приміщеннях з різними інтер'єрами. Він також має низький рівень шуму, що робить його більш комфортним для використання у приміщеннях, де люди знаходяться протягом дня.

Серія PANDORA INVERTER WI-FI на 100% адаптована до українських умов експлуатації та здатна стабільно працювати при температурі зовнішнього повітря до -20°С , обігріваючи приміщення в період міжсезоння.

Подібно до більшості класичних спліт-систем Gorenje PANDORA Inverter, кондиціонер забезпечений багатоступеневою системою фільтрації , що здійснює комплексне очищення повітря від шкідливих хімічних сполук, бактерій і вірусів.

Технологія багатошарового очищення повітря:

Повітря проходить через кілька фільтрів, кожен з яких має функцію забезпечення кращого та здоровішого повітря. Ця модель кондиціонера оснащена фільтром 4 в 1:

  • Катехіновий фільтр: Катехін - екстракт із зеленого чаю, який додається до фільтрів через його окислювальні та знезаражувальні властивості. Активні ензими утворюють бензенова кільце, що поглинає з атмосфери неприємні запахи та шкідливі речовини. Катехіновий фільтр затримує частинки пилу та ефективно і надовго знезаражує їх. Він здатний знищити понад 95% бактерій.
  • Фільтр з іонами срібла: Цей фільтр має значні знезаражувальні властивості та ефективно запобігає розмноженню бактерій.
  • Фільтр із вітаміном C: Це додатковий рівень захисту, який дозволяє зробити повітря надзвичайно чистим. Чисте повітря позитивно впливає на шкіру, адже не містить частинок, що викликають свербіж, пом'якшує її і знижує рівень стресу, забезпечуючи терапевтичний ефект.
  • HEPA-фільтр: Високоефективний кондиціонер із фільтром HEPA затримує на 80% більше частинок пилу, ніж класичні фільтри, забезпечуючи ще більшу свіжість та чистоту повітря у приміщенні.

Основні характеристики кондиціонера Gorenje серії PANDORA:

  • Фільтр з активованим вугіллям: фільтр з активованим вугіллям у кондиціонері є інтелектуальним рішенням для створення чудового повітря у вашому приміщенні. Завдяки використанню деревного вугілля, цей фільтр не лише затримує найдрібніші частинки, але також ефективно вловлює хімічні речовини, пари та навіть сигаретний дим.
  • Гідрофільна та антивірусна алюмінієва пластина: Усуває бактерії та забезпечує свіжіше повітря, спеціальна формула фарбування випарника значно покращує функцію очищення від бактерій та пилу.
  • Захист від цвілі: Після вимкнення кондиціонера внутрішній вентилятор буде працювати ще 30 секунд, щоб висушити випарник. Завдяки запобіганню накопиченню цвілі на випарнику повітря залишатиметься здоровим.
  • Інверторна технологія постійного струму 360 ° - це набір передових технологій, які забезпечують інтелектуальну роботу кондиціонера і зводять до мінімуму втрати енергії. Інверторний компресор у кондиціонері працює ефективніше та плавніше, контроль температури точніший, а рівень шуму менший.
  • Режим «Турбо» - швидке охолодження : Технологія прискореного підвищення частоти дозволяє кондиціонеру швидко охолодити або нагріти приміщення або збільшити потік повітря, щоб якнайшвидше досягти комфортних умов.
  • Інтелектуальне керування через WI-FI: Зручно керуйте кондиціонером з будь-якого місця в будинку за допомогою лише мобільного телефону та підключення до Wi-Fi. Так ви зможете створити комфортні умови перед приїздом додому або подбати про своїх домашніх тварин із великої відстані.
  • Інтелектуальний голосовий контроль кондиціонера: Нова програма HiSmart Life полегшить ваше життя завдяки сумісності з віртуальним помічником Google та Amazon Alexa. Через голосову взаємодію можна вмикати, вимикати кондиціонер та регулювати температуру, а також встановлювати режим роботи (охолодження або нагрівання). HiSmart Life можна скачати через програму Amazon Alexa або Home.
  • Функція самоочищення – збереження свіжості повітря: Після охолодження функція самоочищення у кондиціонері автоматично висушує теплообмінник у внутрішньому блоці кондиціонера та готує його до подальшої роботи. Це запобігає появі плісняви та неприємного запаху.
  • Інтелектуальний режим - автоматичний контроль температури: Просто натисніть кнопку Smart (Інтелектуальний режим), і кондиціонер автоматично налаштується на найбільш комфортну температуру відповідно до кімнатної температури.
  • Функція "I FEEL": Пульт дистанційного керування вимірює кімнатну температуру і передає інформацію на пристрій. Через датчик на бездротовому пульті дистанційного керування на внутрішній блок кондиціонера передається інформація не лише про температуру в приміщенні, а й про температуру навколо користувача. Управління кондиціонером та його регулювання відбувається згідно з отриманими даними про температуру, що забезпечує інтелектуальне регулювання температури у приміщенні.
  • Функція «Захист від замерзання»: Якщо цю функцію увімкнено, кондиціонер захищатиме певний простір від замерзання протягом зимових місяців, підтримуючи температуру 8 °C.
  • Таймер 24 години: Протягом дня можна встановити певний час для автоматичного увімкнення або вимкнення кондиціонера. Ні про що не турбуйтесь. Просто отримуйте задоволення від правильної температури!
  • Автоматичний перезапуск: При відключенні живлення після подачі електричного струму пристрій автоматично відновлює роботу в попередньому режимі.
  • Самодіагностика та автоматичний захист: У разі несправності пристрій автоматично виявляє помилку та відображає її на екрані у вигляді коду. Якщо виникає серйозна проблема, пристрій автоматично вимикається.
  • DIMMER - нічний режим роботи: Натисніть кнопку DIMMER, щоб вимкнути світло та дисплей на пристрої. Кондиціонер заощадить електроенергію, а ви зможете насолоджуватися нічним режимом вашого простору.
  • Подвійний злив води: Два способи підключення - труби для зливу води, дроти підключення до електромережі та для підключення газу можна приєднувати як з правого, так і з лівого боку, що полегшує встановлення. Установка досить проста, і ви самі можете вибрати сторону установки (ліворуч або праворуч) відповідно до ваших потреб.
  • Очікування (1 Вт): Коли кондиціонер переходить у режим очікування, автоматично вмикається економія енергії: замість 5 Вт на годину використовується лише 1 Вт енергії, що забезпечує 80 % економії.

Площа приміщення, що рекомендується: 35 м²

Серія: PANDORA Inverter WI-FI

Тип: Спліт-система

Тип компресора: Інверторний

Тип монтажу: Настінний

Режим роботи: Охолодження, Обігрів, Осушення, Вентиляція, Очищення повітря, Автоматичний, Нічний, Турборежим

Управління: Wi-Fi модуль, Пульт ДК

Робота на обігрів: - 20 °C

Гарантія: 24 місяці


ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Потужність: 3,5 кВт

Теплопродуктивність: 4,0 кВт

Потужність (охолодж/обігрів): 1,00/ 1,025 кВт

Клас енергоефективності (охолодж/обігрів): А+++/А++

Коефіцієнт енергоефективності (EER/СМР): 3,5/ 3,9

Коефіцієнт сезонної енергоефективності SEER/SCOP: 6,1/4,0

Рівень шуму внутрішнього блоку: 21-27-38 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку: 45 дБ

Витрата повітря: 450/510/560/600 м3/год

Діапазон робочих температур (охолодж/обігрів): від -15 до +43 °C/ від -20 до +24 °C

Максимальна довжина магістралі: 20 м

Максимальний перепад висот магістралі: 10 м

Діаметр трубопроводу (рід/газ): 6,35 / 9,53 мм

Габарити внутрішнього блоку: 850×270×212 мм / Вага – 8,5 кг

Габарити зовнішнього блоку: 660x483x240 мм/Вага - 22,5 кг

Фреон марки: R32

Напруга: 220-240В / 50 Гц / 1ф

Країна реєстрації бренду: Китай