Інверторний тепловий насос для басейна Altek Pool 13 220V

Арт. 2112859
В наявності
Опалення та нагрівання води Теплові насоси Інверторний тепловий насос для басейна Altek Pool 13 220V
Кредит та розстрочка від 3 411 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Опис

Інверторний тепловий насос для басейну Altek Pool 13 220V – прилад моноблочної конструкції, що забезпечує підігрів води в чаші при мінімальних витратах електроенергії. Ефективність роботи підтверджується такими показниками: Прилад підключається до електромережі 220 Вольт і за умови споживання 2,0 кВт видає 13,0 кВт теплової потужності для нагрівання води в басейні. Така ефективність забезпечується отриманням теплової енергії повітря навколишнього середовища. Електроенергія, що споживається тепловим насосом Altek Pool, витрачається для живлення вентилятора, компресора та автоматики. А енергію для нагрівання води в чаші басейну отримують за рахунок охолодження потоку вуличного повітря, що нагнітається вентилятором. Додатковою перевагою моделі є знижений рівень шуму при роботі.

Технічні параметри та експлуатаційні переваги моделі

Інверторний тепловий насос для басейну Altek Pool 13 220V простий у монтажі та експлуатації, дозволяє звести до мінімуму витрати на підігрів води в чаші. Призначений для використання з басейнами об'ємом 30-60 кубометрів, працює за температури навколишнього середовища +0°C і вище.

Для користувачів конкуруючих моделей істотним недоліком систем підігріву, побудованих на принципі перенесення тепла, виступає шум, що виробляється вентилятором. Однак конструктори теплового насоса для басейну Altek Pool 13 220V вирішили і це питання за рахунок використання інверторного компресора. При роботі системи на відстані 1 метр від теплообмінника (випарника) рівень шуму становить менше 41.9-52.9 дБ (залежить від поточної потужності), на відстані 10 метрів - ... дБ. Ці рівні еквівалентні, відповідно, рівню шуму холодильника, тихої розмови та шепоту. Причому при роботі на зниженій потужності зазначені рівні шумів знижуються ще більш ніж удвічі.

Характеристики та особливості моделі:

Нагрівальна здатність – 13,0 кВт,

Електрична потужність – 2,0 кВт,

Об'єм басейну, що рекомендується, – 30-60 кубометрів,

Низький рівень шуму,

Живлення від електромережі 220 Вольт,

Надійний японський інверторний компресор від Panasonic,

Моноблочне виконання,

Спіральний титановий теплообмінник,

Працює за температури навколишнього середовища від 0°C,

Можливість керування зі смартфона,

Вага – 49 кг,

Гарантія – 36 місяців.