Осушувач повітря Electrolux EDM-25L

Арт. Electrolux EDM-25L
В наявності
Осушувачі повітря Осушувач повітря Electrolux EDM-25L
14 400 грн
Економія 7% - 1 071 грн
Кредит та розстрочка від 555 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Тип
Осушувач повітря
Управление
Електронне
Гарантия, мес.
24
Страна производитель
Китай

Опис

Осушувач повітря Electrolux EDM-25L

Сушильний мультикомплекс Electrolux EDM-25L - швидкий та ефективний порятунок від зайвої вогкості в приміщеннях площею до 50 м². Прилад здатний зібрати 25 л конденсату на добу, при температурі 27 ℃ та початковій вологості 80 %. Однак він може працювати за різних даних в діапазоні +7-+35 ℃ і рівні вологи від 30 % до 90 %. Завдяки своїй мультифункціональності Electrolux EDM-25L підходить для різних цілей та приміщень – комерційних, побутових, громадських та спеціальних. Прилад допомагає перемогти вогкість у санаторіях, басейнах, офісах, квартирах та інших приміщеннях.


Electrolux EDM-25L - простота, економічність, надійність

Шведський бренд давно зарекомендував себе як виробник якісної техніки, створеної на благо споживачів. Electrolux EDM-25L купити віддають перевагу практичним людям, які бажають отримати максимум від нового придбання. Пристрій повністю відповідає таким вимогам:


Економічний. Споживає 0.42 кВт/год, тому його робота не сильно вплине на рахунки за ЖКГ. Додатково можете включити повільнішу швидкість вентилятора, тим самим зменшивши споживання електроенергії.

Просте керування. Інтуїтивно зрозумілі LED-індикатори повідомлять всю необхідну інформацію - від поточної вологості до наповненості бака. Сушильний мультикомплекс Electrolux EDM-25L має зручну сенсорну панель керування та добре видимі цифри для налаштування необхідних параметрів. За допомогою їх ви легко налаштуєте роботу приладу.

Безпечний. Якісне збирання Electrolux EDM-25L, купити який можна у нас, гарантує довгий термін служби без ексцесів. У комплектацію входять лише сертифіковані елементи, осушувач заправлений екологічним фреоном R290.

Автономний. Electrolux EDM-25L може працювати практично без участі людини. Підключіть дренажний шланг для зливу води і більше не доведеться регулярно зливати конденсат. Налаштуйте таймер відключення на 1-24 години і можете спокійно йти у справах. При збиранні конденсату в бак пристрій автоматично відключиться, коли бак заповнитися. А при включенні розпочне роботу з колишніми збереженими налаштуваннями.

Electrolux EDM-25L - Ваш головний помічник

Основна перевага мультикомплексу – можливість налаштувати відповідно до своїх потреб. Завдяки наявності ручки та коліс легко змінюйте розташування девайса. Ви можете вибрати одну з двох швидкостей вентилятора, а також підібрати відповідний серед 5-ти режимів:


Осушення до певних параметрів. Контролюється гігростатом.

Безперервне осушення

Максимальне осушення

Сушіння білизни

Очищення повітря за допомогою фільтра HEPA без включення компресора

Вирішивши купити мультикомплекс Electrolux EDM 25L, ви вибираєте здоров'я близьких та комфортну атмосферу будинку.


Технічні характеристики

Площа осушення: 50 м2

Продуктивність: 25л/сут

Потужність: 420 Вт

Повітряний потік: 190 м ³ / год

Робочий діапазон осушення: 30 - 90% Rh

Робочий діапазон температур: 7 – 35 °C

Об'єм бака конденсату: 6,5 л

Рівень шуму: 48 дБ

Холодоагент: R290

Вага: 14, 5 кг

Габарити: 57 х 34 х 24 см