Очисник повітря Daikin MCK70ZW - технологія стрімера Ururu

Арт. MCK70ZVM-W
В наявності
Очисники - зволожувачі Очисник повітря Daikin MCK70ZW - технологія стрімера Ururu
47 450 грн
Економія 19% - 9 124 грн
Кредит та розстрочка від 1 597 грн/місяць
Інші кольори:
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Тип
Очищувач
Управление
Електронне/Сенсорне
Гарантия, мес.
36
Мощность
82 / 20 / 11 / 10 Вт
Площадь помещения, м²
96
Производительность по воздуху, м3/час
420 / 210 / 132 / 84 м3/час
Цвет
Білий

Опис

Очисник повітря Daikin MCK70ZW - технологія стрімера Ururu

Очищувачі повітря є корисними пристроями, призначеними для зменшення концентрації забруднювачів у повітрі в закритих приміщеннях. Вони можуть видаляти аерозольні частинки, такі як пил, пилок, бактерії та інші алергени. Це особливо корисно для людей зі схильністю до алергій. Використання очищувачів повітря на регулярній основі знижують ризик захворювань, покращують обмін повітря, борються з бактеріями або вірусами, фільтрують неприємні запахи, а також зменшують кількість алергенів.

Очисник повітря DAIKIN MCK70ZVM-W підходить для розташування у вашому будинку, офісі або інших комерційних приміщень. Він може забезпечити якісний результат, якщо їх площа не перевищує 96 м2 . Пристрій суттєво покращить якість повітря, яким ви дихаєте щодня.

Унікальний подвійний метод очищення Daikin:

Модель очищувача повітря DAIKIN MCK70ZW має унікальну та інноваційну технологію роботи, яка була запатентована виробником. Вона складається з двох напрямків:

  1. Активний плазмовий розряд , що забезпечує вивільнення іонів у повітря і поєднує їх з компонентами, що містяться в повітрі.
  2. Технологія стимера Ururu. Вона застосовується для усунення всіх шкідливих речовин, які у фільтри. Відбувається це у вигляді методу окислення.

Основні переваги очищувача повітря:

  • Вибирайте швидкість вентилятора: Вентилятор пристрою DAIKIN MCK70ZW (MCK70ZVM-W) може функціонувати на різних швидкостях. Їх можна регулювати в залежності від ступеня забрудненості повітря та вологості. Ось режими, які можна знайти у пристрої: турбо, середній, низький та тихий.
  • Працює тихо і не створює дискомфорту: Очищення в тихому режимі – це важливий параметр для багатьох користувачів. Особливо він необхідний тим, хто використовує пристрій у спальних кімнатах або на роботі, де може знадобитися тихе оточення. Низький рівень шуму дозволяє зосереджуватись на своїх завданнях, спати та відпочивати, не відволікаючись на заводські звуки очищувача. Очищувач повітря DAIKIN MCK70ZW може працювати в режимі зниженого шуму. У ньому він становить лише 18 дБA. У цьому режимі пристрій не втрачає ефективності.
  • Рівень шуму в кожному режимі: Для порівняння розглянемо рівень шуму в кожному режимі очищення:
    • Турбо 54 дБ(А)
    • Середній 37 дБ(А)
    • Низький 27 дБ(А)
    • Тихий 18 дБ(А)
  • Унікальне регулювання повітряного потоку: Модель DAIKIN MCK70ZW дозволяє вручну встановити положення жалюзі. Є чотири варіанти, які підійдуть під різні напрямки очищення повітря.
  • Додаткова функція зволоження: Крім очищення повітря від часток та забруднювачів, він також може збільшувати вологість у приміщенні. Зволожене повітря може створювати більш комфортне середовище для життя та роботи. У турбо-режимі очищувач повітря здатний випаровувати до 700 мл на годину . Це справді вражаючий показник, який інші моделі не можуть повторити.
  • Різні режими зволоження: Очисник повітря DAIKIN MCK70ZW (MCK70ZVM-W) має чотири режими зволоження, які підійдуть як для швидкого ефекту, так і для стандартної підтримки бажаного рівня вологості. Особливо цікавим є спеціальний режим автоматичного зволоження Mist, в якому прилад самостійно підтримує оптимальну вологу в залежності від температури в приміщенні.
  • Має ємність для води : Бак для води в DAIKIN MCK70ZW є важливою частиною цього пристрою, оскільки він використовується для постачання води для зволоження повітря в приміщенні. У очищувачі повітря розміщений місткий бак об'ємом 3,4 літра . Він виготовлений у вигляді зручного відсіку, який легко заповнити водою. У ємності розташований стрижень з іонами срібла, що запобігає появі бактерій.
  • Містить автоматичні датчики: У очищувачі повітря DAIKIN MCK70ZW є спеціальні датчики, що дозволяють контролювати вологість, запах, температуру і забруднення повітря PM 2.5.
  • Спеціальні повітряні фільтри: В очищувачі DAIKIN MCK70ZW є кілька повітряних фільтрів:
  1. Попереднього очищення . Це перший етап фільтрації, який зазвичай видаляє великі частинки, такі як пил, волосся та волокна. Він покращує ефективність роботи інших фільтрів.
  2. Дезодоруючий фільтр займається знищенням неприємних запахів, наприклад, сигаретного диму або палива.
    1. Електростатичний HEPA класу 13. Він видаляє мікроскопічні частинки, такі як пил, пилок, бактерії та віруси.

      Фільтри високоякісні та не потребують заміни протягом десяти років.

      • Зрозумілий дисплей: Керувати очисником повітря DAIKIN MCK70ZW можна за допомогою зрозумілого дисплея і сенсорної панелі, розташованих на корпусі. Вони повністю електронні та дуже зручні. Ви можете регулювати рівень яскравості дисплея. Наприклад, вночі можна залишити тьмяний або взагалі вимкнути світлові індикатори.
      • Широкий список індикаторів: Очищувач повітря DAIKIN MCK70ZW (MCK70ZVM-W) має індикатори, які допомагають стежити за активністю пристрою, роботою Wi-Fi, рівнем продуктивності, вологості та температури в приміщенні.
      • Daikin Eye – кольорова індикація стану повітря: DAIKIN MCK70ZW має спеціальний багатобарвний індикатор, що дозволяє швидко розуміти стан повітря: рівень забруднення, вологість, температуру. Відразу за кольором можна зрозуміти, якщо якийсь із показників виходить за межі норми. Також на дисплеї з'являються точні цифри значень.
      • Легко керується за допомогою смартфона: Особливістю, яка підвищує рівень комфорту при використанні пристрою, є керування смартфоном. Ви можете встановити спеціальний мобільний додаток Onecta , який допоможе в налаштуванні всіх параметрів. Ви можете контролювати роботу очищувача повітря з будь-якого місця, де є доступ в Інтернет. Це особливо корисно, коли ви залишаєте приміщення і хочете увімкнути або вимкнути пристрій здалеку. Ця функція робить управління DAIKIN MCK70ZW зручнішим до сучасного способу життя.

      • Надійність та безпека пристрою: Повітроочисник DAIKIN MCK70ZW має підвищену надійність, безпеку та довговічність роботи. Чим це пояснюється?

      - Висока якість матеріалів.

      - Якісні фільтри та інші компоненти внутрішньої системи.

      - Низький рівень зношування всіх частин.

      - Стійкість до невеликих ушкоджень.

      - Стабільність роботи та зниження витрат на електроенергію.

      - Невелике нагрівання під час роботи.

      - Одна з тихих серій очищувачів повітря на ринку в Європі.

      • Функція захисту від дітей: Функція захисту від дітей у очищувачі повітря DAIKIN MCK70ZW призначена для того, щоб запобігти випадковому включенню, вимкненню або налаштуванню пристрою дітьми, які можуть виявити інтерес до нього.
      • Зручні габарити: Модель DAIKIN MCK70ZW має невеликі габарити. Вона виготовлена у прямокутній формі, що підвищує зручність розташування у кутах приміщень. Для полегшеного переміщення очищувача повітря виробник додав спеціальні колеса. Вони мають стопор, щоб уникнути випадкової трансформації пристрою.
      • Інноваційний очищувач повітря: Повітроочисник корисний для створення більш здорового і комфортного середовища в приміщенні.

      Гарантія: 3 роки

      ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

      Режими роботи: Автоматичний режим вентилятора/ Економ/ Видалення пилку/ Автоматичний режим зволоження/ Режим рециркуляції

      Реком. площа обслуговування: до 96 м2

      Спосіб встановлення: Підлоговий

      Тип зволоження повітря: Холодне випаровування

      Управління: Електронне

      Тип панелі керування: Сенсорна

      Напрям повітряного потоку: 4 положення жалюзі (встановлюються вручну)

      Фільтри очищення повітря: Фільтр попереднього очищення/ Дезодоруючий фільтр/ Електростатичний HEPA фільтр/ Streamer/ Активні іони плазми

      Очищення: від COVID-19, від вірусів, бактерій, плісняви, від алергенів, від пилу, від пилку, від запахів, від тютюнового диму, від формальдегіду та газів, від вовни тварин, від частинок дизельного палива

      Регулювання режимів продуктивності: Тихий/Низький режим/Стандартний режим/Турбо

      Регулювання яскравості дисплея: Яскраво / Тьмяно / Вимкнути

      Гігростат: Низький (40%) / Середній (50%) / Високий (60-70%) / Вимкнути

      Індикація режимів роботи: Індикація увімкнення приладу/ Індикація продуктивності/ Індикація відсутності води/ Індикація роботи стримера/ Індикація режиму роботи/ Індикатор Wi-Fi

      Індикація стану повітря в приміщенні: Цифрова індикація рівня забруднюючих частинок PM 2.5/ Багатокольоровий LED індикатор якості повітря/ Індикація відносної вологості повітря в приміщенні/ 3-х кольоровий LED індикатор рівня вологості/ Індикація температури в приміщенні

      Датчики та сенсори: Датчик забруднення повітря PM 2.5/ Датчик запаху/ Датчик температури/ Датчик вологості

      Об'єм ємності для води: 3,4 л

      Повітряний потік в режимі очищення повітря: 420/210/132/84 м³/год.

      Повітряний потік в режимі очищення повітря зі зволоженням: 420/210/132/84 м³/год.

      Продуктивність зволожувача: 700 мл/год у Турбо-режимі.

      Рівень шуму в режимі очищення повітря: 54/37/27/18 дБ(А)

      Рівень шуму в режимі очищення повітря із зволоженням: 54/37/27/18 дБ(А)

      Потужність в режимі очищення повітря: 82 / 20 / 11 / 10 Вт

      Потужність в режимі очищення повітря з зволоженням: 84 / 23 / 12 / 10 Вт

      Потужність в режимі Standby: 1,0 Вт

      Габарити (Ш х Г х В): 315 x 315 x 760 мм

      Вага: 12,5 кг

      Колір білий

      Довжина силового кабелю: 2,0 м

      Напруга живлення: 220-240 В/50-60 Гц/1 фаза

      Країна реєстрації бренду: Японія