Твердопаливний котел Zubr Standart 12 кВт

Арт. 080000
В наявності
Котли та колонки Твердопаливні котли Твердопаливний котел Zubr Standart 12 кВт
Кредит та розстрочка від 1 250 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Бренд
ZUBR
Виробник
Зубр

Опис

Твердопаливні котли тривалого горіння Zubr Standart 12 кВт для опалення приміщень площею до 120 м2. Котел може спалювати такі види твердого палива: дрова, вугілля, всі види брикетів, і як складова до основного палива тріска, тирса та всілякі відходи деревообробки.

При виготовленні котлів використовується жароміцна, котлова сталь. Застосування котлової сталі є запорукою зносостійкості та міцності котла. Завантажувальна камера котла та теплообмінник виготовлені зі сталі завтовшки 5 міліметрів.

Котел тривалого горіння серії Standart є конструкцією з поличним теплообмінником у верхній частині котла. В експлуатації цей вид теплообмінника найлегше обслуговувати.

Автоматика та нагнітальний вентилятор керує процесом горіння, підтримуючи задану температуру теплоносія за допомогою зміни подачі повітря в камеру горіння. Зчитуючи температуру води на трубі з котла, автоматика регулює кількість повітря, що подається, в постійному або переривчастому режимі.

Котел має три двері, верхні двері котла для чистки горизонтальних полиць теплообмінника, каскадне розташування полиць полегшує чищення котла. Середні двері котла, є завантажувальні, виконані під кутом, для зручності чищення внутрішнього теплообмінника, та завантаження палива. Нижні двері для обслуговування зольного відділення та колосникової частини котла. Так само, у нижніх дверях є люк для регулювання температури за допомогою механічного регулятора тяги з ланцюжком, що дозволяє використовувати котел без електронної автоматики, не використовуючи електрику. На кожних дверях котла є можливість регулювання густини закриття. Усі двері з ущільнювачем.

Між зовнішньою обшивкою котла і теплообмінником котел має утеплювач, щоб уникнути опіків і непотрібних втрат. У верхній частині котла розташований дублюючий термометр, який дуже корисний при керуванні котлом за допомогою механічного регулювання.

На всі котли діє гарантія 5 років.

До базової комплектації котла "Zubr Standart" входить:

  • котел;
  • термометр капілярний;
  • чугунний колосник;
  • знімний короб для збору золи;
  • гарантійний талон;
  • інструкція експлуатації до котла.

]]>