Внутрішній блок Mitsubishi Heavy SRR60ZJ-S канальний

Арт. SRR60ZJ-S
В наявності
Кондиціонери Внутрішній блок Mitsubishi Heavy SRR60ZJ-S канальний
44 840 грн
Економія 23% - 10 122 грн
Кредит та розстрочка від 1 447 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
60
Исполнение
Канальний
Модель
22
Площадь помещения, м²
56-65
Страна производитель
Таиланд
Фреон
R410

Опис

Внутрішній блок Mitsubishi Heavy SRR60ZJ-S канальний

Mitsubishi Heavy SRR-ZJ – нова для MHI серія побутових інверторних мультиспліт-систем із внутрішніми блоками канального типу. Внутрішній блок SRR60ZJ-S можна використовувати як для обігріву, так і для охолодження повітря в кімнаті. У режимі охолодження продуктивність відповідає 6 кВт, а режимі нагріву – 6,8 кВт. Задані параметри роботи гарантовано підтримуються в кімнаті площею в середньому до 60 м2. Дані з більшою точністю можна отримати шляхом розрахунку конкретних робочих умов. Працює на холодоагенті R-410A, що є безпечним для озонового шару атмосфери.

Блок Mitsubishi Heavy SRR60ZJ-S має досить великий ряд функціональних особливостей. Основною перевагою кондиціонерів канального типу є можливість прихованого монтажу (немає необхідності вписувати кондиціонер у загальний дизайн кімнати). В даному випадку ця особливість поєднується з перевагами побутових інверторів, такими, як низький рівень шуму.

Для підтримки комфортних умов в приміщенні, що обслуговується , блок SRR60ZJ-S обладнаний датчиками зовнішньої і внутрішньої температур. У даній моделі передбачена функція самоочищення, що активується після вимкнення кондиціонера.

Автоматичний режим кондиціонера, робота якого ґрунтується на принципах нечіткої логіки та функціонування з підвищеною продуктивністю, дозволяють створювати затишну обстановку в кімнаті. Передбачені функції самодіагностики та автоматичного розморожування. Функція автоматичного перезапуску. Для зручності кондиціонер оснащений програмованим таймером.

Внутрішні блоки цих серій працюють із зовнішніми блоками мультисистеми серій SCM 60,71,80,100,125ZJ.

Основні функції та особливості блоку SRR60ZJ-S:

  • Озонобезпечний фреон R410.
  • "Нечіткий" автоматичний режим , який дозволяє кондиціонеру вибирати оптимальні параметри продуктивності на основі принципів нечіткої логіки.
  • Режим підвищеної продуктивності – у цьому режимі кондиціонер короткостроково (протягом 15 хвилин) працює з максимально можливою продуктивністю для того, щоб максимально швидко досягти необхідної температури.
  • Автоматичний режим – кондиціонер виходячи з параметрів довкілля (температури, вологості, присутності людей у приміщенні тощо) сам вибирає оптимальний режим роботи.
  • Тихий режим — це режим тихої роботи кондиціонера.
  • Таймер, що програмується на 24 години – можливість задати 2 події на день (час включення та вимкнення).
  • Таймер увімкнення – дозволяє встановити момент увімкнення кондиціонера. Наприклад – включити його за 20 хвилин до вашого приходу, що забезпечить прийнятну температуру в приміщенні, але не вимагатиме додаткових витрат електроенергії на постійно підтримання заданої температури.
  • Таймер вимкнення – дозволяє встановити час вимкнення кондиціонера.
  • Економічний режим – знижене енергоспоживання кондиціонера, при незмінній потужності охолодження чи нагрівання.
  • Функція осушення – кондиціонер знижує вологість у приміщенні під час охолодження.
  • Функція самоочищення – активізується після вимкнення кондиціонера та працює протягом 2-х годин.
  • Функція самодіагностики – дозволяє визначити несправності, що виникли у встановленні та виведення інформації про них за допомогою коду (див. таблицю коди несправності кондиціонерів Mitsubishi Heavy).
  • Відтавання інею та льоду. При утворенні інею на зовнішньому теплообміннику кондиціонер автоматично включає функцію розморожування, тим самим захищаючи себе від можливих неполадок, викликаних утворенням льоду.
  • Функція Авторестарт - автоматичний перезапуск кондиціонера у разі тимчасового вимкнення електроживлення, викликаного неполадками в мережі. Функція дає можливість відновити роботу з тими самими параметрами та налаштуваннями, з якими кліматична техніка працювала до вимкнення.
  • Додатковий вимикач, розташований на внутрішньому блоці, який дозволяє вмикати/вимикати кондиціонер, не використовуючи дротовий або бездротовий пульти керування.
  • Люмінесцентні кнопки, завдяки яким можна легко керувати кондиціонером, не включаючи освітлення.

Площа приміщення, що рекомендується: 60 м²

Тип: Канальний

Функції: інверторне управління, автовибір режиму роботи, таймер, нічний режим, авторестарт, чергове опалення, самоочищення, самодіагностика

Режим роботи: Охолодження, Обігрів, Осушення, Вентиляція

Додатково: Забір повітря з тилу або знизу, фільтр пилу загального призначення, вбудована дренажна помпа, ІЧ-ПДУ та ІЧ-ресивер в комплекті

Гарантія: 60 місяців

Технічні характеристики

Холодопродуктивність: 6,0 кВт

Теплопродуктивність: 6,8 кВт

Циркуляція повітря (охолодж/нагрів): 12,5/ 15,0 м³/хв

Рівень шуму внутрішнього блоку (холод): 51/44/35 дБ

Рівень шуму внутрішнього блоку (тепло): 51/47/38 дБ

Габарити внутрішнього блоку: 230 х 740 х 455 мм / Вага – 23 кг

Діаметр труб холодоагенту (рід/газ): 6,35 (1/4") /12,7 (1/2") мм

Напруга: 1/220-240/50

Фреон марки: R410

Країна виробник: Таїланд