Кондиціонер SENSEI Nordic Inverter SAC-12HSWN/XI

Арт. SAC-12HSWN/XI
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер SENSEI Nordic Inverter SAC-12HSWN/XI
28 994 грн
Економія 21% - 6 198 грн
Кредит та розстрочка від 950 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
24
Исполнение
Настенный
Модель
12
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
26-35
Работа на обогрев, t °C
-25
Фреон
R410
Цвет
Білий

Опис

Кондиціонер SENSEI Nordic Inverter SAC-12HSWN/XI


Опис

Витончений дизайн та висока технологічність – це те, що відрізняє кондиціонери серії Nordic Inverter. Кліматичне обладнання створить у вашому будинку комфортний мікроклімат, перетворить кімнату на оазис чистоти та свіжості. Стильне, лаконічне виконання робить моделі серії найкращим варіантом для сучасних, стриманих інтер'єрних рішень. Особливості пристроїв надає горизонтальна металізована смуга. Вона оснащена світлодіодною індикацією, що надає пристроям футуристичних характеристик. Зручне управління, висока продуктивність, функціональність, елегантний дизайн – у моделях Nordic Inverter ідеально все.

Площа приміщення, що рекомендується: 35 м²

Серія: Nordic Inverter

Режим роботи: Охолодження, Обігрів, Осушення, Вентиляція

Функції: Автовибір режиму роботи, нічний режим, таймер, самоочищення, інверторне управління

Додатково: Робота в -25°С .

Фільтри: плазмовий (електростатичний), катехіновий, фотокаталітичний фільтр, фільтр з вітаміном C

Гарантія: 2 роки

Основні переваги:

-Енергоефективність

Сезонна енергоефективність кондиціонерів відповідає найвищому класу А (холод А+++/тепло А++). Порівняно із звичайними on/off системами, вони споживають на 50% менше електроенергії. Пристрої економічні, але продуктивні та функціональні.

-EEV клапан

EEV клапан підтримує автоматичні налаштування витрати холодоагенту, оптимізує роботу системи для швидкого охолодження або нагрівання, забезпечує точний контроль температури та енергозбереження. Клапан регулюють швидкість потоку як в режимі нагрівання, так і охолодження.

-Wi-Fi-модуль

Ви можете регулювати роботу кондиціонерів за допомогою електронних девайсів. Системи сумісні з платформами iOS та Android. Дистанційне керування дозволить підготувати оазис до вашого приходу та контролювати витрати електроенергії.

-Обігрів при мінусових температурах

Кондиціонер працює в режимі "Обігрів" при зовнішній температурі до -25 ° С. Ефективність обумовлена застосуванням двоступінчастого компресора, технології інжекції фреону, наявністю електричного підігрівача піддону. Система забезпечує "теплий старт".

-Технологія «Холодна плазма»

Плазмове очищення деактивує віруси та бактерії, видаляє пил та неприємні запахи. До повітряного потоку додається розряд, що притягує протилежні частки. Технологія запобігає поширенню інфекцій. Холодна плазма створює ефект свіжого лісового повітря у приміщенні.

-Технологія комфорту I Feel

Пульт ДК оснащений датчиком, який вимірює температуру в приміщенні та передає інформацію внутрішньому блоку. Система автоматично настроює параметри для створення та підтримки мікроклімату у конкретному приміщенні.

-Безшумний режим

Оптимізована система повітряного потоку, інноваційна будова вентилятора та повітроводу дозволяє насолоджуватися ідеальною тишею. Рівень шуму від кондиціонера – до 19 дБ.

-4-кратна фільтрація

Для очищення повітряного потоку встановлено комбінований фільтр 4 в 1. Фотокаталітичний очищає повітря на 99,9% від неприємних запахів, летких сполук та мікроорганізмів. Катехіновий нейтралізує дію бактерій та вірусів. Фільтри з вітаміном С та іонами срібла збагачують повітря мікроелементами, які надходять в організм у молекулярному стані та перешкоджають поширенню шкідливих речовин.

-Розподіл повітряного потоку

Інноваційна технологія 4-D створює максимальний комфорт. Система забезпечує рівномірне охолодження або нагрівання приміщення із ефектом постійного руху повітря.

-Покриття Gold Fin

Gold Fin захищає поверхню теплообмінника, підвищує ефективність обігріву та забезпечує стійкість пристрою до опадів, солоного повітря та інших факторів корозії.

-Авторозморозка

Щоб уникнути зледеніння зовнішнього блоку і, як наслідок, його поломки, автоматично включається система авторозморозки (5-10 хвилин кондиціонер працює в режимі охолодження без включення вентилятора внутрішнього блоку, від чого теплообмінник зовнішнього блоку нагрівається та відтає).


Технічні характеристики

Клас енергоефективності: А++/А+++

Холод Вт: 3500

Тепло Вт: 4800

Потужність: 790/1260 Вт

Циркуляція повітря: 720 м³/година

Габарити внутрішнього блоку: 957x320x242 мм

Габарити зовнішнього блоку: -

Фреон марки: R410

Напруга: 220V