Кондиціонер Nordis CCN140IV1PR/CONR140IV3P касетний інвертор

Арт. CCN140IV1PR/ CONR140IV3P
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер Nordis CCN140IV1PR/CONR140IV3P касетний інвертор
Кредит та розстрочка від 5 399 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
12
Исполнение
Касетний
Модель
42
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
126-140
Работа на обогрев, t °C
-20 °C
Фреон
R32
Цвет
Білий

Опис

Кондиціонер Nordis CCN140IV1PR/CONR140IV3P касетний інвертор

Напівпромислова касетна спліт-система CCN140IV1PR/CONR140IV3P (3-х фазний) відрізняється високою енергоефективністю, а також здатністю обігрівати приміщення при температурі зовнішнього повітря до - 20 °C. Касетний інверторний кондиціонер Nordis CCN140IV1PR/CONR1 У роботі напівпромислової касетної спліт-системи Toshiba використовується екологічно чистий холодоагент R32, з високим ступенем безпеки та мінімальним впливом на озоновий шар.

Завдяки можливості встановлення внутрішнього блоку касетного кондиціонера Nordis за підвісною стелею його можна використовувати в тих приміщеннях, де неможливе встановлення звичайної спліт-системи. Дана система кондиціонування повітря може використовуватися для кондиціювання офісів, магазинів та торгових центрів, кафе, ресторанів та інших громадських приміщень складних Т та Г-подібних форм. Оригінальна конструкція блоку дозволяє зробити кондиціонер непомітним в інтер'єрі, буде видно тільки декоративну панель.


Модель оснащена сучасним та надійним DC-інверторним компресором. Продуктивність компресора змінюється за допомогою частотного перетворювача інвертора. Звичайному кондиціонеру, який періодично вмикається та вимикається, необхідні великі стартові струми для розгону ротора двигуна з нуля. Інверторний кондиціонер працює безперервно, при необхідності знижуючи потужність і працюючи на низьких обертах. Це дозволяє знизити кількість запусків двигуна – отже, і енергоспоживання. Крім того, завдяки інверторним технологіям та покращеній аеродинаміці вдалося значно знизити рівень шуму, тому навіть на високих оборотах кондиціонер не відверне вас від роботи чи відпочинку.


Завдяки особливій конструкції панелі і внутрішнього блоку касетного кондиціонера Nordis CCN140IV1PR/CONR140IV3P вентилятор розподіляє повітря в чотири сторони і на 360° одночасно. За рахунок цього встановлений під підвісною стелею в центрі приміщення внутрішній блок здатний обслуговувати набагато більшу площу, ніж звичайний кондиціонер настінний. При цьому повітря досягає навіть найвіддаленіших куточків приміщення. Така можливість робить цю модель ідеальною для встановлення у приміщеннях складної форми.

Особливості спліт-системи Nordis CCN140IV1PR/CONR140IV3P:

  • Система розподілу повітря. Ключова перевага спліт-систем касетного типу - унікальна система розподілу повітря. Потоки розходяться в чотири сторони, що дозволяє рівномірно охолоджувати або обігрівати велику площу приміщення і підтримувати задані параметри. Повітряно-розподільні жалюзі змінюють кут нахилу, що сприяє поступовій зміні температури.
  • Універсальний монтаж Касетний кондиціонер може встановлюватися в приміщеннях із середніми або високими стелями. Монтаж здійснюється на етапі ремонтних робіт або після них.
  • Набір базових функцій , необхідних для створення та підтримки комфортного мікроклімату.
  • Вбудований підігрів піддону.

Площа приміщення, що рекомендується: 140 м²

Тип компресора: Інверторний

Тип: Спліт-система

Тип установки внутрішнього блоку: Касетний

Режим роботи: Охолодження та обігрів

Робота на обігрів: -20 °C

Управління: Пульт ДК

Гарантія: 12 місяців


Технічні характеристики

Коефіцієнт енергоефективності (охолодж/обігрів): 6,1/ 4,0

Холодопродуктивність: 4,2-15,0 кВт

Теплопродуктивність: 4,0-17,0 кВт

Потужність (охолодження): 1,1-5,7 кВт

Потужність (обігрів): 1,1-5,7 кВт

Габарити внутрішнього блоку: 840x840x240 мм/Вага - 33 кг

Габарити пластикової панелі: 950х950х52 мм/Вага - 9,5 кг

Габарити зовнішнього блоку: 940х460х820 мм/Вага - 96 кг

Фреон марки: R32

Напруга: 3 фази/380-415V/50Гц

Країна виробник: Китай