Кондиціонер Mitsubishi Heavy SRK60ZSX-WB/SRC60ZSX-W інвертор

Арт. SRK60ZSX-WB/SRC60ZSX-W
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер Mitsubishi Heavy SRK60ZSX-WB/SRC60ZSX-W інвертор
107 312 грн
Економія 21% - 22 241 грн
Кредит та розстрочка від 3 545 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Інші кольори:
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
36
Исполнение
Настенный
Модель
21
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
56-75
Работа на обогрев, t °C
-20
Страна производитель
THAILAND
Фреон
R32
Цвет
Чорний

Опис

Кондиціонер Mitsubishi Heavy SRK60ZSX-WB/SRC60ZSX-W інвертор

Інверторні системи серії SRK-ZSX-W – це прогресивне обладнання, яке здатне створювати максимальний комфорт для своїх власників. Вони розумні – визначають присутність людини у приміщенні й у залежність від її активності самостійно регулюють свою продуктивність, економлячи цим електроенергію. Вони стильні моделі цієї серії отримали срібло на престижному конкурсі A'design Awards. Вони просунуті – системами SRK-ZSX-W можна керувати за допомогою Wi-Fi прямо зі свого телефону з будь-якої точки світу. Вони економічні – це лідери галузі у галузі енергозбереження. Внутрішні блоки мають три колірні рішення: чисто білий, білий з чорною вставкою (контраст) та «титаніум»

ХОЛОДАГЕНТ НОВОГО ПОКОЛІННЯ. Спліт-системи SRK-ZSX-W працюють на озонобезпечному фреоні R32. Новий фреон має потенціал на глобальне потепління (GWP) на 68% нижче, ніж фреон R410A. Але це не всі переваги нового холодоагенту. R32 має підвищену енергоефективність (на 5% вище, ніж R410A), вимагає меншої кількості для заправки системи (за масою менше R410A на 20%), значно простіше у використанні, легко утилізується.

УПРАВЛІННЯ ЧЕРЕЗ WI-FI. Кондиціонерами серії SRK-ZSX можна керувати безпосередньо зі свого смартфона або планшета через Wi-Fi. Для активації опції у внутрішній блок необхідно встановити інтерфейс-адаптер, а на смартфон – мобільний додаток. Програма має зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, дозволяє вибирати різні режими роботи, задавати температуру, положення жалюзі та швидкість роботи вентилятора. Крім того, на гаджеті відобразяться коди помилок, якщо прилад вийде з ладу.

Покращена конструкція. Передня панель внутрішнього блоку відкривається при увімкненні. Така конструкція дозволила мінімізувати опір повітря, знизити рівень шуму, збільшити енергоефективність та наголосити на преміальності серії.

Дбайливі. Подвійні жалюзі регулюють напрямок потоку повітря як по горизонталі, так і по вертикалі. Це дозволяє виключити пряме попадання холодного повітря на людину, а отже, під кондиціонером ніхто не застудиться. При обігріві, спрямувавши потік теплого повітря в підлогу, можна досягти більшого комфорту без зайвих енерговитрат.

РОЗУМНІ . У нових спліт-системах MHI реалізовано функцію енергозбереження ECO OPERATION, що дозволяє значно економити енергію. За допомогою інфрачервоного датчика Human Sensor розумний пристрій розпізнає рухи людини. Якщо у приміщенні триває активна діяльність, кондиціонер працює на повну потужність. Як тільки люди залишають кімнату, обладнання самостійно знижує потужність і знову переходить на стандартний режим роботи, коли вони повертаються. Якщо приміщення порожнє 12 годин, спліт-система автоматично вимикається.

ДУЖЕ ТИХІ. Нові спліт-системи мають найнижчий у галузі показник рівня шуму - від 19 дБ(А), що тихіше людського шепоту в атмосфері повної тиші. Низькі шумові характеристики має зовнішній блок. Якщо активовано режим Silent operation, рівень шуму зовнішнього блоку можна додатково знизити на 3 дБ(А).

ЕКОНОМІЧНІ. Кондиціонери SRK-ZSX – рекордсмени галузі за показником сезонної енергоефективності. Рівень енергозбереження значно перевищує стандартний клас А і відповідає значенню «А+++». На кожен витрачений кіловат електроенергії спліт-система виготовляє до 10.3 кВт холоду!


Площа приміщення, що рекомендується: 61 м²

Режим роботи: Охолодження, Обігрів, Осушення, Вентиляція

Функції: інверторне управління, автовибір режиму роботи, таймер, нічний режим, авторестарт, сенсор присутності, самоочищення, самодіагностика

Додатково: Робота в -20 °С .

Фільтри: фотокаталітичний, антиалергенний

Гарантія: 3 роки


Технічні характеристики

Холод Вт: 6100

Тепло Вт: 6800

Середня споживана потужність: 1710/1650 Вт

Максимальна довжина труб: 30 м

Габарити внутрішнього блоку: 920x305x220 мм / вага - 13 кг /

Габарити зовнішнього блоку: 800x640x290 мм / вага - 45 кг /

Рівень шуму (макс/хв): 47/22 дБ/зовнішній блок – 53 дБ/

Фреон марки: R32

Напруга: 220V