Кондиціонер Hoapp HSC-HA28VA/HMC-HA28VA

Арт. HSC-HA28VA/HMC-HA28VA
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер Hoapp HSC-HA28VA/HMC-HA28VA
13 485 грн
Економія 2% - 289 грн
Кредит та розстрочка від 550 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
36
Исполнение
Настенный
Модель
09
Наружный Блок
ON/OFF
Площадь помещения, м²
21-25
Работа на обогрев, t °C
-5
Страна производитель
China
Фреон
R410
Цвет
Білий

Опис

Кондиціонер Hoapp HSC-HA28VA/HMC-HA28VA

Кондиціонери Hoapp - це новий бренд серед багатьох інших виробників, що з'явилися протягом останніх декількох років, але вже встиг зарекомендувати себе виключно з позитивного боку. Його головними перевагами є високий рівень якості та цілком демократична ціна, які ідеально поєднуються з гідними технічними характеристиками. Спліт-системи цієї марки збираються на заводі Gree , що забезпечує їх надійність, довговічність та відповідність усім європейським вимогам енергоефективності.

Кондиціонер Hoapp HSC-HA28VA/HMC-HA28VA серії Edge працює на обігрів та охолодження. Лаконічний дизайн гармонійно вписується в інтер'єр. Невеликі габарити – довжина внутрішнього блоку не перевищує 85 см . Ідеально підходить для невеликих житлових приміщень. Відмінно себе показують на кухні, у вітальні, кабінетах. Порівняно низький рівень шуму до 37 дБ(А) , що дозволяє монтувати кондиціонери цієї серії у житлових приміщеннях – невеликих вітальні чи кабінетах. Можна монтувати в спальних кімнатах за умови вибору режиму роботи на низьких обертах. Завдяки технологічності та індивідуальному підходу в дизайні, кондиціонер виготовлений відповідно до характеристик конкретної кліматичної зони, що ще більше підвищує енергоефективність систем клімат-контролю. Продукція Hoapp - це розумна ціна та якість, що відповідає міжнародним стандартам та вимогам клієнтів.

Площа приміщення, що рекомендується: 25 м ²

Серія: EDGE

Режим роботи: Охолодження, Обігрів, Осушення, Вентиляція

Функції: автовибір режиму роботи, таймер, нічний режим, авторестарт, самодіагностика

Гарантія: 3 роки

Функції та основні особливості кондиціонера Hoapp HSC-HA28VA/HMC-HA28VA серії Edge:

  • Висока енергоефективність та низький рівень шуму.
  • Захист від грибків і плісняви - кондиціонер проводить попереднє очищення повітря, видаляючи при цьому зайвий конденсат, який може призвести до скупчення грибка або плісняви.
  • Функція "Авторестарт " - дозволяє проводити автоматичне перезапуск кондиціонера, у разі незапланованого відключення його від мережі електроживлення, при збереженні всіх заданих налаштувань.
  • Захист від обмерзання зовнішнього блоку є особливим покриттям, яке не дає зовнішньому блоку замерзати при надмірно низьких температурах, тим самим продовжуючи термін експлуатації кондиціонера.
  • Функція "I feel" - пульт дистанційного керування оснащений датчиком, що вимірює температуру повітря в місці його знаходження (біля людини) і передає цю інформацію внутрішньому блоку, при цьому кондиціонер створює найбільш комфортну температуру в зоні, де знаходиться пульт (користувач).
  • Режим самоочищення - щоб уникнути утворення грибка на внутрішньому блоці кондиціонера, після його вимкнення, вентилятор внутрішнього блоку продовжує працювати ще якийсь час, щоб просушити вологі деталі.
  • Захист від обдування холодним повітрям при використанні кондиціонера в режимі обігріву, внутрішній блок починає подавати повітря лише після того, як теплообмінник набрав необхідну температуру.
  • Режим «СОН» - у цьому режимі кондиціонер найбільш економічний за рахунок інтелектуальної зміни температури під час роботи у бік збільшення (при роботі на охолодження) та у бік зменшення (при роботі на обігрів), що дозволяє досягти найбільш комфортної температури для сну.
  • Кнопка «MODE» - дозволяє вибрати необхідний режим роботи кондиціонера: охолодження, обігрів, вентиляція або осушення.
  • Налаштування швидкості вентилятора FAN: Регулює швидкість вентилятора. Чим вища швидкість, тим швидше досягається необхідна температура і тим більший обсяг повітря пройде через внутрішній блок кондиціонера. При автоматичному регулюванні швидкості мікропроцесор може сам вибрати швидкість обертання, виходячи з різниці між заданою температурою і температурою в приміщенні. У режимах осушення та «сон» вентилятор працює на мінімальних обертах.
  • Блокування ПДК від використання дітьми.
  • 24-годинний таймер дозволяє автоматично увімкнути або вимкнути кондиціонер у заданий час.
  • Виробник: завод Gree (Гонконг)

Технічні характеристики

Холод Вт: 2640

Тепло Вт: 2800

Потужність: 940/880 Вт

Коефіцієнт енергоефективності EER/COP (SEER/SCOP): 2,81/3,21

Рівень шуму внутрішнього блоку: 30/32/35 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку: 50 дБ

Витрата повітря: 400 м3/год

Габарити внутрішнього блоку: 730x254x184 мм / вага – 8 кг /

Габарити зовнішнього блоку: 720x428x310 мм / вага - 22 кг /

Діапазон робочої температури: -7 - +43 °C

Фреон марки: R410

Напруга: 220V

Країна-виробник: Китай