Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S30XZ3 Universal Pro (Gen VI)

Арт. CH-S30XZ3
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S30XZ3 Universal Pro (Gen VI)
Кредит та розстрочка від 1 950 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
60
Исполнение
Настінний
Модель
30
Наружный Блок
ON/OFF
Площадь помещения, м²
76-90
Работа на обогрев, t °C
-15 °C
Страна производитель
Китай
Фреон
R410
Цвет
Білий

Опис

Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S30XZ3 Universal Pro (Gen VI)

Кондиціонери C&H виробляється на заводі Сooper&Hunter International Corporation у м. Джухай (Zhuhai) за 40 км від Гонконгу – об'єднаному виробничому та науково-експериментальному майданчику компаній GREE Electric Appliances, Inc. та Daikin Industries, Ltd. В Україну Cooper&Hunter поставляються з 2002 року і за цей час вже встигли зарекомендувати себе як надійні, тихі, економічні та витривалі.

Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S30XZ3 відноситься до не інверторної, традиційної серії Universal, але при цьому здатний працювати на тепло до -15 ° С за вікном. Цей унікальний момент якісно виділяє цей спліт із ряду інших і дозволяє придбати недорогий он/офф кондиціонер з розширеною функцією. Крім цього, в серії додано функцію Подвійного самоочищення. Така процедура триває 30 хвилин і полягає у заморожуванні та нагріванні пластин теплообмінника в блоці. Це місце дуже сприятливе для бактерій, вірусів, плісняви, тому регулярне використання самоочищення буде дуже корисним для чистоти повітря та здоров'я мешканців приміщення.

Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S30XZ3 UNIVERSAL PRO призначений для підтримки температури в приміщеннях орієнтовною площею до 76-90 м² . Спліт-система працює на екологічному озонобезпечному фреоні R410. Кондиціонер оснащений сучасною системою фільтрації на основі іонізатора: CH SMART-ION Filter. Наявність функції підтримки температури +8°С дозволяє використовувати кондиціонер як чергове опалення. Стильний сучасний дизайн внутрішнього блоку зробить кондиціонер прикрасою вашого інтер'єру, а завдяки надійності та якості комплектуючих Cooper&Hunter – техніка прослужить довгі роки.

Площа приміщення, що рекомендується: до 85 м²

Серія: Universal Pro (Gen VI)

Режим роботи: Охолодження, Обігрів, Осушення, Вентиляція, Іонізація

Робота на обігрів узимку: - 15 °С

Функції та режими:

  • TURBO Вмикає кондиціонер на максимальну швидкість обертання вентилятора внутрішнього блоку, що дозволяє швидко охолодити або нагріти приміщення.
  • I FEEL При активації цієї функції кондиціонер автоматично встановлює поточну температуру в приміщенні як цільову.
  • SLEEP Режим комфортного сну та відпочинку.
  • Режим AUTO Автоматична зміна режимів роботи (охолодження/обігрів), залежно від необхідної температури у приміщенні.
  • Авторестарт Дана функція дозволяє кондиціонеру запам'ятовувати установки після втрати живлення. Таким чином, після відновлення живлення обладнання створить у приміщенні необхідну температуру.
  • Таймер Вбудований 24-годинний таймер увімкнення/вимкнення обладнання.
  • Комфортне обдування У режимі обігріву вентилятор внутрішнього блоку включається з деякою затримкою, щоб запобігти обдуванню людей у приміщенні холодним повітрям.

Технічні особливості:

  • Самоочищення внутрішнього блоку Після припинення роботи вентилятор продовжує обертатися протягом деякого часу, прибираючи надмірну вологу з теплообмінника. Ця функція запобігає появі плісняви та бактерій у внутрішньому блоці кондиціонера.
  • Діапазон роботи на тепло, до -15°C Ця модель кондиціонера дозволяє використовувати як альтернативне джерело опалення. Охолодження можливе за зовнішніх температур: від -15 до +43°C, обігрів - при температурах навколишнього середовища від -18 до +24°C.
  • Захист від замерзання «+ 8 °C» При активації цієї функції кондиціонер автоматично підтримуватиме в приміщенні температуру + 8 °C, не дозволяючи заморозити приміщення. Споживання електроенергії буде мінімально необхідним підтримки температури.
  • Захист від зледеніння Коли температура зовнішнього повітря низька, а вологість висока, теплообмінник зовнішнього блоку починає обмерзати, у зв'язку з чим знижується ефективність його роботи. У цьому випадку кондиціонер автоматично зупиняється та активує функцію розморожування.
  • Клас енергоефективності (EER - A) Один із найкращих показників для моделей оснащених компресором не інверторного типу.
  • Ширококутні жалюзі Дев'ять положень по вертикалі і широкий кут охоплення по горизонталі дозволяють рівномірно розподілити повітряний потік по приміщенню, для досягнення максимального комфорту.
  • Фреон R410 Забезпечує мінімум шкоди для довкілля та максимум ефективності.
  • Годинник Для зручності пульт оснащений годинником.
  • Антибактеріальне покриття Пульт управління покритий спеціальним покриттям для запобігання розмноженню бактерій на його поверхні.
  • Антикорозійне покриття Спеціальне покриття захищає теплообмінники від корозії.
  • Примусове розморожування З пульта керування доступне примусове включення функції розморожування.
  • Низьковольтний старт Вбудована система стабілізації напруги дозволяє кондиціонеру безпечно працювати за низької напруги в мережі живлення
  • Самодіагностика Кондиціонер оснащений вбудованою системою самодіагностики роботи основних блоків та режимів.
  • DOUBLE SELF-CLEAN Функція самоочищення від пилу, грибка, вірусів та бактерій, методом миттєвого заморожування, з наступним прогріванням теплообмінника до +57..+58°C. Повне очищення займає 30 хвилин, що дозволяє збільшити інтервали між обслуговуваннями та заощадити час та гроші.
  • LED-дисплей Дозволяє легко контролювати основні параметри кондиціонера. У разі потреби дисплей на передній панелі. внутрішнього блоку може бути вимкнено з пульта дистанційного керування.
  • Блокування пульта.

Система фільтрації:

  • CH SMART-iON Filter – сучасна фільтрація повітря з іонізацією. Створює негативно заряджені іони навколо частинок пилу в приміщенні, завдяки чому вони ефективніше вловлюються фільтром кондиціонера. При цьому фільтр можна виймати та промивати самостійно так часто, як хочеться.

Система управління:

  • Дистанційне керування Інфрачервоний пульт керування з підсвічуванням та годинником.

Гарантія: 2 роки

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас енергозбереження: A

Енергоефективність (EER холод/ COP тепло): 3,32/ 3,62

Потужність: 8,5 кВт

Теплопродуктивність: 9,2 кВт

Потужність: 2,48 / 2,35 Вт

Витрата повітря: 1300/1150/950/850/800 м³/год

Рівень шуму внутрішнього блоку: 50/48/43/39/37 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку: 60 дБ

Габарити внутрішнього блоку: 1075×333×246 мм / Вага – 16,9 кг /

Габарити зовнішнього блоку: 958×660×402 мм / Вага – 60 кг /

Діапазон робочих температур (охолодж/обігрів): +18...+43 °С / -15...+24 °С

Діаметр рідкий. магістралі: 6,35/1/4" мм/дюйм

Діаметр газ. магістралі: 15,88/5/8" мм/дюйм

Максимальна довжина магістралі: 30 м

Максимальний перепад висоти: 10 м

Фреон марки: R410

Напруга: 220-240В/1фаза/50 Гц

Країна виробник: Китай (Гонконг)