Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S30XN8 не інвертор

Арт. CH-S30XN8
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S30XN8 не інвертор
Кредит та розстрочка від 1 950 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
60
Исполнение
Настінний
Модель
30
Наружный Блок
ON/OFF
Площадь помещения, м²
76-85
Работа на обогрев, t °C
-15 °C
Страна производитель
Китай
Фреон
R410
Цвет
Білий

Опис

Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S30XN8 не інвертор

Кондиціонер Prima Plus (GEN VI) CH-S30XN8 – це оновлена не інверторна модель популярної серії Prima Plus . Доступна ціна, економічність та надійність зробили кондиціонер Prima Plus одним з найпопулярніших серед поціновувачів техніки Купер Хантер та інженери вирішили удосконалити цю модель новими сучасними функціями. Так і з'явилася нова серія Prima Plus (GEN VI). Кондиціонери C&H виробляється на заводі Сooper&Hunter International Corporation у м. Джухай (Zhuhai) за 40 км від Гонг-Конга – об'єднаного виробничого та науково-експериментального майданчика компаній GREE Electric Appliances, Inc. та Daikin Industries, Ltd. В Україну Cooper&Hunter поставляються з 2002 року і за цей час вже встигли зарекомендувати себе як надійні, тихі, економічні та витривалі.

Унікальною особливістю кондиціонера є можливість задавати 9 різних положень вертикальної жалюзі за допомогою пульта дистанційного керування.

Розробники Cooper&Hunter впровадили інноваційну технологію "DOUBLE SELF-CLEAN" , яка дозволяє робити кондиціонеру самоочищення від пилу, грибків, вірусів та бактерій за допомогою заморожування та подальшим нагріванням пластин теплообмінника.

Поліпшена електроніка дозволяє ще точніше підтримувати алгоритми роботи кондиціонера та робить його експлуатацію ще безпечнішою.

Можливість використання кондиціонера при низьких зовнішніх температурах на обігрів до -15°С, при цьому ціна нижча, ніж у інверторних кондиціонерів.

Внутрішній блок нового покоління з покращеними технічними характеристиками , що дозволяє проводити техобслуговування та чищення кондиціонера, не побоюючись його пошкодити. Модель CH-S30XN8 із цієї серії можна використовувати для приміщень до 85 м2.

Площа приміщення, що рекомендується: до 85 м²

Серія: PRIMA PLUS (GEN VI)

Режим роботи: Охолодження, Обігрів, Осушення, Вентиляція.

Функції: Автовибір режиму роботи, авторестарт, таймер, нічний режим, самодіагностика, самоочищення, I Feel (пульт з датчиком температури)

Фільтри: антибактеріальний / CH SMART-ION Filter /

Робота на обігрів: до -15 °С

Гарантія: 2 роки

Основні функції:

ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

  • Режим комфортного сну SLEEP: Ця функція надає вибір трьох різних режимів, що дозволяють встановити комфортні умови для сну.
  • CH 7-SKY Technology: Унікальна система фільтрації, що складається з 7 фільтрів широкого спектру дії, забезпечує комплексне очищення всіх видів побутових забруднень.
  • CH SMART-iON Filter: Створює негативно заряджені іони навколо частинок пилу в приміщенні, що посилює їх уловлювання фільтром кондиціонера.
  • ECO-FRESH: Електростатичний очищувальний фільтр захоплює частинки пилу електромагнітним полем, додатково очищуючи повітря.
  • DOUBLE SELF-CLEAN: Функція самоочищення від пилу, грибка, вірусів та бактерій, методом миттєвого заморожування, з наступним прогріванням теплообмінника до +57..+58°C. Повне очищення займає 30 хв, що дозволяє збільшити інтервали між обслуговуваннями та заощадити час та гроші.
  • SELF-CLEAN: функція очищення теплообмінника внутрішнього блоку. Після роботи в режимі охолодження вентилятор внутрішнього блоку продовжує працювати протягом деякого часу, для видалення вологи з теплообмінника. Таким чином виключається можливість поширення цвілі, для розвитку якої потрібне вологе середовище.

УПРАВЛІННЯ КОМФОРТОМ

  • Блокування пульта дистанційного керування: Дозволяє заблокувати пульт, запобігаючи випадковому натисканню або несанкціонованому доступу дітей.
  • Таймер: Дозволяє виставити час увімкнення або вимкнення кондиціонера в межах 24-х годин.
  • LED-дисплей: Дозволяє легко контролювати основні параметри кондиціонера. У разі потреби дисплей на передній панелі внутрішнього блоку може бути вимкнений з пульта дистанційного керування.
  • Режим TURBO: Вмикає кондиціонер на максимальну потужність та дозволяє швидко охолодити або нагріти приміщення.
  • Багатошвидкісний вентилятор: Дозволяє вибрати максимально комфортну інтенсивність обдування.
  • Режим SWING: Забезпечує рівномірне розподілення повітря по приміщенню.
  • Режим осушення: Зниження вологості у приміщенні відбувається практично без зниження температури.
  • I FEEL: При активації цієї функції кондиціонер автоматично встановлює поточну температуру в приміщенні як цільову.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ

  • Захист від обмерзання Коли температура зовнішнього повітря - низька, а вологість - висока, теплообмінник зовнішнього блоку починає обмерзати, у зв'язку з чим знижується ефективність його роботи. У цьому випадку кондиціонер автоматично зупиняється та активує функцію розморожування.
  • Авторестарт: У разі втрати живлення, кондиціонер автоматично запам'ятовує останні налаштування та режими і відновлює їх після відновлення роботи.
  • Самодіагностика: Вбудована система самодіагностики основних функцій та режимів запобігає виходу обладнання з ладу та попереджає про несправність.

ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ

  • Безшумний режим: У цьому режимі кондиціонер знижує швидкість роботи вентилятора для більш тихої роботи.
  • Автоматичний захист: Дозволяє кондиціонеру стабільно працювати в широкому діапазоні напруги в мережі живлення.
  • Функція «+ 8 °C»: При активації цієї функції кондиціонер автоматично підтримуватиме в приміщенні температуру + 8 °C, не дозволяючи заморозити приміщення. Споживання електроенергії буде мінімально необхідним підтримки температури.
  • Технологія I-Action: Забезпечує стабільну роботу компресора за максимально низьких частот обертання - від 1 Гц. При цьому збільшується термін служби, зменшуються вібрації та знижується енергоспоживання.
  • Покриття BLUE-FIN: Спеціальне покриття запобігає корозії та збільшує термін служби теплообмінників.
  • Теплий старт: Попереднє підігрів компресора полегшує запуск в умовах низьких температур навколишнього середовища та збільшує його термін служби.
  • Фреон R410: Кондиціонер працює на сучасному, екологічному, високоефективному холодоагенті, що дозволяє мінімізувати шкоду для навколишнього середовища та підвищити економічність експлуатації.

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ

  • Клас енергоефективності (EER/COP): A/A Енергозберігаюча комплектація Generation VI. Кондиціонер Cooper&Hunter CH-S24XN8 Prima Plus (Gen VI) повністю відповідає директиві Європейського союзу ErP (Energy releated Products) № 626/2011/EU, що діє з 01.01.2013, для побутових теплових насосів і кондиціонерів.
  • (GEN VI): 6 покоління

Технічні характеристики

Клас енергозбереження: A

Енергоефективність (EER холод/ COP тепло): 3,32/ 3,62

Потужність: 8,0 кВт

Теплопродуктивність: 8,5 кВт

Потужність: 2,48 / 2,35 Вт

Витрата повітря: 1250 м³/год

Рівень шуму внутрішнього блоку: 35/40/45 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку: 55 дБ

Габарити внутрішнього блоку: 1075x333x246 мм / вага - 16,9 кг /

Габарити зовнішнього блоку: 958x660x402 мм / вага - 56,9 кг /

Діапазон робочих температур (охолодж/обігрів): +18...+43 °С / -15...+24 °С

Діаметр рідкий. магістралі: 6,35/1/4" мм/дюйм

Діаметр газ. магістралі: 15,88/5/8" мм/дюйм

Максимальна довжина магістралі: 30 м

Максимальний перепад висоти : 10 м

Фреон марки: R410

Напруга: 220-240В/1фаза/50 Гц

Країна виробник: Китай