Кондиціонер Airwell Aura HDLE-022N-09M25/YDAE-022R-09M25

Арт. HDLE-022N-09M25/YDAE-022R-09M25
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер Airwell Aura HDLE-022N-09M25/YDAE-022R-09M25
Кредит та розстрочка від 833 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
36
Исполнение
Настінний
Модель
07
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
16-20
Работа на обогрев, t °C
-15
Страна производитель
Франція
Фреон
R32
Цвет
Білий

Опис

Кондиціонер Airwell Aura HDLE-022N-09M25/YDAE-022R-09M25

Завдяки неперевершеній енергоефективності та 70-річному досвіду роботи в секторі кондиціювання повітря бренд Airwell став еталоном в індустрії кондиціювання завдяки своїй високопродуктивній та якісній продукції.

Кондиціонер Airwell має компресор, що істотно відрізняється від компресорів інших виробників. У чому різниця, у чому тут цінність? Кондиціонери Airwell можуть забезпечувати роботу на більших відстанях між блоками кондиціонера ніж інші побутові кондиціонери. Ця властивість може бути корисною не лише при довгих комунікаціях між блоками, але й позитивно позначається на надійності кондиціонера за звичайної довжини комунікацій. Довжина комунікацій між блоками Airwell може досягати 50 метрів, на відміну більшості звичайних кондиціонерів.

У кондиціонері Airwell Aura HDLE-022N-09M25/YDAE-022R-09M25 інверторна технологія компресора, двигунів вентиляторів зовнішнього та внутрішнього блоків працює з класом енергоефективності А++. У режимі очікування рівень споживання енергії становить лише 1 Ватт. Кондиціонер використовує найсучасніший фреон R-32 , що охороняє озоновий шар і економить електроенергію. Самодіагностика відображає код помилки або витік холодоагенту на дисплеї кондиціонера, спрощуючи взаємодію зі службою сервісу. У разі аварії електроживлення, кондиціонер Airwell увімкнеться з вашими налаштуваннями, які працювали до аварії, після відновлення подачі електроживлення.

Охолодження влітку та швидке обігрів у холодну пору року завдяки функції "Turbo". Цілодобовий таймер увімкнення та вимикання дозволить керувати кондиціонером у заданий час, наприклад, автоматично знизити температуру вночі та підняти її до моменту пробудження вранці. Восени може бути корисна функція осушення повітря . Для заміського будинку може бути корисна функція підтримки температури +8 ° С для запобігання розміренню систем, що використовують воду. Антикорозійне оброблення теплообмінників та електронних друкованих плат забезпечує тривалий термін експлуатації в кліматичних умовах України.

Шум від роботи всього 21 дБ , що дозволяє встановити кондиціонер Airwell навіть у дитячій кімнаті. За допомогою програми для смартфона AirHome ваш кондиціонер Airwell може бути підключений до інтернету, за допомогою модуля Wi-Fi, що підключається. Керуйте температурою кожної з ваших кімнат та різними приладами навіть перебуваючи далеко від будинку.

Функція I-Feel додатково використовує температуру, яку вимірює датчик, вбудований в пульт дистанційного керування Airwell. Це забезпечує ідеальне регулювання температури саме в тому місці, яке вам потрібне.

Передова технологія Airwell забезпечує широкий діапазон номінальної потужності, що дозволяє вибрати правильну комбінацію для ваших конкретних потреб. Більш того, цей кондиціонер спроектований так, щоб протистояти «агресивним» умовам довкілля, таким як корозія, перепади напруги та високі температури, забезпечуючи оптимальну продуктивність навіть у складних умовах.

Серія: Aura

Тип: Спліт-система

Монтаж внутрішнього блоку: Настінний

Компресор: Інверторний

Тип компресора: Роторний

Тип вентилятора: Перехресний потік

Режими роботи: Охолодження/ Обігрів/ Осушення/ Вентиляція

Робота на обігрів: - 15°C

Основні властивості та функції кондиціонера:

  • Клас енергоспоживання A++ у режимі охолодження та A+ у режимі обігріву в залежності від моделі.
  • Екологічно чистий холодоагент R32.
  • Сучасний та вишуканий дизайн.
  • Перетворювач: На початку роботи агрегат споживає значний обсяг електроенергії для швидкого доведення температури в кімнаті до необхідного рівня. Після цього агрегат автоматично перемикається в режим низького споживання електроенергії з метою економії та комфортнішої роботи.
  • Вертикальний напрямок повітря: Автоматичний напрямок потоку повітря у вертикальній площині. Заслінка рухається вгору та вниз, в автоматичному режимі, забезпечуючи більш рівномірний розподіл кондиціонованого повітря по кімнаті.
  • Перемикання режимів: Необхідний операційний режим (охолодження, сушіння, обігрів) включається автоматично з метою встановлення та підтримання заданої температури.
  • Бездротовий пульт дистанційного керування дозволяє здійснювати управління функціями кондиціонера з будь-якої точки кімнати.
  • Можливість підключення до програми Air Home.
  • Функція SLEEP: При натисканні кнопки SLEEP у режимі ОБІГРІВ, термостат кондиціонера поступово переходить на нижчий рівень потужності протягом всього заданого періоду роботи; в режимі ОХОЛОДЖЕННЯ термостат кондиціонера поступово переходить на більш високий рівень потужності протягом всього заданого періоду роботи. При досягненні встановленого часу агрегат автоматично вимикається.
  • Електростатичний фільтр (додатково): Здатний вловлювати частинки розміром до 0,1 мікрона, включаючи атмосферний і домашній пил, інсектицидний пил, кліщів, пилок рослин, лупа тварин, частинки тютюнового диму, кухонних парів і жиру, пліснява грибок, деякі віруси. Заміна фільтра раз на три місяці.
  • Іонізатор (додатково): Іонізатор робить повітря в кімнаті свіжішим і приємнішим. Для включення іонізатора слід встановити перемикач у положення ON (УВІМК.). Синій світловий індикатор, що загорівся, покаже, що іонізатор працює. Для вимкнення іонізатора слід встановити перемикач у положення OFF (ВИМК.).
  • Захист від корозії (антикорозійне покриття Golden Fin) .
  • Режим монтажника для прямого зчитування датчиків внутрішнього блоку.
  • Технічний режим встановлення робочих температур.
  • Функція "Я відчуваю": дозволяє визначити ідеальну температуру залежно від місця, з якого активується пульт дистанційного керування.
  • Можливість відведення конденсату з правого чи лівого боку для полегшення встановлення у приміщенні.

Гарантія: 3 роки (на деталі) та 5 років (на компресор)

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Площа обслуговування, що рекомендується: до 20 м2

Потужність: 2,2 (0,30-2,85) кВт

Теплопродуктивність: 2,4 (0,60-2,90) кВт

Потужність (охолодж/нагрів): 0,59 /0,59 кВт

Коефіцієнт енергоефективності SEER: 6,60 / А ++

SCOP/Енергетика (середній клімат): 4,0/A+

SCOP/Енергетика (теплий клімат): 4,80/A++

Робочий діапазон температур: -15°24°C

Рівень шуму внутрішнього блоку (1м): 25/33/36/39 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку (1м): 49 дБ

Витрата повітря внутрішнього блоку: 290/420/470/500 м3/год.

Витрата повітря зовнішнього блоку: 1400 м3/год.

Габарити внутрішнього блоку (ВхШхГ): 713x270x195 мм/Вага - 8 кг

Габарити зовнішнього блоку (ВхШхГ): 710x450x293 мм/Вага - 21 кг

Максимальна довжина трубопроводу: 15 м

Максимальний перепад висот трубопроводу: 10 м

Діаметр трубопроводу (рід/газ): 6,35 (1/4") / 9,52 (3/8")

Силовий кабель: 3x1,5 мм2

Макс.номінальний струм: 10 А

Підключення живлення: Зовнішнє

Фреон марки: R32

Напруга: 1фаза/220-240В/50Гц

Країна виробник: Франція