Інверторний кондиціонер KAISAI One+ KRX-09PEGI/KRX-09PEGO настінний

Арт. KRX-09PEGI/KRX-09PEGO
В наявності
Кондиціонери Інверторний кондиціонер KAISAI One+ KRX-09PEGI/KRX-09PEGO настінний
22 140 грн
Економія 12% - 2 729 грн
Кредит та розстрочка від 809 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
12 міс
Исполнение
Настінний
Модель
9
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
21-25
Фреон
R32
Цвет
Білий

Опис

Інверторний кондиціонер KAISAI One+ KRX-09PEGI/KRX-09PEGO настінний

Настінний кондиціонер KAISAI ONE+ - це серія настінних кондиціонерів, що поєднують сучасні функції очищення повітря з надзвичайно простим встановленням і обслуговуванням. Є новою моделлю систем кондиціювання з екологічним хладогентом R32 та стильним дизайном. Використовуючи сучасні технології та новий хладогент R32, кондиціонер має широкий робочий діапазон за зовнішньої температури -15 +50 °С в режимі обігріву. Високоефективна технологія, що дозволяє кондиціонеру працювати в економічному режимі, що заощаджує до 70% більше електроенергії, ніж звичайні кондиціонери. Завдяки вбудованому модулю Wi-Fi кондиціонером можна керувати за допомогою смартфона або планшета. Стильний та простий дизайн простий у догляді та чищенні, а також полегшує саму установку.

Режим роботи: Вентиляція, Автоматичний, Охолодження, Опалення.

Серія: One+

Площа приміщення, що рекомендується: 25 м²

Базова версія кондиціонера пристосована для обігріву взимку за негативної температури: - 15 °C

* Для роботи в режимі обігріву при температурі зовнішнього повітря нижче -15˚C (для зимового опалення до -25°C) необхідні додаткові електронагрівачі, компресор та піддон для конденсату.

Гарантія: 12 міс. + 24 міс. безкоштовний сервіс (усі комплектуючі, запчастини, блоки, робота із заміни - безкоштовно).

Основні переваги:

  • Енергоефективність: Високоефективна технологія, що дозволяє кондиціонеру працювати в економічному режимі, що заощаджує до 70% більше електроенергії, ніж звичайні кондиціонери.
  • Розумний кондиціонер: Smart AC – це вбудований модуль Wi-Fi, який додається як стандарт до всіх моделей настінних кондиціонерів Kaisai. Завдяки його використанню користувач може керувати пристроєм за допомогою програми, встановленої на планшеті чи смартфоні, навіть перебуваючи поза межами дому чи офісу. За допомогою функції Wi-Fi користувач може вмикати або вимикати пристрій, змінювати температуру та вибирати робочі функції з будь-якої точки світу, де є доступ до Інтернету. Управління через Wi-Fi дозволяє економити електроенергію та підвищувати комфорт використання кондиціонера, контролюючи температуру у квартирі чи офісі з будь-якого місця.
  • Екологічний фреон: Хладагент R32 має низький ПГП (коефіцієнт глобального потепління), найкращу охолоджувальну/нагрівальну здатність та об'ємний ККД. Об'ємна ємність R32 на 20% вища порівняно з R410A, що означає набагато менший обсяг холодоагенту в системі кондиціювання.
  • Сигналізація про витік холодоагенту: Кондиціонер має функцію сигналізації про витік холодоагенту. Якщо пристрій зареєструє витік, на дисплеї внутрішнього блоку з'явиться EC і кондиціонер автоматично вимкнеться. Ця функція додатково захищає компресор від пошкоджень.
  • Широкий температурний діапазон: Використовуючи сучасні технології та новий холодоагент R32, кондиціонер має широкий робочий діапазон при зовнішній температурі -15+50°С у режимі охолодження та -25+30°С у режимі обігріву.
  • Багатофункціональний пульт дистанційного керування: Ви легко зможете встановити бажану температуру повітря в приміщенні, а також скористатися рядом корисних функцій, таких як самоочищення, підтримка температури 8 ° С або датчик температури.
  • Датчик температури вбудований у пульт дистанційного керування. Завдяки цьому вимірювання температури здійснюється на місці користувача, а робота кондиціонера налаштовується на реальні умови в приміщенні.
  • Легко очистити: Фільтри розташовані зверху, а не в самому корпусі, що дозволяє їх легко знімати і чистити.
  • Пам'ять налаштувань жалюзі: Завдяки функції запам'ятовування налаштувань жалюзі кожного разу, коли кондиціонер вимикається, він зберігає останні налаштування та відновлює їх після повторного запуску.
  • Використання в екстрених випадках: Функція аварійного використання кондиціонера дозволяє пристрою працювати, навіть якщо один із датчиків вийшов з ладу. Завдяки цьому рішенню робота кондиціонера не переривається і ним можна скористатися до усунення несправності.
  • Режим очікування: У режимі очікування джерело живлення відключається від невикористаних електронних компонентів, завдяки чому споживання енергії падає до 1 Вт порівняно зі стандартними пристроями, що споживають у цьому режимі в середньому 5 Вт, заощаджуючи приблизно 80% енергії.
  • Постійне нагрівання 8°C: Функція підтримання постійної температури 8°C у режимі опалення є особливо корисним рішенням на дачах та приватних будинках. Завдяки йому кондиціонер підтримує постійну температуру до 8 ° C; запобігає охолодженню приміщень та замерзанню труб.
  • Очищення самого обмінника: Для забезпечення високих стандартів гігієни та комфорту використання пристрою Kaisai використовують найновішу технологію самоочищення внутрішнього теплообмінника. Після закінчення роботи кондиціонер переходить у режим очищення. Під час нього видаляється волога, яка могла накопичитися в пристрої, що запобігає розвитку мікроорганізмів та грибків.
  • Автоматичний перезапуск: Для пристроїв, оснащених функцією автоматичного перезапуску, при вимкненні електроенергії кондиціонер запам'ятовує останні налаштування та автоматично відновлює їх після відновлення живлення.
  • Холодний каталітичний фільтр усуває такі хімікати, як чадний газ, сірководень, аміак, бензол та формальдегіди.
  • Функція сну: Активація функції сну змушує пристрій у режимі охолодження підвищувати (у режимі обігріву – знижувати) встановлену температуру на 1°C на годину протягом двох годин. В даний час вентилятор працює на низькій швидкості. Через 5 годин кондиціонер вимикається. Повільна, ледь помітна зміна температури та автоматичне відключення приладу гарантують комфорт та економію електроенергії.
  • Тривимірний потік повітря: Горизонтальні та вертикальні жалюзі керуються автоматично та забезпечують рівномірний розподіл температури у приміщенні та оптимальну циркуляцію повітря.
  • Таймер дозволяє встановити час автоматичного увімкнення та вимкнення кондиціонера.
  • Іонізація: Іони, що випромінюються кондиціонером, розщеплюють частинки кліщів, цвілі, бактерій і вірусів, усуваючи їх з навколишнього середовища, зволожують повітря, що позитивно впливає на шкіру і дає приємне відчуття свіжості.
  • Біофільтр HEPA: Функція очищення повітря додатково підтримується фільтром Bio HEPA, що ефективно затримує 99% частинок пилу та бактерій розміром 0,3 мкм та до 95% частинок від 0,1 до 0,3 мкм, включаючи грибкові клітини та деякі віруси.

Технічні характеристики

Потужність: 2,6 (1,0÷3,2) кВт

Теплопродуктивність: 2,9 (0,8÷3,4) кВт

Потужність (охолодж/обігрів): 0,628/ 0,666 кВт

Сезонна ефективність в режимі охолоджування SEER: 8,80 / Клас А+++

Сезонна ефективність у режимі опалення SCOP: 4,60 / Клас А++

Циркуляція повітря внутрішнього блоку: 480/365/305 м³/год.

Циркуляція повітря зовнішнього блоку: 2150 м3/год.

Рівень шуму внутрішнього блоку (макс/хв): 36,5/29/24/20 дБ (А)

Рівень шуму зовнішнього блоку: 54,5 дБ(А)

Робочий діапазон температур (охолодж/обігрів): -15 до + 50 °C / -25 до +30 °С

Габарити внутрішнього блоку (ВхШхГ): 805x302x193 мм/вага – 8,7 кг

Габарити зовнішнього блоку (ВхШхГ): 765x555x303 мм/вага - 26,7 кг

Максимальний перепад висот магістралі: 10 м

Максимальна довжина магістралі: 25 м

Діаметр труби (рідина/газ): 6,35/9,52 мм

Фреон марки: R32

Колір: Білий

Країна виробник: Китай

Напруга: 220-240 В/50 Гц/1фаза

Комплектація:

  1. Внутрішній блок KRX-09PEGI
  2. Зовнішній блок KRX-09PEGO
  3. Бездротовий пульт дистанційного керування RG10B1.