Інверторний кондиціонер KAISAI ICE KLB-18HRHI/KLWB-18HRHO настінний

Арт. KLB-18HRHI/KLWB-18HRHO
В наявності
Кондиціонери Інверторний кондиціонер KAISAI ICE KLB-18HRHI/KLWB-18HRHO настінний
41 410 грн
Економія 13% - 5 196 грн
Кредит та розстрочка від 1 509 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Інші кольори:
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
12 мес
Исполнение
Настiнний
Модель
18
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
46-55
Фреон
R32
Цвет
Чорний

Опис

Інверторний кондиціонер KAISAI ICE KLB-18HRHI/KLWB-18HRHO настінний

Настінний кондиціонер KAISAI ICE завдяки сучасним функціям забезпечує чистоту повітря в будинку. Функцію очищення повітря підтримує фільтр Bio HEPA , який ефективно вловлює 99% частинок пилу, пилу та бактерій розміром від 0,3 мкм і вище та до 95% частинок розміром від 0,1 до 0,3 мкм, включаючи клітини грибків та деякі віруси. .

3D ПОТІК ПОВІТРЯ

Автоматично керовані горизонтальні та вертикальні жалюзі кондиціонера забезпечують оптимальну циркуляцію повітря та рівномірний розподіл температури у приміщенні. Завдяки функції іонізації повітря прилад видаляє з довкілля частки кліщів, плісняви, бактерій та вірусів. Додатковим ефектом іонізатора є зволоження повітря, що позитивно впливає на шкіру та дарує приємне відчуття свіжості у приміщенні, що кондиціонує.

Високий комфорт при використанні пристрою забезпечують стандартний модуль WiFi та практичні функції: Eco та Gear . При включеній функції Eco кондиціонер автоматично регулює температуру та швидкість обертання вентилятора до оптимальних значень, значно знижуючи споживання електроенергії, внаслідок чого досягається економія понад 60% порівняно зі стандартною роботою пристрою. У свою чергу, функція Gear дозволяє визначати максимальний рівень інтенсивності роботи пристрою та активно контролювати енергоспоживання.

Режим роботи: Вентиляція, Автоматичний, Охолодження, Опалення.

Серія: ICE

Тип компресора: DC - Роторний

Площа приміщення, що рекомендується: 55 м²

Робота кондиціонера на зимовий обігрів: - 25 °C

Гарантія: 12 міс. + 24 міс. безкоштовний сервіс (усі комплектуючі, запчастини, блоки, робота із заміни - безкоштовно).

Основні переваги:

    • Біо HEPA-фільтр для чистішого повітря: BIO Hepa Filter ефективно вловлює до 99% частинок пилу, вірусів, грибкових клітин та бактерій розміром менше 0,3 мікрона.
    • Іонізатор: Іони, що випромінюються кондиціонером, розщеплюють частинки пилу, кліщів, пліснява, бактерії та віруси, видаляючи їх з повітря. Додатковою перевагою є зволоження повітря, що позитивно впливає на шкіру та дає приємне відчуття свіжості у кондиціонованому приміщенні.
    • Сучасний дизайн та керування через Wi-Fi: Завдяки модулю WiFi кондиціонером можна керувати за допомогою телефону або планшета.
    • Високий рівень енергоефективності SEER 8,8 A+++ та SCOP 4,6 A++/6,0.
    • Подвійна система фільтрації кондиціонера ефективно вловлює пилок та пил, поглинає кліщів та видаляє з повітря небажані запахи.
    • 3D вентилятор: Горизонтальні та вертикальні жалюзі з автоматичним керуванням забезпечують оптимальну циркуляцію повітря та розподіл температури у приміщенні.
    • Датчик температури вбудований у бездротовий пульт дистанційного керування, тому вимірювання температури можна зробити ближче до користувача та точніше налаштувати оптимальну температуру навколишнього середовища.
    • Функція 8°C: У режимі обігріву кондиціонер може підтримувати температуру в приміщенні до 8°C, щоб запобігти надмірному охолодженню при тривалій відсутності мешканців.
    • 5 швидкостей вентилятора зовнішнього блоку: Інверторний двигун зовнішнього блоку працює на п'яти різних швидкостях, що значно знижує рівень шуму та енергоспоживання.
    • Фільтр високої щільності: Використання фільтра високої щільності підвищує ефективність уловлювання забруднюючих речовин, включаючи пил та тверді частинки. Він не лише захищає пристрій, а й підтримує якість повітря.
    • Фільтр вітаміну С (опція): Фільтр виділяє вітамін С, який засвоюється шкірою і позитивно впливає на неї, захищаючи її від сонячних променів, стимулюючи вироблення колагену і знижуючи стрес.
    • Фільтр 3М (опція): Завдяки своїй унікальній конструкції, розташованій на поверхні, фільтр усуває з повітря пил та шкідливі алергенні речовини, що спричиняють захворювання дихальних шляхів.
    • Фільтр іонів срібла (опція): Метою фільтру іонів срібла є знищення бактерій та запобігання розвитку таких мікроорганізмів, як віруси або грибки. Внутрішня структура іонів срібла знищує мікроорганізми.
    • Самоочищення випарника: Режим активується для просушування внутрішнього теплообмінника, що запобігає утворенню запахів та мікроорганізмів.
    • ЕКО-режим: Кондиціонер перейде до 8-годинного режиму економії, що знижує споживання енергії на 60%.
    • Пам'ять положення сліпих: Після кожного вимкнення кондиціонер запам'ятовує останні налаштування положення жалюзі та відновлює їх після перезапуску.
    • Автоматичний перезапуск: У разі вимкнення електроенергії кондиціонер запам'ятовує останні налаштування та автоматично повертається до них при відновленні електроживлення.
    • Таймер: За допомогою цієї функції можна запрограмувати автоматичне вимкнення кондиціонера.
    • Двостороннє встановлення: Можливість встановлення з'єднувальних трубок для холодоагенту та дренажу з обох боків внутрішнього блоку.
    • Виявлення витоку холодоагенту: Функція повідомляє про помилку внутрішньому блоку, коли зовнішній блок виявляє витік холодоагенту.
    • Аварійний режим: Функція дозволяє пристрою працювати навіть при виході з ладу одного датчика. В результаті кондиціонер не вимикається та працює до усунення несправності.
    • Експлуатація за низької зовнішньої температури Завдяки спеціально розробленій платі керування кондиціонер може працювати в режимі охолодження навіть при температурі зовнішнього повітря -15°C.
    • Режим очікування: У режимі очікування блок живлення вимикає непотрібні електронні компоненти, тому енергоспоживання знижується до 1 Вт. У порівнянні зі звичайними пристроями, що споживають у цьому режимі 5 Вт, економія енергії становить приблизно 80%.
    • Нічний режим: Активація цієї функції на пристрої протягом двох годин збільшує (у режимі обігріву зменшує) задану температуру на 1°С на годину, при цьому вентилятор працює на низькій швидкості. Через 5 годин кондиціонер вимикається. Поступове зниження з незначною зміною температури та автоматичне відключення пристрою гарантують комфорт та економію енергії.
    • Енергоефективність А++: Високоефективна технологія, що дозволяє кондиціонеру працювати в економічному режимі, що заощаджує до 70% більше електроенергії, ніж звичайні кондиціонери.
    • Екологічний холодоагент R32: Холодоагент R32 має низький ПГП (коефіцієнт глобального потепління), кращу охолоджувальну/нагрівальну здатність та об'ємний ККД. Об'ємна ємність R32 на 20% вища порівняно з R410A, що означає набагато менший обсяг холодоагенту в системі кондиціювання.

    Технічні характеристики

    Потужність: 5,3 (1,9-6,2) кВт

    Теплопродуктивність: 5,6 (1,3-6,9) кВт

    Потужність (охолодж/обігрів): 1,550 / 1,630 кВт

    Сезонна ефективність в режимі охолоджування SEER: 7 , 0 / Клас А++

    Сезонна ефективність у режимі опалення SCOP: 4,0 / Клас А+

    Циркуляція повітря внутрішнього блоку: 800/600/500 м³/год.

    Циркуляція повітря зовнішнього блоку: 2100 м3/год.

    Рівень шуму внутрішнього блоку (макс/хв): 41/37/31/20 дБ (А)

    Рівень шуму зовнішнього блоку: 57 дБ(А)

    Робочий діапазон температур (охолодж/обігрів): -15 до + 50 °C / -25 до +30 °С

    Габарити внутрішнього блоку (ВхШхГ): 969x320x241 мм/вага – 11,2 кг

    Габарити зовнішнього блоку (ВхШхГ): 805x554x330 мм/вага – 33,5 кг

    Максимальний перепад висот магістралі: 20 м

    Максимальна довжина магістралі: 30 м

    Діаметр труби (рідина/газ): 6,35/12,7 мм

    Фреон марки: R32

    Колір: Чорний

    Напруга: 220-240 В/50 Гц/1фаза

    Країна виробник:  Кітай

    У комплект входить:

    1. Внутрішній блок KLB-18HRHI
    2. Зовнішній блок KLWB-18HRHO
    3. Бездротовий пульт дистанційного керування RG10A1.