Інверторний кондиціонер KAISAI FLY KWX-12HRGI/KWX-12HRGO настінний

Арт. KWX-12HRGI/KWX-12HRGO
В наявності
Кондиціонери Інверторний кондиціонер KAISAI FLY KWX-12HRGI/KWX-12HRGO настінний
19 475 грн
Економія 8% - 1 646 грн
Кредит та розстрочка від 743 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
12 міс
Исполнение
Настінний
Модель
12
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
26-35
Фреон
R32
Цвет
Білий

Опис

Інверторний кондиціонер KAISAI FLY KWX-12HRGI/KWX-12HRGO настінний

Нова, покращена версія настінного кондиціонера KAISAI FLY збагачена додатковими функціями та системою фільтрації. Пристрій оснащений холодним каталітичним фільтром, що ефективно очищає повітря від шкідливих речовин. Функцію очищення додатково підтримує фільтр Bio HEPA, який затримує до 99% частинок пилу та бактерій розміром 0,3 мкм та до 95% частинок розміром від 0,1 до 0,3 мкм, включаючи гриби та віруси. Настінний кондиціонер з фільтром Bio HEPA також дозволяє очистити повітря від зваженого пилу, який є канцерогенним компонентом смогу. Комфорт використання пристрою також забезпечується функцією 3D обдування, яка дозволяє забезпечити оптимальну циркуляцію повітря та рівномірний розподіл температури у приміщенні.

Настінний кондиціонер KAISAI FLY відрізняється здатністю обігріву приміщень за температури зовнішнього повітря до -25°C. Вбудований в обладнання модуль Wi-Fi у стандартній комплектації підвищує зручність керування кондиціонером за допомогою програми для смартфона, а сучасний бездротовий пульт дає можливість використовувати 3 додаткові функції пристрою:

  • самоочищення випарника (SELF CLEAN). ), що полегшує підтримку пристрою у чистоті;
  • постійне обігрів 8°С (ОБІГРІВ 8°С), що запобігає охолодженню приміщень без мешканців;
  • датчик температури (FOLLOW ME), який регулює температуру залежно від розташування користувача.

Режим роботи: Вентиляція, Автоматичний, Охолодження, Опалення.

Серія: FLY

Площа приміщення, що рекомендується: 35 м²

Базова версія кондиціонера пристосована для обігріву взимку за негативної температури: - 15 °C

* Для роботи в режимі обігріву при температурі зовнішнього повітря нижче -15˚C (для зимового опалення до -25°C) необхідні додаткові електронагрівачі, компресор та піддон для конденсату.

Гарантія: 12 міс. + 24 міс. безкоштовний сервіс (усі комплектуючі, запчастини, блоки, робота із заміни - безкоштовно).

Основні переваги:

  • Управління Wi-Fi: Модуль Wi-Fi дозволяє керувати кондиціонером за допомогою телефону або планшета з будь-якої точки світу.
  • 3D повітряний потік: Горизонтальні та вертикальні жалюзі кондиціонера з автоматичним керуванням забезпечують оптимальну циркуляцію повітря та рівномірний розподіл температури у приміщенні.
  • Bio HEPA-фільтр: Настінний кондиціонер Kaisai Fly має функцію очищення повітря, що додатково підтримується фільтром Bio HEPA, який ефективно зупиняє 99% частинок пилу, пилу та бактерій розміром 0,3 мкм і до 95% частинок розміром від 0,1 до 0,3 мкм, включаючи клітини грибів та деякі віруси.
  • Самоочищення випарника: Після роботи кондиціонер переходить у режим очищення та видаляє всю вологу, яка могла скупчитися у внутрішньому блоці. Це запобігає зростанню мікроорганізмів та грибків.
  • Фільтр високої щільності: Використання фільтра вищої щільності підвищує ефективність затримання забруднюючих речовин, у тому числі пилу та пилу. Він не тільки захищає пристрій, а й забезпечує якість повітря.
  • Каталітичний фільтр завдяки використанню багатошарового каталітичного покриття видаляє неприємні запахи з повітря та ефективно усуває шкідливі органічні сполуки та леткі частинки формальдегіду.
  • Пам'ять налаштувань жалюзі. Після кожного вимкнення кондиціонер запам'ятовує останні налаштування жалюзі та відновлює їх після перезапуску.
  • Індикація витоку холодоагенту: Код помилки буде відображатися на панелі керування внутрішнього блоку, коли зовнішній блок виявить витік холодоагенту.
  • Робота при низьких температурах зовнішнього повітря: Кондиціонер працює в режимі охолодження навіть за температури зовнішнього повітря до -15°C.
  • Автоматичний перезапуск: При відключенні електроенергії кондиціонер запам'ятовує останні налаштування та відновлює їх при відновленні електроживлення. Не потрібно перепрограмувати пристрій після кожного вимкнення електроенергії.
  • Функція постійного обігріву 8°С: Під час відсутності користувача кондиціонер у режимі обігріву підтримує постійну температуру в приміщенні до 8°С, не даючи йому охолонути.
  • Широкий діапазон температур: Робота в широкому діапазоні зовнішніх температур. У режимі охолодження від -15 до 50 ° С та від -25 до 30 ° С в режимі обігріву.
  • Режим очікування: У режимі очікування відключення живлення від компонентів, що не використовуються, знижує споживання енергії до 80%.
  • Функція сну: Прилад підвищує (у режимі обігріву знижує) задану температуру на 1°C на годину протягом 2 годин, а вентилятор працює на низькій швидкості. Завдяки цьому знижується споживання електроенергії, а кондиціювання повітря забезпечує максимальний комфорт користувача.
  • Самодіагностика: Кондиціонер контролює свою роботу та відключається при виявленні несправності або несправності. Код помилки відображається на панелі керування внутрішнього блоку.

Технічні характеристики

Потужність: 3,5 (1,1÷4,2) кВт

Теплопродуктивність: 3,8 (1,1÷4,2) кВт

Потужність (охолодж/обігрів): 1,213/ 1,088 кВт

Сезонна ефективність в режимі охолоджування SEER: 6,10 / Клас А++

Сезонна ефективність у режимі опалення SCOP: 4,0 / Клас А+

Циркуляція повітря внутрішнього блоку: 540/430/314 м³/год.

Циркуляція повітря зовнішнього блоку: 1800 м3/год.

Рівень шуму внутрішнього блоку (макс/хв): 40,5/34,5/25/21 дБ (А)

Рівень шуму зовнішнього блоку: 56 дБ(А)

Робочий діапазон температур (охолодж/обігрів): -15 до + 50 °C / -25 до +30 °С

Габарити внутрішнього блоку (ВхШхГ): 805x285x194 мм/вага – 7,6 кг

Габарити зовнішнього блоку (ВхШхГ): 720x495x270 мм/вага – 23,2 кг

Максимальний перепад висот магістралі: 10 м

Максимальна довжина магістралі: 25 м

Діаметр труби (рідина/газ): 6,35/9,52 мм

Фреон марки: R32

Колір: Білий

Країна виробник: Китай

Напруга: 220-240 В/50 Гц/1фаза

Комплектація:

  1. Внутрішній блок KWX-12HRGI
  2. Зовнішній блок KWX-12HRGO
  3. Бездротовий пульт дистанційного керування RG10B1.