Інверторний кондиціонер KAISAI FLY KWX-09HRHI/KWX-09HRHO настінний

Арт. KWX-09HRHI/KWX-09HRHO
В наявності
Кондиціонери Інверторний кондиціонер KAISAI FLY KWX-09HRHI/KWX-09HRHO настінний
20 910 грн
Економія 12% - 2 434 грн
Кредит та розстрочка від 770 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
12 міс
Исполнение
Настінний
Модель
9
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
21-25
Фреон
R32
Цвет
Білий

Опис

Інверторний кондиціонер KAISAI FLY KWX-09HRHI/KWX-09HRHO настінний

Kaisai Fly – настінний кондиціонер у новій покращеній версії – поєднання функціональності та технологій найвищої якості. Ключовою перевагою пристрою є холодний каталітичний фільтр , який швидко нейтралізує шкідливі речовини, такі як окис вуглецю, сірководень та аміак. Додаткову підтримку фільтрації забезпечує фільтр Bio HEPA , який ефективно затримує до 99% частинок пилу, бактерій та до 95% частинок розміром від 0,1 до 0,3 мкм, включаючи грибки та віруси. Це робить Kaisai Fly незамінним при очищенні повітря від зваженого пилу, який є компонентом смогу. Унікальною особливістю пристрою є можливість обігріву приміщень навіть за температури зовнішнього повітря до -25°С.

Вбудований в обладнання модуль Wi-Fi у стандартній комплектації підвищує зручність керування кондиціонером за допомогою програми для смартфона, а сучасний бездротовий пульт дає можливість використовувати 3 додаткові функції пристрою:

  • самоочищення випарника (SELF CLEAN). ), що полегшує підтримку пристрою у чистоті;
  • постійне обігрів 8°С (ОБІГРІВ 8°С), що запобігає охолодженню приміщень без мешканців;
  • датчик температури (FOLLOW ME), який регулює температуру залежно від розташування користувача.

Остання, відома як функція «СЛІДЬ ЗА МНОЮ» , дозволяє регулювати температуру в залежності від розташування користувача. Завдяки функції 3D повітряного потоку модель забезпечує оптимальну циркуляцію повітря та рівномірний розподіл температури. Вибираючи настінний кондиціонер KAISAI FLY, ви вибираєте найвищий комфорт та якість повітря у своєму будинку.

Режим роботи: Вентиляція, Автоматичний, Охолодження, Опалення.

Серія: FLY

Площа приміщення, що рекомендується: 25 м²

Робота кондиціонера на зимовий обігрів: - 25 °C

Гарантія: 12 міс. + 24 міс. безкоштовний сервіс (усі комплектуючі, запчастини, блоки, робота із заміни - безкоштовно).

Основні переваги:

  • Інверторна технологія у кондиціонерах Kaisai Fly підвищує енергоефективність, знижуючи експлуатаційні витрати. Крім того, це гарантує безшумну роботу та швидке досягнення бажаної температури. Високопродуктивний компресор, виготовлений із міцних матеріалів, здатний працювати цілодобово, навіть у екстремальних умовах, досягаючи температури до 60°C.
  • Управління Wi-Fi: Модуль Wi-Fi дозволяє керувати кондиціонером за допомогою телефону або планшета з будь-якої точки світу.
  • Багатофункціональний пульт дистанційного керування: За допомогою пульта дистанційного керування ви легко зможете встановити відповідні параметри повітря у приміщенні. Додатково пульт дистанційного керування оснащений такими практичними функціями, як самоочищення випарника (SELF CLEAN), постійне нагрівання при 8˚C (HEATING 8˚C), датчик температури (FOLLOW ME).
  • Датчик температури, вбудований у пульт дистанційного керування , дозволяє вимірювати її ближче до користувача, щоб пристрій міг точніше адаптувати її до навколишнього середовища.
  • 3D повітряний потік: Горизонтальні та вертикальні жалюзі кондиціонера з автоматичним керуванням забезпечують оптимальну циркуляцію повітря та рівномірний розподіл температури у приміщенні.
  • Bio HEPA-фільтр: Настінний кондиціонер Kaisai Fly має функцію очищення повітря, що додатково підтримується фільтром Bio HEPA, який ефективно зупиняє 99% частинок пилу, пилу та бактерій розміром 0,3 мкм і до 95% частинок розміром від 0,1 до 0,3 мкм, включаючи клітини грибів та деякі віруси.
  • Самоочищення випарника: Після роботи кондиціонер переходить у режим очищення та видаляє всю вологу, яка могла скупчитися у внутрішньому блоці. Це запобігає зростанню мікроорганізмів та грибків.
  • Фільтр високої щільності: Використання фільтра вищої щільності підвищує ефективність затримання забруднюючих речовин, у тому числі пилу та пилу. Він не тільки захищає пристрій, а й забезпечує якість повітря.
  • Каталітичний фільтр завдяки використанню багатошарового каталітичного покриття видаляє неприємні запахи з повітря та ефективно усуває шкідливі органічні сполуки та леткі частинки формальдегіду.
  • Сліпа пам'ять налаштувань жалюзі. Після кожного вимкнення кондиціонер запам'ятовує останні налаштування жалюзі та відновлює їх після перезапуску.
  • Індикація витоку холодоагенту: Код помилки буде відображатися на панелі керування внутрішнього блоку, коли зовнішній блок виявить витік холодоагенту.
  • Робота при низьких температурах зовнішнього повітря: Кондиціонер працює в режимі охолодження навіть за температури зовнішнього повітря до -15°C.
  • Автоматичний перезапуск: При відключенні електроенергії кондиціонер запам'ятовує останні налаштування та відновлює їх при відновленні електроживлення. Не потрібно перепрограмувати пристрій після кожного вимкнення електроенергії.
  • Функція постійного обігріву 8°С: Під час відсутності користувача кондиціонер у режимі обігріву підтримує постійну температуру в приміщенні до 8°С, не даючи йому охолонути.
  • Широкий діапазон температур: Робота в широкому діапазоні зовнішніх температур. У режимі охолодження від -15 до 50 ° С та від -25 до 30 ° С в режимі обігріву.
  • Режим очікування: У режимі очікування відключення живлення від компонентів, що не використовуються, знижує споживання енергії до 80%.
  • Функція сну: Прилад підвищує (у режимі обігріву знижує) задану температуру на 1°C на годину протягом 2 годин, а вентилятор працює на низькій швидкості. Завдяки цьому знижується споживання електроенергії, а кондиціювання повітря забезпечує максимальний комфорт користувача.
  • Самодіагностика: Кондиціонер контролює свою роботу та відключається при виявленні несправності або несправності. Код помилки відображається на панелі керування внутрішнього блоку.
  • Екстрене використання: При виході з ладу одного з датчиків робота пристрою не переривається і його можна використовувати до усунення несправності.
  • Таймер дозволяє встановити час автоматичного увімкнення та вимкнення кондиціонера.
  • Турбо-режим: Завдяки цій опції кондиціонер працює на підвищеній швидкості та забезпечує швидке охолодження або обігрів приміщення.
  • Фільтр вітаміну С (ОПЦІЯ): Фільтр виділяє до приміщення вітамін С, який вбирається через шкіру. Вітамін підвищує пружність шкіри, захищає від шкідливих ультрафіолетових променів та знижує стрес.
  • Срібно-іонний фільтр (ОПЦІЯ): Цей фільтр допомагає усунути бактерії та інші шкідливі мікроорганізми за рахунок використання активних іонів срібла. Забезпечує високий рівень гігієни повітря.
  • Фільтр 3 м (ОПЦІЯ): Завдяки своїй унікальній конструкції цей фільтр більш ефективно вловлює з повітря пил та шкідливі алергенні речовини, що викликають респіраторні захворювання.
  • Моно і мульти: Внутрішній блок універсальний і може використовуватися в одиночних (моно-спліт) та множинних (мульти-спліт) системах.

Технічні характеристики

Потужність: 2,6 (0,9÷3,4) кВт

Теплопродуктивність: 2,9 (0,8÷3,4) кВт

Потужність (охолодж/обігрів): 0,732/ 0,733 кВт

Сезонна ефективність в режимі охолоджування SEER: 6,30 / Клас А++

Сезонна ефективність у режимі опалення SCOP: 4,0 / Клас А+

Циркуляція повітря внутрішнього блоку: 466/360/325 м³/год.

Циркуляція повітря зовнішнього блоку: 1750 м3/год.

Рівень шуму внутрішнього блоку (макс/хв): 38,5/32/25/21 дБ (А)

Рівень шуму зовнішнього блоку: 55,5 дБ(А)

Робочий діапазон температур (охолодж/обігрів): -15 до + 50 °C / -25 до +30 °С

Габарити внутрішнього блоку (ВхШхГ): 805x285x194 мм/вага – 7,6 кг

Габарити зовнішнього блоку (ВхШхГ): 720x495x270 мм/вага – 23,2 кг

Максимальний перепад висот магістралі: 10 м

Максимальна довжина магістралі: 25 м

Діаметр труби (рідина/газ): 6,35/9,52 мм

Фреон марки: R32

Колір: Білий

Країна виробник: Китай

Напруга: 220-240 В/50 Гц/1фаза

Комплектація:

  1. Внутрішній блок KWX-09HRHI
  2. Зовнішній блок KWX-09HRHO
  3. Бездротовий пульт дистанційного керування RG10B1.