Інверторний кондиціонер KAISAI CARE KWC-12CGI / KWC-12CGO настінний

Арт. KWC-12CGI/KWC-12CGO
В наявності
Кондиціонери Інверторний кондиціонер KAISAI CARE KWC-12CGI / KWC-12CGO настінний
23 370 грн
Економія 11% - 2 681 грн
Кредит та розстрочка від 862 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
12 міс
Исполнение
Настінний
Модель
12
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
26-35
Фреон
R32
Цвет
Білий

Опис

Інверторний кондиціонер KAISAI CARE KWC-12CGI/KWC-12CGO настінний

Настінний кондиціонер Kaisai Care KWC-12CGI/KWC-12CGO – пристрій, створений для людей, які дбають про очищення повітря. Kaisai Care має функцію стерилізації, що дозволяє нагрівати повітря всередині теплообмінника до 56°C, що ефективно знищує більшість мікроорганізмів у приміщенні. Також у пристрої є УФ-лампа , яка є одним із найефективніших способів видалення вірусів, батарейок, плісняви та грибків.

Високий комфорт при використанні пристрою забезпечують стандартний модуль WiFi та практичні функції: Eco та Gear. При включеній функції Eco кондиціонер автоматично регулює температуру та швидкість обертання вентилятора до оптимальних значень, значно знижуючи споживання електроенергії, внаслідок чого досягається економія понад 60% порівняно зі стандартною роботою пристрою. У свою чергу, функція Gear дозволяє користувачеві визначати максимальний рівень інтенсивності роботи пристрою та активно контролювати енергоспоживання.

Режим роботи: Вентиляція, Автоматичний, Охолодження, Опалення.

Серія: CARE

Площа приміщення, що рекомендується: 35 м²

Базова версія кондиціонера пристосована для обігріву взимку за негативної температури: - 15 °C

* Для роботи в режимі обігріву при температурі зовнішнього повітря нижче -15˚C (для зимового опалення до -25°C) необхідні додаткові електронагрівачі, компресор та піддон для конденсату.

Гарантія: 12 міс. + 24 міс. безкоштовний сервіс (усі комплектуючі, запчастини, блоки, робота із заміни - безкоштовно).

Особливості та функції:

  • УФ-лампа - один із найефективніших способів видалення бактерій, вірусів, плісняви та грибків з повітря. Весь процес здійснюється за рахунок випромінювання УФ-променів, які ефективно проникають через клітинні стінки мікроорганізмів, руйнують їх ДНК та перешкоджають їх розмноженню.
  • Функція стерилізації 56°C: Ця сучасна функція дозволяє ефективно видаляти мікроорганізми, присутні в приміщенні, що кондиціонується. Повітря у внутрішньому теплообміннику нагрівається до температури 56°С, що руйнує органічні ДНК та РНК бактерій та вірусів, у тому числі SARS-CoV-2.
  • Подвійна фільтрація: Подвійна система фільтрації кондиціонера ефективно вловлює пилок та пил, поглинає кліщів та видаляє з повітря небажані запахи.
  • Каталітичний фільтр: Завдяки багатошаровому покриттю каталізатора та волокнистому шару фільтр видаляє з повітря шкідливі частинки та запахи. Ефективно видаляє шкідливі органічні сполуки та леткі частинки формальдегіду.
  • Фільтр високої щільності: Використання фільтра високої щільності підвищує ефективність уловлювання забруднюючих речовин, включаючи пил та тверді частинки. Він не лише захищає пристрій, а й підтримує якість повітря.
  • Фільтр вітаміну С (опціонально): Фільтр виділяє вітамін С, який засвоюється шкірою і позитивно впливає на неї, захищає її від сонячних променів, стимулює вироблення колагену і знижує стрес.
  • Фільтр 3М (опція): Завдяки своїй унікальній конструкції, розташованій на поверхні, фільтр усуває з повітря пил та шкідливі алергенні речовини, що спричиняють захворювання дихальних шляхів.
  • Фільтр іонів срібла (опція): Метою фільтру іонів срібла є знищення бактерій та запобігання розвитку таких мікроорганізмів, як віруси або грибки. Внутрішня структура іонів срібла знищує мікроорганізми.
  • ЕКО-режим: Кондиціонер перейде до 8-годинного режиму економії, що знижує споживання енергії на 60%.
  • Датчик температури (йди за мною): Датчик температури вбудований у бездротовий пульт дистанційного керування, тому вимірювання температури можна зробити ближче до користувача і точніше налаштувати оптимальну температуру навколишнього середовища.
  • 3D повітряний потік: Горизонтальні та вертикальні жалюзі з автоматичним керуванням забезпечують оптимальну циркуляцію повітря та розподіл температури в приміщенні.
  • Розумний кондиціонер Smart AC – це модуль Wi-Fi, що додається до стандартної комплектації всіх моделей настінних кондиціонерів Kaisai. Завдяки його використанню користувач може керувати пристроєм через програму, встановлену на планшеті або смартфоні, навіть перебуваючи далеко від дому або офісу. За допомогою функції Wi-Fi користувач може вмикати або вимикати пристрій, змінювати температуру та вибрані функції роботи з будь-якої точки світу, де є доступ до Інтернету. Управління через Wi-Fi дозволяє економити електроенергію та підвищити комфорт використання кондиціонера, контролюючи температуру у квартирі чи офісі з будь-якого місця.
  • Фактор R32: Холодоагент R32 має низький ПГП (коефіцієнт глобального потепління), кращу охолоджувальну/нагрівальну здатність і об'ємний ККД. Об'ємна ємність R32 на 20% вища порівняно з R410A, що означає набагато менший обсяг холодоагенту в системі кондиціювання.
  • широкий температурний діапазон
  • Експлуатація за низької зовнішньої температури Завдяки спеціально розробленій платі керування кондиціонер може працювати в режимі охолодження навіть при температурі зовнішнього повітря -15°C.
  • Енергоефективність: Високоефективна технологія, що дозволяє кондиціонеру працювати в економічному режимі, що заощаджує до 70% більше електроенергії, ніж звичайні кондиціонери.
  • Функція нагрівання 8°C: У режимі обігріву кондиціонер може підтримувати температуру в приміщенні до 8°C, щоб запобігти надмірному охолодженню при тривалій відсутності мешканців.
  • 1 Вт режим очікування: У режимі очікування блок живлення вимикає непотрібні електронні компоненти, тому енергоспоживання знижується до 1 Вт. У порівнянні зі звичайними пристроями, що споживають у цьому режимі 5 Вт, економія енергії становить приблизно 80%.
  • Сигналізація про витік холодоагенту: Кондиціонер має функцію виявлення витоку холодоагенту. Якщо блок зареєструє витік, на дисплеї внутрішнього блоку відобразиться EC, і кондиціонер автоматично вимкнеться. Ця функція додатково захищає компресор від пошкоджень.
  • 5 швидкостей вентилятора зовнішнього блоку: Інверторний двигун зовнішнього блоку працює на п'яти різних швидкостях, що значно знижує рівень шуму та енергоспоживання.
  • 12 швидкостей вентилятора внутрішнього блоку
  • Двостороння установка: Можливість підключення труб подачі холодоагенту та відведення конденсату з обох боків внутрішнього блоку, що полегшує монтаж та адаптацію до планування приміщення.
  • Самодіагностика
  • Автоматичний перезапуск: У разі вимкнення електроенергії кондиціонер запам'ятовує останні налаштування та автоматично повертається до них при відновленні електроживлення.
  • Функція сну: Активація функції сну призводить до того, що пристрій у режимі охолодження підвищує (у режимі обігріву – знижує) задану температуру на 1°C на годину протягом двох годин. В цей час вентилятор працює на низькій швидкості. Через 5 годин кондиціонер вимикається. Повільна, ледь помітна зміна температури та автоматичне відключення пристрою гарантують комфорт та економію електроенергії.
  • Таймер: За допомогою цієї функції можна запрограмувати автоматичне вимкнення кондиціонера.
  • Функція турбо: Увімкнення цієї функції автоматично запускає вентилятор на високій швидкості, щоб максимально швидко охолодити або обігріти приміщення.
  • функція перемикання передач
  • Сліпа пам'ять налаштувань: Завдяки функції запам'ятовування налаштувань жалюзі при кожному вимкненні кондиціонера він зберігає останні налаштування та відновлює їх після перезапуску.
  • Аварійний режим: Функція дозволяє пристрою працювати навіть при виході з ладу одного датчика. В результаті кондиціонер не вимикається та працює до усунення несправності.

Технічні характеристики

Потужність: 3,5 (1,4-4,3) кВт

Теплопродуктивність: 3,8 (1,1÷4,4) кВт

Потужність (охолодж/обігрів): 1,096/ 1,027 кВт

Сезонна ефективність в режимі охолоджування SEER: 7,00 / Клас А++

Сезонна ефективність у режимі опалення SCOP: 4,20 / Клас А+

Циркуляція повітря внутрішнього блоку: 530/400/350 м3/год.

Циркуляція повітря зовнішнього блоку: 1850 м3/год.

Рівень шуму внутрішнього блоку (макс/хв): 37/32/22/21 дБ (А)

Рівень шуму зовнішнього блоку: 55 дБ(А)

Робочий діапазон температур (охолодж/обігрів): -15 до + 50 °C / -25 до +24 °С

Габарити внутрішнього блоку (ВхШхГ): 835x295x208 мм/вага – 8,7 кг

Габарити зовнішнього блоку (ВхШхГ): 720x495x270 мм/вага – 23,7 кг

Максимальний перепад висот магістралі: 10 м

Максимальна довжина магістралі: 25 м

Діаметр труби (рідина/газ): 6,35/9,52 мм

Фреон марки: R32

Колір: Білий

Країна виробник: Китай

Напруга: 220-240 В/50 Гц/1фаза

Комплектація:

  1. Внутрішній блок KWC-12CGI
  2. Зовнішній блок KWC-12CGO
  3. Бездротовий пульт дистанційного керування RG10B1.