Припливно-витяжна установка бризер AirMe Prime

Арт. Tion Бризер 4S Base
В наявності
Вентиляція Припливно-витяжна установка бризер AirMe Prime
Кредит та розстрочка від 1 454 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
24
Исполнение
Настенный
Площадь помещения, м²
20-30
Страна производитель
China
Управление со смартфона
Есть
Питание, В
220

Опис

Припливно-витяжна установка бризер AirMe Prime

Бризер AirMe Prime - це компактна припливна вентиляція для будинку, квартири та офісу з комплексним очищенням і підігрівом повітря, що надходить з вулиці, і є новаторством в області очищувачів повітря. Високотехнологічний очищувач AirMe з антибактеріальним фільтром затримує більше 99% вірусних частинок, бактерій, мікробів та алергенів, створить комфортний, здоровий мікроклімат у будинку та забезпечить кожному користувачеві свіже та чисте повітря при закритих вікнах. З бризером Ви назавжди забудете про застуди, сезонну алергію та хронічну втому. Бризер – це компактна вентиляція припливу з режимом рециркуляції, очищенням і підігрівом повітря. Всі ці функції роблять бризер особливим, на відміну від інших кліматичних приладів.

  • Приплив + рециркуляція
  • Подає повітря на 5 осіб
  • Очищує повітря
  • Підігріваючий повітря

Як працює AirMe Prime

Брізер подає свіже повітря, очищене від більшості типів забруднення, а взимку підігріває до комфортної температури. Будинок наповнений свіжим повітрям, хоч вікна зачинені. Тут немає протягів, пилу, шуму чи запахів зовні. При щільно зачинених вікнах у приміщенні завдяки бризеру, душне повітря витісняється у витяжку. Починаючи з міжсезоння, у найсильніші морози і до весни, Ви можете увімкнути підігрів очищеного повітря до бажаної температури. Брізер не обпалить приміщення, але приливне свіже повітря буде теплим, що зробить мікроклімат у Вашому будинку найкомфортнішим. Споживання електроенергії буде мінімальним.


Як облаштований бризер AirMe

Брізер AirMe відноситься до високотехнологічних продуктів розумної та енергоефективної вентиляції з очищенням повітря. Основною функцією пристрою є вентилювання приміщення за рахунок нагнітання великої кількості повітря з вулиці усередину будівлі за допомогою радіального вентилятора, продуктивність якого до 160 м3. Функція Клімат-контроль здійснюється завдяки сучасному нагрівачеві, що дозволяє автоматично підтримувати задану температуру повітря припливу незалежно від зміни температури на вулиці. Високотехнологічний інноваційний корпус приладу одночасно тепло та шумоізоляція, завдяки якому прилад не промерзає взимку та працює з низьким рівнем шуму (19 дБА на першій швидкості). Щільна затворка з окремим двигуном відповідає за відсутність протікання холодного повітря при вимкненому приладі.



Вся конструкція бризера AirMe розрахована таким чином, щоб він мав максимальну продуктивність за мінімального шуму. Припливна вентиляція на основі бризера AirMe Prime має найкращі показники для нашої кліматичної зони під час роботи взимку, оскільки ефективно прогріває повітря на будь-якій швидкості від температури -40°С. Завдяки такій функції і на відміну від аналогів, Prime не "тече" в холод конденсатом.

Зручне керування бризером AirMe Prime

Управління бризером AirMe Pirme легко здійснюється за допомогою інформативного пульта з LCD-дисплеєм . Практична система дистанційного керування за допомогою ергономічного пульта дозволяє стежити за ступенем забруднення та необхідністю своєчасної заміни фільтрів, дає можливість налагодити автоматичну роботу бризера по часовим інтервалам, налаштування температури, швидкості потоку, таймер.

Бризер можна встановлювати біля вікна, під підвіконням або вище під стелею. Допускається встановлення бризера на утеплену стіну, лоджію та засклений балкон. Наявність пульта керування дозволяє встановлювати бризер під стелю.

Переваги бризера AirMe Prime:

  • Тиха робота бризера дозволить здійснити його монтаж навіть у спальні, він не потурбує Ваш сон. До того ж, бризер для дому заощадить Ваші сили та час на провітрювання приміщення.
  • З бризером Ви назавжди забудете про задуху та постійну втому.
  • Продуктивності AirMe бризера габаритами 528х453х203 мм вистачить на 5 осіб.
  • Фільтрування повітря від припливно-витяжної вентиляції відбувається в кілька етапів - каскад із трьох фільтрів зупинить віруси, бактерії та грибки плісняви:
  1. Фільтр первинного очищення G4 (Prime 1): Затримує великий пил, сажу, пух, шерсть тварин. Подовжує термін служби інших фільтрів.
  2. Фільтр антибактеріальний HEPA H13 (Prime 2): Затримує дрібний пил, суперечки плісняви, алергени, бактерії та віруси. Інактивація мікроорганізмів на антибактеріальному шарі Ефективність очищення 99%.
  3. Фільтр адсорбційно-каталітичний AK-4S (Prime 3): Очищує повітря від шкідливих газів та промислових викидів. Ефективність очищення першої швидкості понад 90%.
  4. Фільтр антибактеріальний HEPA H11 (Prime 2) Затримує алергени, бактерії, мікроби, віруси, суперечки плісняви. Ефективність очищення 99%.
  5. Посилений фільтр від газів та диму (Prime 3 Deep): Видаляє леткі органічні сполуки, позбавляє газу та запахів. Підходить для використання у промислових регіонах.

ХАРАКТЕРИСТИКИ ОБЛАДНАННЯ

Потужність: 50 - 1050 Вт

Колір білий

Продуктивність: 30/45/60/75/90/140 м3/год

Рівень шуму: 19/21/24/35/45/47 дБ

Розміри: 528х453х203 мм

Вага: 8,2 кг

Діапазон робочих температур: - 40...+50°C

Розмір забруднювачів, що уловлюються: 0,015–0,3 мкм

Управління через мобільний додаток: Ні

Частота заміни фільтра: 1 раз на рік

Напруга: 200 В

Гарантія: 2 роки

Країна-виробник: Китай