Сонячна панель Jackery SolarSaga 200

Арт. Jackery SolarSaga 200
В наявності
Будь заряджений Сонянчні панелі Сонячна панель Jackery SolarSaga 200
21 999 грн
Економія 2% - 401 грн
Кредит та розстрочка від 900 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Бренд
Jackery
Страна производитель
Кітай
Мощность, Вт
200

Опис

Сонячна панель Jackery SolarSaga 200

Портативна сонячна батарея (або в комплекті сонячна електростанція) – безумовний тренд останніх десятиліть на ринку відновлюваної енергетики. Сонце - це невичерпне, чисте джерело енергії, яке посилає на планету мільярди кіловат променистої енергії, і ця енергія практично невичерпна. Портативні сонячні батареї заряджають електроенергією найрізноманітнішу техніку: починаючи з гаджетів та побутових пристроїв до підзарядки електромобілів. Переносна сонячна панель Jackery – відмінний вибір для любителів активного способу життя, кемпінгу, подорожей, відпочинку на природі, а також для зарядки станцій та гаджетів під час довгострокових відключень електроенергії у багатоквартирних будинках чи власних будинках, в екстремальних умовах там, де немає централізованої електроенергії. Вони увійшли в наше повсякденне життя як джерело безпечного, чистого по відношенню до екології енергії.

Як це працює?

Якщо сказати простими словами – переносна сонячна батарея перетворює енергію сонця на електрику. Портативна сонячна панель бере енергію Сонця та за допомогою спеціальних елементів, що входять до її складу та перетворює її на електричний струм. Тобто вдень на сонці панелі розжарюються і збирають всю енергію, яка використовуватиметься для заряджання різних побутових приладів, освітлення та електроніки. Електрика накопичується в літієвому акумуляторі протягом дня, поки промені сонця стосуються сонячних елементів. А якщо дуже коротко і науково, фотони потрапляють на кремнієві пластини, вони нагріваються і звільняють електрони, а електрони у свою чергу починають активно рухатися по провідникам. А потім провідники передають заряд акумулятору.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ SOLARSAGA 200

  • У поєднанні з Jackery Explorer 2000 PRO: Для повного заряджання портативної електростанції Jackery Explorer 2000 PRO з використанням 6 сонячних батарей SolarSaga 200 потрібно 2,5 години. Портативна сонячна панель також сумісна з іншими електростанціями Jackery.
  • Відмінна ефективність перетворення: Удосконалені елементи сонячної панелі забезпечують вищий ККД перетворення до 24,3%, перевищуючи аналогічні сонячні панелі за аналогічних умов.
  • Миттєве встановлення: Сонячна панель встановлюється за кілька секунд і міцно і надійно фіксується завдяки 3 стійкам. Рекомендований кут нахилу забезпечує оптимальне поглинання сонячного світла, що робить його ідеальним супутником для природних подорожей.
  • Зручне перенесення: Для зручності транспортування в комплект входить практична сумка для перенесення. Магнітні вставки на сонячній панелі дозволяють щільно скласти і взяти з собою улюблені подорожі на природу.
  • Корпус з ETFE-ламінованого матеріалу забезпечує міцність сонячної панелі та її тривалий термін служби. Крім того, водонепроникність за стандартом IP67 дозволяє витримувати серйозні погодні умови. Забезпечує отримання максимальної сонячної енергії та має дуже високу світлопропускну здатність, що сприяє прискоренню заряду.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ SOLARSAGA 200W

Пікова потужність: 200 Вт

ККД: 24,3%

Напруга живлення: 18 В

Сила струму: 11,12 A

Напруга розімкнутого ланцюга: 23,2 В

Струм короткого замикання: 11,76 A

Розміри (у складеному вигляді): 540 x 615 x 40 мм

Розміри (у розкладеному вигляді): 540 x 2320 x 25 мм/вага - 8,0±0,3 кг

Температура експлуатації: від -10 до +65℃

Клас захисту: IP67

Гарантія: 2 роки

КОМПЛЕКТ

  1. SolarSaga 200 - 1
  2. Посібник користувача - 1