Сонячна панель Jackery SolarSaga 100

Арт. Jackery SolarSaga 100
В наявності
Будь заряджений Сонянчні панелі Сонячна панель Jackery SolarSaga 100
10 999 грн
Економія 5% - 501 грн
Кредит та розстрочка від 437 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Бренд
Jackery
Страна производитель
Кітай
Мощность, Вт
100

Опис

Сонячна панель Jackery SolarSaga 100

Портативна сонячна батарея (або в комплекті сонячна електростанція) – безумовний тренд останніх десятиліть на ринку відновлюваної енергетики. Сонце - це невичерпне, чисте джерело енергії, яке посилає на планету мільярди кіловат променистої енергії, і ця енергія практично невичерпна. Портативні сонячні батареї заряджають електроенергією найрізноманітнішу техніку: починаючи з гаджетів та побутових пристроїв до підзарядки електромобілів. Переносна сонячна панель Jackery – відмінний вибір для любителів активного способу життя, кемпінгу, подорожей, відпочинку на природі, а також для зарядки станцій та гаджетів під час довгострокових відключень електроенергії у багатоквартирних будинках чи власних будинках, в екстремальних умовах там, де немає централізованої електроенергії. Вони увійшли в наше повсякденне життя як джерело безпечного, чистого по відношенню до екології енергії.

Як це працює?

Якщо сказати простими словами – переносна сонячна батарея перетворює енергію сонця на електрику. Портативна сонячна панель бере енергію Сонця та за допомогою спеціальних елементів, що входять до її складу та перетворює її на електричний струм. Тобто вдень на сонці панелі розжарюються і збирають всю енергію, яка використовуватиметься для заряджання різних побутових приладів, освітлення та електроніки. Електрика накопичується в акумуляторі протягом усього дня, поки сонячні промені торкаються сонячних елементів. А якщо дуже коротко і науково, фотони потрапляють на кремнієві пластини, вони нагріваються і звільняють електрони, а електрони у свою чергу починають активно рухатися по провідникам. А потім провідники передають заряд акумулятору.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ SOLARSAGA 100W

  • Монокристалічна сонячна панель Jackery SolarSaga 100W - будьте заряджені енергією сонця! З високим ККД до 23% вона ідеально підходить для життя на природі та навіть у випадках несподіваних відключень електромережі. Сонячна панель важить всього 4,69 кг, що складається, із зручною ручкою для перенесення, що робить її більш портативною.
  • Оснащена зручними підставками та проста в установці: Solar Saga 100 оснащена 2 підставками, які міцно фіксуються на будь-якій поверхні. За кілька секунд ви отримуєте енергію від сонця для своєї електростанції Jackery. Гумова ручка TPE дозволяє легко переносити пристрій під час подорожей.
  • Вищий коефіцієнт перетворення енергії: з монокристалічними кремнієвими сонячними елементами. У сонячній панелі застосовано технологію багатошарових елементів для отримання енергії від сонячного світла з великим ККД перетворення, що досягає 23% порівняно з панелями інших виробників.
  • Міцна та захищена від попадання бризок: Ламінований ETFE корпус досить міцний, щоб продовжити термін служби сонячної панелі. Водонепроникність IP65 захищає від бризок води (не кладіть її під дощ чи воду). У кишені з блискавками можна зберігати кабелі та роз'єми живлення.
  • Сумісна та універсальна: ця сонячна панель сумісна з електростанцією Jackery Explorer 250/500/1000 (продається окремо), ідеально підходить для автономного кемпінгу та у разі несподіваного вимкнення електроенергії. Solar Saga 100 має 1 порт USB-C (5 В, 3 А) та 1 порт USB-A (5 В, 2,4 А) для заряджання двох невеликих пристроїв безпосередньо.
Примітка: панелі можуть бути різного виконання за розміром/формою осередків, що не впливає на характеристики панелі.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ SOLARSAGA 100W

Пікова потужність: 100 Вт

ККД: 23%

Напруга живлення: 18 В

Сила струму: 5,55 A

Напруга розімкнутого ланцюга: 21,6 В

Струм короткого замикання: 6,0 A

Габаритні розміри: 1220 x 535 x 5 мм/вага - 4,69 кг

Довжина кабелю: 3 м

Температура експлуатації: від -10 до +65℃

ВИХОДИ:

Порт USB-A: 5 В; 2,4 A

Порт USB-C: 5 В; 3 A

Гарантія: 2 роки

КОМПЛЕКТ

  1. SolarSaga 100 - 1
  2. Посібник користувача - 1