Панель керування Victron Energy Cerbo GX

Арт. Cerbo GX
В наявності
Будь заряджений Панель керування Victron Energy Cerbo GX
Кредит та розстрочка від 667 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Опис

Панель керування Victron Energy Cerbo GX

    Панель управління Victron Energy Cerbo GX - це комунікаційний центр, що дозволяє мати повний контроль над системою електроживлення на базі інверторів Victron Energy, максимізує її продуктивність.

    • Здійснює моніторинг та управління в реальному часі станом заряду батареї, споживання енергії, збирання енергії від фотоелектричної системи, генератора та мережі.
    • Має просте керування системою, (авто) запуск/зупинка генератора (ів) або зміна будь-якого налаштування для оптимізації системи.
    • Повідомляє та попереджає про необхідність проведення діагностичної перевірки.
    • Дозволяє усувати проблеми віддалено.
    • Cerbo GX є необхідним компонентом у системі управління всього обладнання Victron Energy.
    • Підключається через Ethernet порт до роутера для виходу в інтернет.
    • Можливе керування як через підключення Bluetooth до смартфону, так і за допомогою виносного активного РК дисплея (купується окремо).

    Cerbo GX – це нова версія системного контролера для сонячних електростанцій та систем резервного живлення, побудованих на базі обладнання Victron Energy. Cerbo GX дозволяє налаштовувати та моніторити систему енергопостачання, а також максимізувати її продуктивність.

    Панель Cerbo GX не має в комплекті кнопок керування та дисплея. Керувати та наполягати його можна через програму на смартфоні за допомогою Bluetooth, Wi-Fi або віддалено через інтернет. При необхідності до контролера можна підключити 5-дюймову сенсорну панель керування GX Touch 50.

    Cerbo GX є системним контролером та диспетчером енергії, який забезпечує інтуїтивне керування та моніторинг пристроями Victron Energy, об'єднує їх (інвертори, сонячні контролери заряду, акумуляторні блоки) в єдину систему для їхньої правильної спільної роботи.

    Один Cerbo GX підтримує безліч комунікаційних інтерфейсів VE.Bus, VE.Direct, VE.Can, BMS-CAN, USB , датчик температури, цифрові входи, реле виходу (NO/NC/COM), HDMI (використовується тільки для підключення сенсорної панелі керування GX Touch).

    Cerbo GX має вбудовані модулі Bluetooth та Wi-Fi , які дозволяють підключатися безпосередньо до системи для проведення налаштувань та контролю за допомогою мобільного додатка Victron Connect.

    Cerbo GX оснащений рядом роз'ємів для підтримки широкого спектру функцій та зовнішніх пристроїв. Нижче наведено огляд доступних підключень :

    1. 4 резистивні з'єднання резервуару
    2. 4 температурні входи
    3. Порт BMS-CAN
    4. 3 окремі порти VE.Direct
    5. 2 розетки VE.Can RJ45, з'єднані паралельно
    6. 2 розетки VE.Bus RJ45, з'єднані паралельно
    7. 3 x USB
    8. Роз'єм Ethernet 10/100/1000 МБ RJ45
    9. Підключення для GX Touch 50
    10. Точка доступу Wi-Fi для підключення до віддаленої консолі
    11. Bluetooth-з'єднання
    12. Слот для картки SD
    13. Вхід живлення з кабелем живлення, що додається.
    14. 4 цифрові входи
    15. 2 реле, що перемикаються

    Особливості панелі керування Victron Energy Cerbo GX:

    Інтернет-портал VRM

    Крім моніторингу та контролю продуктів локально на самому Cerbo GX, всі свідчення також надсилаються на наш безкоштовний веб-сайт віддаленого моніторингу: портал VRM Online.

    Віддалена консоль на VRM

    Моніторинг, контроль та налаштування Cerbo GX віддалено, через Інтернет. Так само, як ніби ви стоїте поряд з пристроєм, все можна зробити дистанційно. Така сама функціональність також доступна в локальній мережі, Remote Console on LAN.

    Автоматичний запуск/зупинка генератора

    Система запуску / зупинки генератора, що настроюється. Використовуйте стан заряду, напруги, навантаження та інші параметри. Визначте спеціальний набір правил для нічного часу та, можливо, щомісячний пробний запуск.

    Серце ESS – система зберігання енергії

    Cerbo GX – це диспетчер енергії в системі ESS.

    Реєстрація всіх даних

    При підключенні до Інтернету всі дані надсилаються на портал VRM. Коли Інтернет-з'єднання недоступне, Cerbo GX зберігатиме дані на внутрішньому накопичувачі до 48 годин. Вставивши карту micro SDcard або USB-накопичувач, можна зберегти більше даних. Ці файли потім можуть бути завантажені на портал VRM або автономно конвертовані до програми Victron Connect для аналізу.

    Гнучкі можливості підключення:

    Керування системою через комунікаційний центр Cerbo GX можливе незалежно від часу та місця. Пристрій пропонує три різні варіанти підключення. Або через безкоштовний портал віддаленого керування Victron (VRM) , або через Victron Energy GX Touch 50 (5-дюймовий сенсорний дисплей), або через програму VictronConnect через Bluetooth® .

    Підключивши Cerbo GX через Wi-Fi або LAN до інтернету, з'являється безкоштовний віддалений доступ та керування (Remote Console) системою з будь-якої точки світу через VRM портал.

    Cerbo GX може автоматично запустити та зупинити генератор за різними заданими сценаріями, наприклад, використовуючи стан заряду АКБ або живлення навантаження, інших параметрів. Можливе встановлення щомісячного пробного запуску генератора. Контролер має входи для підключення датчиків рівня бака із паливом.

    Контролер дозволяє створювати сценарії подій, за якими трохи надсилатиме повідомлення. Наприклад, надсилання повідомлень при збої вхідної електромережі на об'єкті.

    Один Cerbo GX рекомендується використовувати на один пристрій VE.BUS або одну систему , що працює в паралельній або трифазній конфігурації. Якщо необхідно підключити кілька пристроїв на один Cerbo GX , то використовуйте MK3-USB, підключивши до USB контролера . При підключенні через MK3-USB функціонал буде обмежено. Професійний підхід - це використовувати окремий Cerbo GX для нового пристрою VE.BUS або нової системи паралельної/трифазної конфігурації, нової системи ESS. Такий підхід дозволить:

    • Генерувати дані на сторінках огляду VRM
    • Відображати у списку пристроїв
    • Враховувати дані при розрахунках енергоспоживання та розподілу
    • Використовувати логіку запуску/зупинки генератора

    Досконалий моніторинг та управління

    Моніторинг у реальному часі стану заряду батареї, споживання енергії, акумулювання енергії від фотоелектричної системи, генератора та мережі або перевірка рівнів заряду батареї та вимірювання температури. Просте керування обмеженням вхідного струму берегового живлення, автоматичний запуск та зупинка генератора або зміна будь-яких налаштувань для оптимізації системи. Слідкуйте за попередженнями, проводьте діагностичні перевірки та вирішуйте проблеми віддалено.

    Додатковий сенсорний монітор GX Touch 50

    До контролера Cerbo GX можна підключити додатковий сенсорний монітор GX Touch 50. Надтонкий 5-дюймовий дисплей дозволяє швидко переглядати вашу систему та налаштовувати параметри миттєво. Просто підключіть монітор до контролера Cerbo GX за допомогою одного кабелю. Монітор GX Touch 50 є водонепроникним та простим у встановленні.

    Віддалена консоль на VRM

    Моніторинг, контроль та налаштування Cerbo GX здійснюються дистанційно, через Інтернет. Ті ж функції доступні в локальній мережі або за допомогою точки доступу Wi-Fi контролера Cerbo GX.

    Простий монтаж та налаштування

    Контролер Cerbo GX легко монтується на DIN-рейку за допомогою перехідника DIN35 (не входить до комплекту). Його окремий сенсорний екран може бути закріплений болтами на панелі приладів без необхідності виконання точних вирізів (як, наприклад, у випадку з Color Control GX). Для підключення екрана потрібен лише один кабель, який позбавляє необхідності підводити багато проводів до приладової панелі. Функція Bluetooth забезпечує швидке підключення та налаштування через нашу програму VictronConnect.

    Комплектація:

    1. Панель Cerbo GX
    2. Силовий кабель із вбудованим запобіжником та клемними вушками M8 для кріплення АКБ або шини пост. струму.
    3. Клеми VE.Can (2 шт.).
    4. Колодки для всіх роз'ємів.

    ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

    Параметр / модель: Cerbo GX
    Напруга живлення: 8 – 70 В постійного струму
    Кріплення: Настінний кронштейн або DIN-рейка (35 мм)
    Комунікаційний порт
    Порти VE.Direct (завжди ізольовані): 3
    VE.Bus (завжди ізольовані): 2 паралельні роз'єми RJ45
    VE.Can: так – неізольований
    Порт BMS-Can: Так
    Bluetooth: Так
    ВВ
    Резистивні входи рівня резервуару: 4
    Входи датчика температури: 4
    Цифрові входи: 4
    Реле:
    2 х ПЗ/НЗ
    Постійна напруга до 30 В постійного струму: 6 А
    Постійна напруга до 70 В постійного струму: 1 А
    Змінний струм: 6 А, 125 В змінного струму
    інше
    Розміри (в х ш х г): 78 x 154 x 48 мм
    Діапазон робочих температур: від -20 до +50°C
    Довжина кабелю: 2 метри
    GX Touch 50
    Кріплення: Комплектуючі для кріплення в комплекті
    Розширення екрану: 800x480
    Потужність без GX Touch: 2,8 Вт при 12 В
    Потужність з GX Touch: підсвічування вимкнено: 3,8 Вт при 12 В
    Підсвічування при макс.: 4,8 Вт @ 12 В