Внутрішній блок Haier AB25S2SC2FA(H) (Wi-Fi + UVC) касетного типу

Арт. AB25S2SC2FA(H)
В наявності
Кондиціонери Внутрішній блок Haier AB25S2SC2FA(H) (Wi-Fi + UVC) касетного типу
Кредит та розстрочка від 1 054 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия
5 років
Модель
09
Площа обігріву, м2
21-25 м2
Приток свежего воздуха
Так
Страна производитель
Китай
Тип компрессора
INVERTER

Опис

Внутрішній блок Haier AB25S2SC2FA(H) (Wi-Fi + UVC) касетного типу

Касетний внутрішній блок AB25S2SC2FA(H) Wi-Fi+ UVC мульти-спліт – призначений для роботи у складі інверторних мульти-спліт систем Haier Super Match Plus R32. Перевагами касетних кондиціонерів є установка на стелі та можливість рівномірного розподілу обробленого повітря у приміщеннях великого обсягу.

Касетний кондиціонер MINI ідеально підходить для кондиціювання офісів, магазинів, готелів, аеропортів, лікарень та інших комерційних та промислових середовищ. Це робить його оптимальним рішенням для офісів, магазинів, компаній або будь-якого іншого середовища, де обмежений простір або де потрібно кондиціонер візуально непомітний. Має стриманий дизайн із компактною панеллю з низьким візуальним впливом.

Також оснащений модулем «UVC Generator Module» , що генерує ультрафіолетові промені. Після лабораторних випробувань було показано, що модуль здатний пригнічувати вірус Sars-Cov-2 (Covid-19) з ефективністю до 99,998%.

Основні функції AB25S2SC2FA(H):

Сумісність із серією Haier Super Match Plus R32: Мульти-спліт системи – Haier Super Match – побутові інверторні мульти-спліт системи малої та середньої потужності, створені для об'єктів, в яких потрібне встановлення кількох внутрішніх блоків (зазвичай від 2 до 5). При цьому всі внутрішні блоки підключаються до одного зовнішнього, що дозволяє встановити його в затишному місці, зберігаючи при цьому незайманим екстер'єр будівлі.

Хладагент R32: Касетний внутрішній блок AB25S2SC2FA(Н) мульти-спліт призначений для роботи на холодоагенті R32, що дає ряд переваг у порівнянні з холодоагентом R410

  • Властивості R32 дозволяють збільшити сумарну довжину магістралей та перепад висот між блоками на 25% порівняно із звичайними системами
  • Сумарний обсяг холодоагенту знижено на 20%
  • Сумарне споживання електроенергії знижено на 10% порівняно з системами на R410
  • Істотно знижено вплив на довкілля та зменшено ризик глобального потепління

Стильний дизайн - нова передня панель (PB-620KB(H) (Panel 25-50) із срібним фільтром: Оновлений дизайн передньої панелі у формі спіралі, робить кондиціонер прикрасою інтер'єру та формує більш інтенсивний потік на вході в кондиціонер. Панель та напрямні потоку, виконані з високоякісного абсолютно білого ABS-пластику, стійкого до впливу ультра-фіолетового випромінювання.

Подача повітря з кутом охоплення 360 °: 4-сторонній потік повітря. Конструкція жалюзі розподіляє повітря, залишаючи простір між корпусом та стелею, що дозволяє розподіляти повітряний потік далеко та широко. Можливість керування всіма чотирма жалюзями індивідуально, відповідно до потреб користувача забезпечує максимально комфортне та безпечне для здоров'я кондиціювання по всьому приміщенню.

Wi-Fi модуль, програма "hOn": Завдяки вбудованому модулю Wi-Fi, повний контроль домашнього клімату доступний з будь-якої точки світу. Повертаючись з роботи спекотним літом, прогулянки або подорожі, ми можемо бути впевнені в тому, що погода вдома точно комфортна. На допомогу прийде новий додаток hOn, який забезпечить керування кондиціонером з будь-якого місця та в будь-який час.

  • Групове управління: Ви можете керувати відразу кількома кондиціонерами з одного смартфона
  • Інтелектуальні нагадування: Додаток нагадує про необхідність регулярного обслуговування та чищення фільтра
  • Тижневий таймер: Доступна настройка температури та швидкості вентилятора по днях тижня
  • Індикація несправностей: У разі виникнення несправності в програмі буде відображено код помилки
  • Зручне керування: Управління кондиціонером у будь-який час з будь-якої точки
  • Програмування: Ви можете налаштувати власний алгоритм роботи обладнання, що викликається в один дотик
  • Голосове керування: Інтегрована функція голосового керування для ще більшої зручності
  • Режим відпустки: Активований в один дотик режим відпустки дозволяє не турбуватися про роботу обладнання та нагадування під час відпочинку
  • Споживання енергії: Відображення фактичного споживання електроенергії в режимі реального часу.

Інтенсивний режим Power: За допомогою кнопки Power/Soft можна вибрати інтенсивний режим роботи, який характеризується швидким обігрівом або охолодженням повітря до заданої температури.

Управління від картки доступу до готелів: Карта доступу може контролювати увімкнення та вимкнення системи кондиціонування. Ця опція зручна для керування кондиціонерами у готельних номерах.

Підмішування свіжого повітря: Подача свіжого повітря є критично важливою складовою мікроклімату в приміщенні і має вирішальне значення для здоров'я людини. Касетні кондиціонери Haier оснащені спеціальним повітрозабірником Fresh Air, до якого можна підключати повітропровід для подачі свіжого повітря до приміщення. Обсяг свіжого повітря може становити до 20% від номінальної витрати повітря через кондиціонер, чого достатньо більшості випадків. Ця функція дозволяє знизити рівень CO2, суттєво підвищити працездатність та покращити самопочуття людей, які перебувають у приміщенні.

Вбудований дренажний насос: Відведення конденсату здійснюється за допомогою дренажного насоса, встановленого всередині блоку.

UVC стерилізація – потужна ультрафіолетова лампа: Здійснює фотохімічну обробку повітря, його ефективне знезараження, нейтралізацію вірусів та бактерій. Тепер немає необхідності придбати ультрафіолетовий випромінювач окремо.

Кондиціонери Haier виводять боротьбу з бактеріями та вірусами на новий рівень. Вбудована світлодіодна ультрафіолетова лампа знищує небезпечні мікроорганізми, які можуть бути на деталях внутрішнього блоку кондиціонера. Така система дозволяє суттєво знизити можливість розвитку шкідливих організмів та збільшити інтервали між чистками. Згідно з останніми дослідженнями у незалежній французькій лабораторії тестування вірусів – “Texcell” підтверджено, що генератор UVC Haier Air Conditioning знищує до 99,998% нового штаму коронавірусу SARS-CoV-2.

Гарантія: 5 років

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Модель: AB25S2SC2FA(H)

Модельний ряд: MINI

Управління: Пульт ДК, WI-FI

Функції: Фреон R32; Інверторний двигун; Нова панель 620 мм * 620 мм; Потік повітря із кутом охоплення 360 градусів; 4 заслінки – можна контролювати потік повітря; Легкий доступ до електричної коробки; Прихований LCD – дисплей; Інтенсивний режим Power; Комфортний сон; Самоочищення випарника; Автоматичний режим; Авторестар; 24-годинний таймер; Підмішування свіжого повітря; Управління від картки доступу для готелів; Вбудований дренажний насос; модуль Wi-F, додаток "hOn"; UVC стерилізація.

Площа приміщення: до 25 м²

Потужність, холод: 2,6 кВт.

Потужність, тепло: 3,2 квт.

Клас енергоефективності: A++

Рівень шуму внутрішнього блоку: 23/25/28/31 дБ

Витрата повітря: 350/450/520/620 м3/год

Габарити внутрішнього блоку: 570х570х260 мм

Нова панель: PB-620KB(H) / Вага - 2,8 кг

Вага внутрішнього блоку: 17,0 кг

Електроживлення: ~220-240/1ф/50 Гц

Фреон: R32

Діаметр магістралі (рід/газ): 6,35 (1/4″) / 9,53 (3/8”) мм/дюйм

Країна виробництва: Китай