Внутрішній блок Haier AF25S2SD1FA(H) (Wi-Fi+UVC) консольного типу

Арт. 3724
В наявності
Кондиціонери Мульти спліт-система Внутрішній блок Haier AF25S2SD1FA(H) (Wi-Fi+UVC) консольного типу
Кредит та розстрочка від 976 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Бездротовий пульт (опційно)
YR-HBS01
Гарантія
60 місяців
Провідний пульт (опційно)
YR-E17
Страна производитель
Китай
Теплопроизводительность, кВт
2.8
Тип кондиционера
Инверторний
Фреон
R32
Холодопроизводительность, кВт
2.5

Опис

Внутрішній блок Haier AF25S2SD1FA(H) (Wi-Fi+UVC) консольного типу

Консольний кондиціонер Haier – це настінний кондиціонер із компактним та елегантним дизайном, який також підходить для встановлення на підлозі або під вікном. Консоль ідеально підходить для приміщень, де звичайний кондиціонер, встановлений на стіні високо, небажаний або неможливий.

Консольний внутрішній блок Haier AF25S2SD1FA(H) (Wi-Fi+UVC) мульти-спліт – призначений для роботи у складі інверторних мульти-спліт систем Haier Super Match Plus R32. Перевагами консольних кондиціонерів є низький рівень шуму та широкий вибір можливого місця встановлення. Такі кондиціонери можна встановлювати на рівні підлоги, що дає певну гнучкість при створенні дизайну інтер'єру. Маючи широкий функціонал і хороші показники енергоефективності, консольні мульти-спліт системи Haier є чудовим вибором для житлової або комерційної нерухомості.

Сумісність із серією Haier Super Match Plus R32

Мульти-спліт системи – Haier Super Match – побутові інверторні мульти-спліт системи малої та середньої потужності, створені для об'єктів, в яких потрібна установка кількох внутрішніх блоків (зазвичай від 2 до 5). При цьому всі внутрішні блоки підключаються до одного зовнішнього, що дозволяє встановити його в затишному місці, зберігаючи при цьому незайманим екстер'єр будівлі.

Холодоагент R32

Консольний внутрішній блок Haier AF25S2SD1FA(H) (Wi-Fi+UVC) мульти-спліт призначений для роботи на холодоагенті R32, що дає ряд переваг у порівнянні з холодоагентом R410

  • Властивості R32 дозволяють збільшити сумарну довжину магістралей та перепад висот між блоками на 25% порівняно із звичайними системами
  • Сумарний обсяг холодоагенту знижено на 20%
  • Сумарне споживання електроенергії знижено на 10% порівняно з системами на R410
  • Істотно знижено вплив на навколишнє середовище та зменшено ризик глобального потепління

UVC стерилізація

Кондиціонери Haier виводять боротьбу з бактеріями та вірусами на новий рівень. Вбудована світлодіодна ультрафіолетова лампа знищує небезпечні мікроорганізми, які можуть бути на деталях внутрішнього блоку кондиціонера. Така система дозволяє суттєво знизити можливість розвитку шкідливих організмів та збільшити інтервали між чистками. Згідно з останніми дослідженнями у незалежній французькій лабораторії тестування вірусів – “Texcell” підтверджено, що генератор UVC Haier Air Conditioning знищує до 99,998% нового штаму коронавірусу SARS-CoV-2.

У природі спектр хвиль, випромінюваних сонцем, містить у собі три типи ультрафіолетових променів: UVA, UVB і UVC. Саме третій тип UVC має найкоротшу довжину хвилі: 200-280 нанометрів, яка максимально ефективно знищує генетичний матеріал. При включенні ультрафіолетового випромінювача світлодіоди встановлені у внутрішньому блоці випромінюють спрямовані вздовж поверхні теплообмінника електромагнітні хвилі UVC. Таким чином, потік повітря, який надходить через решітки повітря проходячи через теплообмінник неминуче проходить через зону прямого впливу ультрафіолетового випромінювання.

Технологія ультрафіолетової стерилізації Haier працює на довжині хвилі 265-275 нанометрів, яка максимально ефективно знищує невидимі забруднення, що є у повітрі. Тепер немає необхідності придбати ультрафіолетовий випромінювач окремо.

Супертихій

Рівень шуму внутрішнього блоку становить 16-21 дБ(А), залежно від моделі. Для максимального комфорту в спеку кондиціонер повинен охолоджувати повітря не тільки ефективно, але і тихо. Для цього компанія Haier створила консольний кондиціонер із надтихим режимом, що продукує лише 20 дБ(A). Шум 20 дБ(A) це навіть тихіше, ніж ви думаєте. Ви навіть не помітите коли кондиціонер працює, тому ви зможете повністю зосередитися на своїх справах.

Подвійний потік повітря

Особливістю консольного кондиціонера Haier є те, що він працює як на охолодженні, так і на обігріві. Внутрішні блоки забезпечені повітряними заслінками. Це дозволяє налаштувати зручний для користувача розподіл повітряних потоків, залежно від режиму роботи, а також реалізувати швидке обігрів приміщення.

WI-FI управління, додаток hOn

Повний контроль над кліматом удома з будь-якої точки світу. Ви можете бути впевнені, що у будь-який час у Вас зберігається доступ до керування кондиціонером через зручну програму "hOn" , доступну для Android або iOS.

  • Групове керування: Ви можете керувати одразу кількома кондиціонерами з одного смартфона.
  • Інтелектуальні нагадування: Програма нагадує про необхідність регулярного обслуговування та чищення фільтра.
  • Тижневий таймер: Налаштування температури та швидкості вентилятора по днях тижня.
  • Індикація несправностей: У разі виникнення несправності в програмі буде відображено код помилки.
  • Зручне керування: Управління кондиціонером у будь-який час із будь-якої точки.
  • Програмування: Ви можете налаштувати власний алгоритм роботи обладнання, що викликається в один дотик.
  • Голосове керування: Інтегрована функція голосового керування для ще більшої зручності.
  • Режим відпустки: Активований в один дотик режим відпустки дозволяє не турбуватися про роботу обладнання та нагадування під час відпочинку.
  • Споживання енергії: Відображення фактичного споживання електроенергії в режимі реального часу.

Комфортний сон

Комфортний сон – це режим роботи, у якому рівень шумів стає мінімальним. Робота кондиціонера при включеній функції Комфортний сон у режимі охолодження або осушення та в режимі обігріву.

  • У режимі охолодження та осушення повітря кондиціонер після 1 години збільшує температуру повітря, що подається на 1 градус, після ще 1 години кондиціонер знову збільшить температуру повітря на 1 градус, так кондиціонер продовжить роботу протягом 6 годин і після вимкнутись.
  • У режимі обігріву повітря кондиціонер знизить температуру повітря, що подається на 2 градуси, після ще 1 години кондиціонер знову знизить температуру повітря на 2 градуси, після закінчення наступних 3 годин роботи кондиціонер збільшить температуру повітря, що подається на 1 градус, в такому режимі кондиціонер пропрацює вимкнутись.
  • У режимі Авто робота кондиціонера при увімкненій функції Комфортний сон визначається автоматично.

Швидка та проста установка кондиціонера

Завдяки продуманій конструкції внутрішній Консольний блок Haier AF25S2SD1FA(H) Wi-Fi мульти-спліт може бути змонтований у двох варіантах: на стіні або на підлозі. Враховуючи компактні розміри блоку, можливе встановлення на стіні під вікном.

Гарантія: 5 років

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Модель: AF25S2SD1FA(H)

Управління (бездротовий пульт): YR-HBS01 стандарт

Дротовий пульт (опціонально): YR-E17

Функції: Self-Clean, Wi-Fi управління, Іонізація Nano Aqua, Комфортний сон, Легка установка, Стерилізація 56°C, Супертихій

Рекомендована площа приміщення: 21-27 м ²

Потужність, холод: 2,5 кВт.

Потужність, тепло: 2,8 квт.

Клас енергоефективності: A++

Рівень шуму внутрішнього блоку: 20/25/32/40 дБ

Витрата повітря: 250/300/350/400/450 м3/год

Габарити внутрішнього блоку (ШхГхВ): 700х210х600 мм

Вага внутрішнього блоку: 16,5 кг

Електроживлення: ~220-240/1ф/50 Гц

Фреон: R32

Діаметр магістралі (рід/газ): 6,35 (1/4″) / 9,53 (3/8”) мм/дюйм

Країна виробництва: Китай