Кондиціонер LG ArtCool AB09BK.NSJR інвертор

Арт. AB09BK.NSJR
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер LG ArtCool AB09BK.NSJR інвертор
Кредит та розстрочка від 1 458 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
12
Исполнение
Настенный
Модель
09
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
21-25
Работа на обогрев, t °C
-15 °C
Страна производитель
Китай
Управление со смартфона
SMART wi-fi
Фреон
R32
Цвет
Бежевий

Опис

Кондиціонер LG ArtCool AB09BK.NSJR інвертор

Кондиціонер LG ArtCool AB09BK.NSJR є поєднанням високих технологій і стильного дизайну, що робить їх ідеальними для будь-якого інтер'єру. Завдяки інноваційним рішенням, таким як двороторний компресор, сучасний інверторний двигун та вдосконалені компоненти, ці кондиціонери забезпечують комфортну атмосферу та значну економію енергії.

Основні характеристики LG ArtCool AB09BK.NSJR:

  • Стильний дизайн ArtCool: Кондиціонер LG Artcool розроблений, щоб ідеально вписуватись у мінімалістичний чи класичний стиль вашого будинку. Дзеркальна поверхня лицьової панелі продукту відображає навколишнє оточення, акцентуючи увагу на інтер'єрі та забезпечуючи його цілісність, а також символізує безчасність краси завдяки міцності скла.
  • Економія енергії та швидке охолодження: Інверторний компресор регулює швидкість компресора для підтримки бажаного рівня температури. Більше того, DUAL Inverter Compressor™ з економічною частотою робочого діапазону дозволяє заощаджувати більше енергії, ніж звичайний компресор. Завдяки технології DUAL Inverter Compressor™ повітря поширюється далі та швидше.
  • Іонізатор: Понад 3 млн іонів не тільки очищають повітря, що проходить через кондиціонер, але й усувають шкідливі речовини та запахи, що оточують пристрій. Доведено, що іонізатор знищує понад 99% бактерій, що всмоктуються, за 60 хвилин. (Знищує кишкову паличку більш ніж на 99,9% за 30 хвилин, а золотистий стафілокок більш ніж на 99,6% за 60 хвилин).
  • Wi-Fi керування за допомогою Smart ThinQ: Легко керуйте своїм кондиціонером у будь-який час за допомогою пристрою з Wi-Fi та ексклюзивної програми LG Smart ThinQ для керування побутовою технікою. Програма LG ThinQ дозволяє кінцевим користувачам легко керувати своєю системою опалення, як ніколи раніше. Завдяки інтуїтивному управлінню за допомогою одного дотику користувачі можуть керувати пристроєм навіть віддалено, перебуваючи поза домом. Додаток LG ThinQ постійно моніторить стан системи, що дозволяє легко контролювати енергоспоживання для повсякденного обслуговування.
  • Фреон R-32: Сучасний однокомпонентний холодоагент з низьким потенціалом глобального потепління та високою енергоефективністю.
  • Безшумна робота: Мінімальний рівень шуму кондиціонера складає всього 19 дБ(А), що майже не чути людського вуха.
  • Комфортне охолодження: Серія Artcool має повітряні потоки, які спрямовані в чотири сторони і мають кілька ступенів оптимізації та регулювання, що дозволяє створити максимально комфортні умови користувача.
  • Очищення повітря: Комплексна система Plasmaster знищує бактерії, алергени та віруси, а вбудований іонізатор робить повітря максимально свіжим.
  • Контроль електроспоживання: Технологія активного контролю споживання електроенергії дозволяє ефективно керувати рівнем холодопродуктивності та відстежувати споживання у реальному часі на передній панелі внутрішнього блоку.

Кондиціонер LG ArtCool AB09BK.NSJR відрізняється високою ефективністю завдяки використанню сучасних технологій, що забезпечують низьке енергоспоживання та комфортну роботу навіть за низьких оборотів двигуна.

Основні характеристики двигуна:

  • Двороторний ротаційний компресор з 10-річною гарантією: Завдяки зменшенню кількості портів, що всмоктують, з двох до одного досягається підвищення ефективності роботи компресора на низьких оборотах. Цей інноваційний компресор має ширшу частоту обертання, що призводить до більшої економії енергії та вищої швидкості охолодження.
  • Ефективність двигуна: Двигун постійного струму має високі показники ефективності, що забезпечує швидке охолодження та економію енергії.
  • Оновлений клапан перемикання режимів роботи: Завдяки оновленій конструкції енергоспоживання клапана перемикання режимів роботи зведено до нуля. Це дозволяє оптимізувати час протікання струму шляхом керування кількістю перемикань перетворювача відповідно до стану енергоспоживання.
  • Покращена енергоефективність: Використання вдосконаленого компонента із матеріалу SiC забезпечує зниження втрат енергії, що призводить до більш високої продуктивності та покращеної енергоефективності порівняно із звичайними інверторними кондиціонерами.

Площа приміщення, що рекомендується: 25 м²

Тип компрессору: INVERTER

Тип установки внутрішнього блоку: Стінна спліт-система

Режим роботи: Охолодження, Обігрів, Осушення, Вентиляція, Автоматичний, Іонізація, Нічний, Очищення повітря, При низькій температурі (< -15 ° C)

Функції: інверторне управління, автовибір режиму роботи, таймер, нічний режим6 авторестарт, іонізатор, самодіагностика, WI-FI (управління зі смартфона)

Додатково: Робота в -15°С .

Гарантія: 12 місяців


ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас енергозбереження (охолодж/обігрів) : А+++/ А++

Потужність: 2,5 кВт

Теплопродуктивність: 3,7 кВт

Потужність: 0,65 / 0,81 Вт

Рівень шуму внутрішнього блоку: 19/37 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку: 57 дБ

Габарити внутрішнього блоку: 308 х 837 х 192 мм

Габарити зовнішнього блоку: 495х717х230 мм

Фреон марки: R32

Напруга: 220-240В/50Гц/1фаза

Країна - виробник: Китай