Кондиціонер Haier Revive Inverter AS25RHBHRA/1U25YERFRA

Арт. AS25RHBHRA/1U25YERFRA
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер Haier Revive Inverter AS25RHBHRA/1U25YERFRA
Кредит та розстрочка від 767 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
60 місяців
Исполнение
Настенный
Компрессор
Highly
Модель
09
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
21-25
Работа на обогрев, t °C
-15 °C
Страна производитель
China
Фреон
R32
Цвет
Білий

Опис

Кондиціонер Haier Revive Inverter AS25RHBHRA/1U25YERFRA

Асортименти компанії Haier поповнилися новою серією Revive Inverter. Кондиціонер Haier Revive Inverter AS25RHBHRA/1U25YERFRA – новинка 2024 року. Нова серія укомплектована преміальними функціями, включаючи інтегрований Wi-Fi hOn, Self-Clean, Coanda Plus та стерилізацію 56°С.

Модель доступна у потужностях від 2,5 до 6,8 кВт. Високий клас енергоефективності A++/A+. Кондиціонер оснащений збалансованим набором функцій, включаючи віддалене керування за допомогою Wi-Fi та повноцінну функцію самоочищення Self-Clean, що працює методом наморожування льоду на теплообміннику з подальшим розморожуванням.

Технологія Coanda Plus забезпечує потужний повітряний потік, здатний досягати найвіддаленіших куточків приміщення, завдяки чому досягається рівномірний розподіл температури та забезпечується додатковий комфорт для користувача.

Внутрішній блок має покриття з іонами срібла , яке забезпечує додатковий антибактеріальний захист.

Завдяки стильному дизайну та високоякісному пластику, цей кондиціонер стане окрасою вашого інтер'єру, а завдяки якості виготовлення та надійним комплектуючим ви можете бути впевнені, що техніка прослужить довгі роки.

Площа приміщення, що рекомендується: до 25 м²

Серія: Revive Inverter

Тип управління: INVERTER

Компрессор: A-PAM DC Inverter HIGHLY

Режим роботи: Охолодження/ Осушення/ Обігрів (стандартний)

Функції: Self-Clean, Wi-Fi-управління, додаток hOn, Wind-Free, Стерилізація 56 ° С, самоочищення, Супертихій до 18дБ(А), таймер

Фільтр: грубої очистки

Робота на обігрів: -15 ⁰C

Гарантія: 5 років

Основні особливості та функції кондиціонера Haier Revive Inverter AS25RHBHRA/1U25YERFRA:

  • Технологія Self-Clean: Технологія Self-Clean має на увазі видалення мікробів, бактерій, грибка та інших шкідливих мікроорганізмів, які накопичуються між пластинами теплообмінника методом заморожування. На першому етапі очищення проводиться наморожування інею на теплообміннику внутрішнього блоку, а потім, без зупинки компресора, проводиться аналогічне очищення теплообмінника зовнішнього блоку. Таким чином, за один цикл роботи функції Self-Clean знищуються пліснява та бактерії як на внутрішньому, так і зовнішньому блоці, а теплообмінники залишаються чистими протягом тривалого часу. Повний цикл очищення займає близько 20 хвилин і запускається з пульта керування. Рекомендується проводити очищення 2-3 рази на сезон або в міру забруднення пластин теплообмінника. Ця функція не скасовує потреби проводити професійне очищення кондиціонера, але суттєво збільшує інтервали між чищеннями, дозволяючи економити на сервісі.
  • Wi-Fi керування: Вбудований Wi-Fi-модуль дозволяє керувати кондиціонером з будь-якої точки земної кулі. Оновлена програма hOn дозволяє керувати всією побутовою технікою Haier з одного пристрою. Для керування доступні всі базові функції кондиціонера та безліч додаткових, включаючи таймери, встановлені режими та нагадування про необхідність очищення фільтрів. Додаток hOn доступний для Android або iOS
  • Функція стерилізації теплообмінника STERI-CLEAN 56°C: Для захисту пластин теплообмінника від поширення шкідливих організмів передбачена функція високотемпературної стерилізації 56°C. Вплив такої температури протягом 20-30 хвилин призводить до згортання білків та знищення вірусів, які знаходяться на внутрішніх поверхнях кондиціонера.
  • Чергове опалення 10°С: При використанні кондиціонера в режимі обігріву можна активувати функцію чергове опалення. При цьому кондиціонер постійно підтримуватиме температуру на рівні +10°С. Такий режим роботи дозволяє суттєво економити на опаленні, під час відсутності людей та водночас забезпечить захист приміщення від розморожування.
  • Швидка та проста установка кондиціонера: Внутрішній блок розроблений з урахуванням накопиченого досвіду та відгуків фахівців із встановлення кондиціонерів. Конструкція забезпечує легку та надійну фіксацію блоку в процесі монтажу та дозволяє отримати легкий доступ до внутрішніх компонентів для очищення чи заміни.
  • Напрямні з ефектом Coanda Plus: Спеціальна форма напрямних повітряного потоку, з використанням ефекту Коанда, дозволяє створювати м'який та одночасно інтенсивний повітряний потік, здатний досягти найдальших зон у приміщенні. Така конструкція суттєво знижує рівень шуму та споживання електроенергії внутрішнім блоком кондиціонера.
  • Супертихий режим: Супертихий режим дозволяє використовувати кондиціонер у спальнях, дитячих та інших приміщеннях з підвищеними вимогами до звукового комфорту. У моделях на 25 і 35 квадратних метрів рівень шуму складає всього 18-19 дБ(А).
  • Інтелектуальний повітряний потік: Напрямок прохолоди до стелі: У режимі охолодження повітряний потік прямує до стелі, тому холодний потік повітря не дме безпосередньо на вас. Напрямок тепла в підлогу : У режимі обігріву тепле повітря прямує в підлогу, що забезпечує всебічну циркуляцію та збалансовану температуру в кожній зоні приміщення.
  • Тижневий таймер: Ви можете задавати необхідні режими роботи, температуру та швидкість обертання вентилятора протягом тижня.
  • Інтелектуальні нагадування: програма нагадає про необхідність очистити фільтр.
  • Самодіагностика: вбудована система діагностики повідомить про найменші відхилення в роботі кондиціонера і відобразить код у разі помилки в роботі.
  • Швидка та проста установка кондиціонера: Внутрішній блок розроблений з урахуванням накопиченого досвіду та відгуків фахівців із встановлення кондиціонерів. Конструкція забезпечує легку та надійну фіксацію блоку в процесі монтажу та дозволяє отримати легкий доступ до внутрішніх компонентів для очищення чи заміни.
  • Технологія A-PAM Inveter: Надійна та ефективна робота за низьких температур зовнішнього повітря забезпечується застосуванням DC-інверторного компресора, що працює за технологією частотної модуляції змінного струму – A-PAM, яка надає наступні переваги:

- стабільність роботи при негативних температурах зовнішнього повітря

- збільшені ресурс та надійність компресора

- Швидке досягнення заданої температури за рахунок широкого діапазону робочих частот

- дуже низький рівень шуму та вібрацій

- можливість роботи у дуже широкому діапазоні напруги в мережі

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Клас енергозбереження: A++/ A+

Енергоефективність SEER/SCOP: 6,1 / 4,0

Холодопродуктивність: 2,5 кВт

Теплопродуктивність: 2,8 кВт

Потужність (охолодж/обігрів): 0,83 / 0,87кВт

Витрата повітря: 2100 м3/год

Рівень шуму внутрішнього блоку: 38/34/30/18 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку: 62/50 дБ

Габарити внутрішнього блоку: 705x193x265 мм / Вага - 7,5 кг /

Габарити зовнішнього блоку: 700x245x544 мм / Вага - 21,8 кг /

Напруга: 220-240V/ 1фаза/ 50Гц

Максимальна довжина труби: 20 м

Перепад висот: 10 м

Діаметр магістралі (рід/газ): 6,35 (1/4") / 9,52 (3/8") мм

Діапазон зовнішніх робочих температур: від -15 ° C до +43 ° C

Фреон марки: R32

Країна - виробник: China