Кондиціонер Gorenje TITAN70IN CJ/70OUT CJ інвертор

Арт. TITAN70IN CJ/70OUT CJ
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер Gorenje TITAN70IN CJ/70OUT CJ інвертор
Кредит та розстрочка від 1 875 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
24
Исполнение
Настiнний
Модель
24
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
56-75
Работа на обогрев, t °C
-22
Страна производитель
China
Фреон
R32
Цвет
Білий

Опис

Кондиціонер Gorenje TITAN70IN CJ/70OUT CJ інвертор

Кондиціонери серії TITAN мають лаконічний дизайн, високу продуктивність і великий набір функцій і режимів, завдяки чому легко можна створити вдома оптимальний мікроклімат.

Наша інверторна технологія з використанням постійного струму та охопленням 360° поєднує в собі інновації, що дозволяють зробити роботу кондиціонера більш ефективною та продуманою, одночасно зводячи до мінімуму втрату енергії. Інверторний компресор у кондиціонері працює більш ефективно та гладко, контроль температури стає більш точним, а рівень шуму відчутно знижується.

Площа приміщення, що рекомендується: 70 м²

Тип: Спліт-система

Серія: TITAN

Тип монтажу: Настінний

Тип компресора: Інверторний

Режим роботи: Охолодження, Обігрів, Осушення, Вентиляція, Автоматичний, Нічний, Турборежим, Іонізація

Функції: Гідрофільне покриття теплообмінників, Дисплей, Запам'ятовування налаштувань, Підсвічування, Регулювання напряму повітряного потоку, Самодіагностика, Самоочищення, Таймер, Функція iFeel

Управління: Wi-Fi (вбудований), Пульт ДК

Макс. кількість можливих внутрішніх блоків: 1

Фільтри тонкого очищення: Фільтр з активованим вугіллям, Фільтр з іонами срібла + Вітамін С

Робота при негативній температурі: - 22 °C

Гарантія: 24 місяці

Основні переваги:

  • HI-NANO - Турбота про здоров'я вашої сім'ї: Технологія іонізації генерує 1 мільйон/см3 іонів, ефективно усуваючи бактерії та віруси з повітря, включаючи SARS-CoV-2 (коронавірус) протягом 2 годин.
  • Інверторна технологія: Інверторна технологія постійного струму 360° – це набір передових технологій, які забезпечують інтелектуальну роботу кондиціонера та зводять втрату енергії до мінімуму. Інверторний компресор у кондиціонері працює ефективніше та плавніше, контроль температури точніший, а рівень шуму менший.
  • Швидке охолодження - Турборежим: Технологія збільшення частоти в турборежимі дозволяє кондиціонеру швидко охолоджувати або нагрівати простір і швидше досягати комфортної температури завдяки посиленому потоку повітря.
  • Активний вугільний фільтр - найкраще поглинання частинок та неприємних запахів: Фільтр з активованим вугіллям містить деревне вугілля, яке затримує не тільки частинки, а й хімічні сполуки, а також дим від вогню та сигарет. Тому таке рішення буде ідеальним для уловлювання та усунення неприємних запахів, а вам залишиться лише насолоджуватися свіжим та чистим повітрям.
  • Розумний зв'язок Wi-Fi – керування кондиціонером з телефону: Керуйте роботою кондиціонера з будь-якої частини будинку за допомогою мобільного телефону та зв'язку Wi-Fi. Це дозволить підготувати комфортні умови до свого повернення додому або віддалено подбати про свійських тварин.
  • Розумне голосове управління кондиціонером - зробіть своє життя ще сучаснішим: Новий додаток HiSmart Life сумісний з віртуальним помічником Google та Amazon Alexa, а тому дозволить вам ще краще відчути переваги сучасних технологій. Голосові команди дозволяють вмикати та вимикати кондиціонер, регулювати температуру та налаштовувати режим роботи (охолодження або нагрівання). HiSmart Life можна знайти в програмах Amazon Alexa та Home.
  • Функція самоочищення - підтримка свіжості повітря: Після завершення роботи в режимі охолодження функція самоочищення у кондиціонері автоматично висушує теплообмінник у внутрішньому блоці та готує пристрій до подальшої роботи. Це запобігає розвитку плісняви та виникнення неприємних запахів у кондиціонері.
  • Розумний режим: автоматичний контроль температури. Ідеальна температура в приміщенні після натискання однієї кнопки. Достатньо натиснути кнопку розумного режиму, щоб кондиціонер автоматично відрегулював температуру до комфортного рівня з урахуванням температури в приміщенні.
  • Регулюйте температуру віддалено – регулювання температури за допомогою пульта дистанційного керування: Пульт дистанційного керування вимірює температуру в приміщенні та передає інформацію на пристрій. Кондиціонер розпізнає не тільки температуру в кімнаті: датчик на пульті бездротового керування передає дані про температуру навколо користувача на внутрішній блок пристрою. Внутрішній блок працює та регулюється відповідно до отриманої інформації, завдяки чому керування температурою в приміщенні стає ще більш продуманим.
  • Захист від морозу: Коли функція FreezeProtect -15°C активована, кондиціонер не дозволяє простору замерзнути у зимові місяці. Підтримуватиметься температура 8 °C.
  • Таймер на 24 години: Задавайте режими роботи на цілий день Ви можете налаштувати автоматичне увімкнення та вимкнення кондиціонера протягом дня. Немає приводів для занепокоєння! Просто насолоджуйтесь потрібною температурою у будь-який час доби.
  • Автоматичний перезапуск . Автоматичне поновлення роботи. У разі вимкнення живлення після подачі електричного струму пристрій автоматично відновлює роботу в попередньому режимі.
  • Самостійна діагностика та автоматичний захист: У разі збою пристрій автоматично діагностує помилку та відображає її код на екрані. У разі серйозної проблеми пристрій автоматично вимкнеться.
  • DIMMER - нічний режим роботи: Натисніть кнопку DIMMER регулювання яскравості, щоб вимкнути світло та дисплей на пристрої. Кондиціонер заощадить електроенергію, а ви зможете насолодитися нічним простором.
  • Подвійний злив - зручне встановлення кондиціонера: Злив, електричні та газові з'єднання можна обладнати як з лівого, так і з правого боку, що спрощує встановлення. Можливість вибору лівої чи правої сторони та зручність монтажу дозволять задовольнити ваші запити.
  • Гідрофільна противірусна алюмінієва панель: Усуває бактерії та робить повітря свіжішим. Спеціальна формула покриття випарника значно підвищує якість антибактеріального захисту та покращує очищення від пилу.
  • Захист від плісняви: Більш здорова атмосфера. Після вимкнення кондиціонера внутрішній вентилятор продовжує роботу ще 30 секунд, щоб висушити випарник. Запобігши накопиченню цвілі на випарнику, ви зможете зробити повітря навколо себе здоровішим.
  • Очікування (1 Вт): Економія енергії. Коли кондиціонер переходить у режим очікування, автоматично вмикається режим економії електроенергії. Замість 5 Вт на годину використовують лише 1 Вт, що забезпечує 80% економії.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Потужність охолодження: 7,0 кВт

Теплопродуктивність: 7,5 кВт

Потужність (охолодж/обігрів): 2,00/ 2,10 кВт

Енергозбереження обігріву SCOP: 5,101/А++

Енергозбереження охолодження SEER: 7,9/A+++

Коефіцієнт енергоефективності охолодження EER: 3,50

Коефіцієнт енергоефективності обігріву COP: 3,57

Рівень шуму внутрішнього блоку: 45/38/32 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку: 63   дБ

Максимальний повітрообмін: 1100 м3/год

Діапазон робочих температур (охолодж/обігрів): від -15 до +43 °C/ від -22 до +24 °C

Максимальна довжина магістралі: 20 м

Максимальний перепад висот магістралі: 15 м

Габарити внутрішнього блоку (ВхШхГ): 998x325x227   мм/Вага - 12 кг

Габарити зовнішнього блоку (ВхШхГ): 900х750х340 мм/Вага - 49 кг

Фреон марки: R32

Напруга: 220-240В / 50 Гц / 1ф

Країна виробник: Китай