Кондиціонер DAIKIN EMURA-3 FTXJ42AB/RXJ42A інвертор black

Арт. FTXJ42AB/RXJ42A
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер DAIKIN EMURA-3 FTXJ42AB/RXJ42A інвертор black
125 627 грн
Економія 14% - 17 893 грн
Кредит та розстрочка від 4 489 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Інші кольори:
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
36
Исполнение
Настінний
Модель
14
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
36-55
Работа на обогрев, t °C
-20
Страна производитель
Czech
Управление со смартфона
SMART wi-fi
Фреон
R32
Цвет
Чорний

Опис

Кондиціонер DAIKIN EMURA-3 FTXJ42AB/RXJ42A інвертор black

Daikin FTXJ42AB/RXJ42A — настінна спліт-система оновленої серії EMURA-3 з новим дизайном внутрішнього та зовнішнього блоків та новим пультом дистанційного керування.

Внутрішній блок Daikin FTXJ42AB виконаний у матовому чорному кольорі та порівняно з попередньою серією EMURA-2 (FTXJ-M) став компактнішим – його ширину скоротили на 10 %. Також компактнішим став і пульт ДК, з безпосереднім доступом тільки до найважливіших кнопок, зручним доступом до меню з усіма функціями та можливістю підключення до спеціального додатку. Завдяки новому програмному забезпеченню внутрішнього блоку всі функції пульта дистанційного керування також будуть доступні через програму. Як додаткова функція передбачений магнітний тримач, що дозволяє без проблем повісити пульт дистанційного керування на стіну.

Зовнішній вузол Daikin RXJ42A тепер має розширений робочий діапазон: до 50 ⁰C у режимі охолодження та до - 20 ⁰C у режимі обігріву. Він відрізняється абсолютно новими гратами кольору слонової кістки, завдяки чому виглядає акуратно і привабливо.

Daikin FTXJ42AB/RXJ42A відрізняється високим класом енергоефективності — A+++, як у режимі охолодження, так і в режимі обігріву та дозволяє підтримувати комфортні умови у приміщенні площею до 40 м2.

Площа приміщення, що рекомендується: 40 м ²

Серія: Emura 3

Тип компресора: INVERTER

Режими роботи: Охолодження/ Обігрів/ Вентиляція/ Фільтрування/ Осушення повітря/ Іонізація

Режим обігріву: тепловий насос повітря-повітря

Функції: інверторне управління, автовибір режиму роботи, таймер, нічний режим, авторестарт, самодіагностика, управління зі смартфона, сенсор присутності

Фільтр: антибактеріальний / Silver Ion /дезодоруючий / фотокаталітичний

Єдиний дизайн у 3 кольорах: сніжно-білий, сріблястий, матово-чорний.

Додаток ONECTA APP. Повний контроль де б ви не були.

Гарантія: 3 роки

Переваги спліт-системи Daikin Emura FTXJ42AB/RXJ42A:

  • Модуль Wi-Fi дозволяє організувати керування пристроєм із будь-якого місця через Інтернет за допомогою програми, встановленої на смартфоні.
  • Фотокаталітичний титано-апатитовий фільтр: Затримує частинки пилу, що містяться в повітрі, усуває неприємні запахи, а також перешкоджає розмноженню бактерій.
  • BLUEVOLUTION: Використання хладагента R-32. Маючи нижчий потенціал глобального потепління (GWP / ПГП), R-32 еквівалентний за робочими показниками стандартним холодоагентом, але забезпечує більш високу енергоефективність та знижує викиди CO2.
  • Антиалергенний фільтр з іонами срібла: Дана система фільтрів забезпечує якісне очищення повітря від усіх відомих забруднень, у тому числі частинок, що викликають алергію. Антиаллерегенний фільтр з іонами срібла надійно затримує всі збудники алергії. Крім того, фотокаталітичний фільтр затримує всі віруси, бактерії, а також знищує неприємні запахи та тютюновий дим. Іони срібла, що входять до складу фільтра, також виробляють антибактеріальне та антивірусне очищення повітря в приміщенні.
  • Режим зниження вологості: Можливість зниження рівня вологості без зміни температури повітря у приміщенні.
  • Щотижневий таймер: Ви можете налаштувати таймер на початок нагрівання або охолодження в будь-який час дня або тижня.
  • Управління швидкістю вентилятора: За допомогою пульта керування Ви зможете регулювати швидкість вентилятора кондиціонера та змінювати потужність його роботи. Ступінчасте регулювання швидкості вентилятора та можливість вибору необхідної швидкості вентилятора.
  • Технології енергозбереження: Компанія Daikin відома світу завдяки винятковій надійності техніки та інноваційному підходу до вирішення проблеми енергозбереження. Техніка "Дайкін" забезпечує якісне зниження споживання енергії за збереження комфортних показників мікроклімату. Такі високі показники досягаються за рахунок використання інверторів та компресорів нового покоління, якісного очищення повітря та багатьох інших інновацій "Дайкін".
  • Автоматичний вибір режиму: Ця функція значно полегшує керування роботою кондиціонера в міжсезоння. Кондиціонер самостійно визначає необхідний режим роботи (обігрів чи охолодження), виходячи з поточної температури повітря.
  • Режим Eco: Ця функція знижує споживання енергії, що дозволяє використовувати інші прилади з високим енергоспоживанням. Ця функція також забезпечує енергозбереження. Кондиціонери Daikin по праву вважаються одними з економічних кондиціонерів з представлених на ринку. Крім того, в них передбачено економічний режим, який, крім інвертора та інших можливостей, ще більше економить електроенергію. Наприклад, це відбувається шляхом обмеження енергії, що витрачається при перевантаженнях електромережі.
  • Керування одним дотиком: Кондиціонер запам'ятовує налаштування користувача і активує їх при кожному наступному включенні. Таким чином, кондиціонер управляється лише одним натисканням на кнопку "пуск".
  • Оригінальний та сучасний дизайн: Завдяки технологічним рішенням Daikin кондиціонери мають широкий вибір технічних характеристик та є лідерами ринку в галузі промислового дизайну. Обладнання "Дайкін" протягом кількох років стає переможцем престижних міжнародних нагород у галузі дизайну побутових приладів.
  • Рівномірний розподіл повітря: Безперервне переміщення повітряних заслінок - це режим, в якому забезпечується рівномірний розподіл повітря як у горизонтальній, так і у вертикальній площині, завдяки чому утворюється однакове температурне тло, виключається виникнення занадто холодних зон поблизу стелі та підлоги. Крім того, рівномірне розподілення повітря повністю виключає виникнення протягів.
  • Нічний режим: Для найбільш комфортної роботи інженерами "Дайкін" був розроблений нічний режим, який забезпечує мінімальне споживання енергії, низький рівень шуму при збереженні комфортних температурних показників.
  • Антикорозійний захист: захищає металеві поверхні найвідповідальніших вузлів зовнішнього блоку від руйнування під впливом атмосферної вологи. Спеціальне покриття та інноваційний сплав оберігають уразливі металеві поверхні кондиціонера від корозійних процесів.
  • Комфортний режим: Автоматично змінюється кут повітряних заслінок залежно від режиму. У режимі охолодження повітря прямує вгору, щоб уникнути холодних протягів, а в режимі нагрівання - вниз, щоб тримати ноги в теплі.
  • Енергоефективність у режимі очікування: Споживання електроенергії в режимі очікування скорочено приблизно на 80%.
  • Heat boost: Режим підвищеної потужності в режимі нагрівання, що дозволяє досягти бажаної температури на 14% швидше.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Холод: 4200 Вт

Тепло: 5400 Вт

Потужність: 1050/ 1310 Вт

Енергоефективність (SEER/SCOP): 7,50/ 4,60

Витрата повітря: 276/432/780 м3/год

Рівень шуму внутрішнього блоку: 21/29/37/45 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку: 50 дБ

Габарити внутрішнього блоку: 305x900x214 мм / вага - 12 кг /

Габарити зовнішнього блоку: 734x954x408 мм / вага - 50 кг /

Діапазон робочих температур (охолодж/обігрів): - 10...+50 °C/ - 20...+24 °C

Максимальна довжина магістралі: 30 м

Максимальний перепад висот: 20 м

Діаметр трубопроводу (рід/газ): 6,35 / 12,70 мм

Колір чорний

Фреон марки: R32

Напруга: 1ф/220-240В/50Гц

Країна бренду: Японія

Країна виробник: Чехія

Відео огляд DAIKIN EMURA 3