Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro 3 (ОФІЦІЙНА)

Арт. DELTA Pro 3
В наявності
Будь заряджений Портативні зарядні станції Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro 3  (ОФІЦІЙНА)
143 900 грн
Економія 2% - 3 201 грн
Кредит та розстрочка від 5 862 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Ємність
4096 Вт*год
Бренд
EcoFlow
Вага
51,5кг
Гарантия
60 місяців
Потужність
4000 Вт (сплеск до 8000)
Розмір
693 х 341 х 410 мм
Тип батареї
LFP - літій-залізо-фосфатний акумулятор

Опис

Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro 3  (ОФІЦІЙНА) 


ПІД ЗАМОВЛЕННЯ на жовтень


    Представляємо нову зарядну станцію EcoFlow Delta Pro 3 (4096 Вт · год). Це саме те, що ви так довго шукали! EcoFlow Delta Pro 3 – це найбільша електростанція, яка є на сьогоднішній день. За вагою 51,5 кг вона кваліфікується як портативна. Вона кілька років тому була визнана одним із найкращих інноваційних продуктів світу, а тепер виробник вирішив удосконалити цю модель і випустив оновлену Delta Pro 3, за дизайном навіть у порівнянні з конкурентами вона виглядає чарівно.

    Потужність, що легко розширюється: По-перше, станція потужніша за попереднє покоління, нова Дельта Pro 3 може живити ваші прилади на 4 кВт , при цьому короткостроковий стрибок напруги витримує до 8 кВт , це означає, що навіть ваш чайник, мікрохвильова піч і холодильник з телевізором можуть працювати одночасно. Якщо вам недостатньо 4 кВт ємності можна наростити за допомогою додаткової батареї до пікової потужності 8 кВт , або, наприклад, за допомогою двох розширювальних батарей до 12 кВт . А цього вже достатньо, щоб живити квартиру на добу, не обмежуючи себе у використанні різних приладів. Зауважимо, що Delta Pro 3 може живити прилади як 120, так і 240В з вихідною потужністю 4 кВт і максимальною 8 кВт.

    Технології X-Quiet (тиха як шепіт): Варто відзначити і тиху роботу приладу, інженерам вдалося знизити рівень шуму чи не вдвічі порівняно з подібними станціями. Delta Pro 3 – це неймовірно тиха зарядна станція з підтримкою революційної технології X-Quiet, що включає оптимізоване зонування для компонентів з високим та низьким тепловиділенням та систему подвійних повітроводів для оптимального керування температурою. Завдяки точному моніторингу температури та розумній технології розсіювання тепла він динамічно регулює потік повітря, забезпечуючи ефективне охолодження та тихішу роботу.

    Дизайн: Зарядна станція EcoFlow Delta Pro 3 має компактну та міцну конструкцію, широкі ергономічні колеса для оптимального розподілу ваги та зручну висувну ручку для легкого транспортування. Зарядна станція DELTA Pro 3 має сучасний елегантний дизайн, тому її можна поставити десь у будинку чи фургоні або на пляжній вечірці.

    Система керування акумулятором: DELTA Pro 3 оснащена довговічною LFP-батареєю з класом захисту IP65, яка зберігає свою ефективність протягом тривалого часу. Після 4000 циклів втрачається лише 20% ємності. Система керування батареями EcoFlow здійснює безперервний аналіз та регулювання напруги, струму та температури в реальному часі. Цей унікальний механізм захисту робить станцію виключно безпечною та ефективною.

    Plug and Play: Портативну електростанцію можна легко налаштувати. Беріть її з собою куди і будь-коли завдяки портативному дизайну. Керуйте та контролюйте свою потужність через програму EcoFlow, навіть на відстані.

    Декілька способів моніторингу та контролю: Керуйте Delta Pro 3 безпосередньо на пристрої, за допомогою аксесуару дистанційного керування або розблокуйте безліч налаштувань через програму EcoFlow. Використовуйте пульт дистанційного керування, який ідеально підходить для зберігання пристрою в гаражі або на складі. Підключайтеся через Bluetooth або Ethernet-кабель (продається окремо) та отримайте другий екран саме там, де він вам потрібен. У програмі доступні настройки живлення, такі як рівні заряджання та розряджання, швидкість заряджання змінного струму, управління інтелектуальним генератором та багато іншого.

    Інтелектуальне управління безпекою: Система X-Guard BMS цілодобово контролює 44 індикатори безпеки, що керуються через програму, забезпечуючи інтелектуальне та безпечне енергоспоживання. Таким чином, EcoFlow DELTA Pro 3 не тільки надійно живить ваші пристрої, але й забезпечує їхній захист на найвищому рівні.

    Технологія X-Stream: Технологія заряджання X-Stream від EcoFlow забезпечує не лише високу швидкість, а й безпеку. Система керування акумулятором підтримує надійність та довговічність, дозволяючи повністю зарядити станцію від стандартної розетки змінного струму лише за 1 годину. Цей унікальний метод заряджання дозволяє досягти потужності до 4000 Вт у дорозі. Адаптер EV X-Stream продається окремо.

    Декілька способів заряджання:

    • Заряджання від мережі змінного струму.
    • Заряджання від прикурювача. Використовуйте вбудований порт прикурювача електромобіля для зручної зарядки під час водіння.
    • Панель розумного будинку EcoFlow 2. Підключіться до Smart Home Panel 2 для автоматичного швидкого заряджання потужністю до 4000 Вт. Скористайтеся перевагами заряджання X-Stream та розумною економією за рахунок заряджання в годинник з низькими витратами на електроенергію.
    • Газовий генератор. Підключіть станцію до EcoFlow Smart Generator 4000 Dual Fuel для заряджання постійним струмом потужністю 3200 Вт.
    • Зарядний пристрій для електромобілів. Використовуйте акумулятори для заряджання електромобілів рівня 2, щоб швидко зарядити свій Delta Pro 3, забезпечуючи заряджання потужністю 4000 Вт.
    • Високовольтне подвійне фотоелектричне заряджання. Випробуйте переваги швидкої фотоелектричної зарядки потужністю до 2600 Вт (1000 Вт і 1600 Вт відповідно).

      Двопаливний інтелектуальний генератор EcoFlow:

      Delta Pro 3 сумісний із EcoFlow Smart Generator 4000 Dual Fuel для інтелектуальної автоматичної зарядки. Розумний генератор виступає у ролі аварійного рішення. Коли рівень заряду стає низьким, генератор автоматично запускається, перезаряджає пристрій і вимикається, коли Дельта Про 3 повністю заряджений. Ви можете використовувати як скраплений нафтовий газ, так і бензин, забезпечуючи два джерела енергії для підвищення ефективності, зручності та скорочення викидів.

        Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro 3 із сонячними панелями:

        Delta Pro 3 сумісний з 90% сонячних панелей сторонніх виробників із роз'ємами MC4. Комплект сонячних панелей EcoFlow забезпечує доступ до економічного джерела відновлюваної енергії, що дозволяє залишатися на піку енергії. А коли погода стає мінливою, інтелектуальна система відстеження точки максимальної потужності (MPPT) автоматично налаштовується, максимізуючи вироблення сонячної енергії у будь-який час.

        Ця зарядна станція ідеально підходить для зарядки смартфонів, ліхтарів, фотоапаратури, планшетів, побутової техніки на 12 В, ноутбуків, дронів, електричних охолоджувачів, моніторів, динаміків, міні-холодильників, холодильників та багато іншого.


        ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

        Тип акумулятора: LFP-батареєю (LiFePO4)

        Форма вихідного сигналу: чиста синусоїда

        Ємність: 4096 Вт-годин

        Потужність: 4000 Вт

        Пікова потужність (сплеск): 8000 Вт

        Цикл життя: 4000 циклів

        Підключення пристроїв: DC (1), USB Type-A (2), USB Type-C (2),

                                                            Автомобільна розетка (прикурювач),

                                                            Розетка AC 230В (5)

        Тестування та сертифікації: UL (UL9540 & UL9540A), CE, FCC, RoHS, TELEC

        Підтримка: Wi-Fi, Bluetooth

        Температура заряду: від 0 до 45 ± 3°C

        Температура розряду: від -10°C до 45°C

        Габарити: 693 х 341 х 410 мм

        Вага: 51.5 кг

        Гарантія: 5 років Офіційної Гарантії