Монітор Victron GX Touch 50 для системного контролера Cerbo GX

Арт. GX Touch 50
В наявності
Будь заряджений Монітор Victron GX Touch 50 для системного контролера Cerbo GX
Кредит та розстрочка від 750 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Опис

Монітор Victron GX Touch 50 для системного контролера Cerbo GX

Особливості монітора GX Touch 50:

  • Моніторинг та управління в реальному часі стану заряду батареї, споживання енергії, збирання енергії від фотоелектричної системи, генератора та мережі або перевірка рівня в резервуарі та вимірювань температури. Просте керування обмеженням вхідного струму берегового каналу, автоматичний запуск та зупинка генератора або зміна будь-яких параметрів для оптимізації системи. Слідкуйте за попередженнями, проводьте діагностичні перевірки та вирішуйте проблеми віддалено. GX Touch 50 перетворює будь-яку проблему енергопостачання на просту послідовність дій.
  • Просте встановлення. GX Touch оптимізовано відповідно до всіх стандартів фахівців з монтажу. Екран прикручується болтами до панелі приладів, що виключає необхідність створення чітких вирізів (як у випадку з ColorControl GX) і з'єднаний одним кабелем, позбавляючи необхідності підводити багато проводів до панелі приладів.

Моніторинг системи та панелей

GX Touch 50 – це аксесуар для Cerbo GX. П'ятидюймові та семидюймові сенсорні дисплеї дають миттєвий огляд вашої системи і дозволяють миттєво змінювати налаштування. Просте підключення до Cerbo GX за допомогою одного кабелю, супертонкий водонепроникний дизайн, можливість кріплення зверху та проста установка забезпечують більшу гнучкість при створенні чіткої та акуратної панелі приладів.

Додатковий водонепроникний сенсорний монітор 5 дюймів для системного контролера Cerbo GX. Допускає встановлення в кокпіті човна та дає можливість контролю та управління вашою енергетичною системою.

Розмір монітора дозволяє встановити його в будь-якому місці і в той же час забезпечує комфортне управління системою. Підключення за допомогою одного кабелю дає велику гнучкість під час монтажу. Водонепроникний, тонкий та простий у встановленні. На задній панелі є кабель із двома роз'ємами: HDMI підключається до порту HDMI на Cerbo, а USB (використовується для живлення дисплея) підключається до одного з роз'ємів USB.

Захищено

Захисні чохли GX Touch Protection захищають дисплей GX Touch від води, пилу, а також ультрафіолетового випромінювання.

Проста установка

GX Touch оптимізовано відповідно до всіх стандартів фахівців з монтажу. Екран прикручується болтами до панелі приладів, що виключає необхідність створення чітких вирізів (як у випадку з Color Control GX) і з'єднаний одним кабелем, позбавляючи необхідності підводити багато проводів до панелі приладів.

Компаньйони

GX Touch 50 - це компаньйон для Cerbo GX . Такий комунікаційний центр дозволить вам завжди мати повний контроль над вашою системою та максимізувати її продуктивність, де б ви не знаходилися. Просто підключіться через наш портал дистанційного керування Victron Remote Management (VRM) або отримайте доступ безпосередньо, використовуючи GX Touch, MFD або нашу програму VictronConnect, використовуючи вбудовану точку доступу Wi-Fi. Це останній додаток до лінійки GX поєднує в собі все найкраще з можливостей підключення, у всіх відношеннях, перевизначаючи інтелектуальні рішення для харчування.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Виробник: Victron Energy
Розмір: 5 дюймів.
Сумісність: Система Cerbo GX.
Водонепроникний.
Країна: Нідерланди
Гарантія: 5 років