Гібридний інвертор Deye SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4 (50 kW, 3 фази, 4 MPPT)

Арт. SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4
В наявності
Будь заряджений Гібридний інвертор Deye SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4 (50 kW, 3 фази, 4 MPPT)
286 050 грн
Економія 10% - 27 191 грн
Кредит та розстрочка від 10 786 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия
5 років
Мощность (кВт)
50
Страна производитель
Кітай

Опис

Гібридний інвертор Deye SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4 (50 kW, 3 фази, 4 MPPT)

Гібридний інвертор SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4 виробництва відомої компанії Deye – це потужний та сучасний пристрій для перетворення та зберігання енергії, призначений для домашніх та комерційних сонячних електростанцій. Цей інвертор використовується для перетворення постійного струму (DC), виробленого сонячними панелями, змінного струму (AC), який може бути використаний для живлення електричних приладів у вашому будинку, а надлишки продати в мережу за програмою "Зелений тариф".

Deye SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4 – сучасний трифазний гібридний інвертор має потужність 50000Вт, напругу акумуляторних батарей 160-800В, та зможе забезпечити надійну систему електроживлення. Підтримка трифазного струму дає можливість широкого застосування пристрою. Ось деякі з найпоширеніших сфер використання високовольтних інверторів:

  1. Сонячна енергетика: використовується для підключення сонячних панелей до електропостачання.
  2. Медична техніка: використовуються для харчування медичної техніки, такої, як лазери, магнітно-резонансні томографи (МРТ) та інше.
  3. Інфраструктура: використовуються для живлення інфраструктурних систем, таких як освітлення, сигнальні системи, транспортні системи, вентиляційні та кондиціональні системи.
  4. Промисловість: використовуються для живлення електродвигунів великої потужності у промисловості.
  5. Інформаційні технології: використовують для живлення великих серверних комплексів та інших інформаційних систем.
  6. Електричні мережі: використовуються для збалансування потужності електричних мереж і зниження рівня витоків енергії.
  7. Високовольтні інвертори використовуються для живлення будівельних електроінсталяцій та обладнання.

З цим інвертором ви можете реалізувати як гібридну, так і автономну систему з різними сценаріями використання енергії від кількох джерел як змішуючи їх, так і використовуючи окремо.

Пристрій оснащений чотирма блоками відстеження точки максимальної потужності (MPPT) , що дозволяє працювати з кількома джерелами і отримувати максимум енергії з кожного окремо. Цими джерелами можуть бути сонячні панелі, мережа, акумулятори, генератор або інше джерело. Ця функція дозволяє інвертору адаптуватися до різних природних умов, максимізуючи загальне виробництво енергії.

Deye SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4, маючи потужність 50 кВт, підтримує високовольтну технологію, що має дві принципові переваги над низьковольтними інверторами:

  1. Більша ємність акумулятора: означає, що батарея може накопичувати більше електричної енергії, що є важливою перевагою щодо інших інверторів із меншою ємністю АБ. Якщо використовувати високовольтний інвертор із більшою ємністю АБ, можна забезпечити тривалий час безперебійної роботи обладнання, що потребує постійного живлення.
  2. Найменший струм заряду-розряду: означає, що для заряду та розряду акумулятора потрібен менший струм. Це має кілька переваг. По-перше, менший струм знижує термічне навантаження на АБ, що дозволяє збільшити термін експлуатації. По-друге, це допомагає знизити втрати енергії під час заряду та розряду, що покращує ККД інвертора. По-третє, менший струм заряду-розряду дозволяє знизити розміри та вагу кабелів, необхідних для підключення інвертора до АБ, що у свою чергу зменшує вартість підключення інвертора та забезпечує більшу гнучкість у розташуванні батарейного блоку.

Особливості інвертора Deye SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4:

  1. Трифазний інвертор 380-400В із чистою синусоїдою. Ця функція забезпечує стабільне та якісне живлення електроніки та електричних пристроїв.
  2. Самозаряджання та подача в мережу. Інвертор може автоматично заряджати акумулятор, коли він підключений до електромережі. Це дозволяє забезпечити постійне живлення навіть якщо електромережа не працює.
  3. Автоматичний перезапуск при відновленні змінного струму . Інвертор автоматично перезапускається після відновлення живлення, що дозволяє зберігати електроенергію та забезпечувати безперебійну роботу.
  4. Програмований пріоритет живлення від батареї чи мережі. Інвертор може бути налаштований на пріоритетну роботу від батареї або мережі, що дозволяє забезпечити економію електроенергії.
  5. Програмовано кілька режимів роботи: Від мережі, без мережі та ДБЖ. Інвертор може бути налаштований на роботу в різних режимах, залежно від потреб користувача та умов експлуатації.
  6. Налаштування струму/напруги заряджання акумулятора на основі програм. Ця функція дозволяє користувачеві настроїти струм і напругу заряджання акумулятора за допомогою спеціальної програми.
  7. Налаштування пріоритету зарядного пристрою від мережі/сонячної батареї/генератора за допомогою РК-дисплея.
  8. Сумісність з напругою або потужністю генератора: Інвертор Deye SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4 може працювати як з напругою, так і з генератором, що дозволяє забезпечити безперебійний перехід від одного джерела живлення до іншого.
  9. Захист від перевантаження/перегріву/короткого замикання: Інвертор має вбудовані захисні механізми, що забезпечують захист від перевантаження, перегріву та короткого замикання. Це гарантує безпеку інвертора та підключених до нього пристроїв.
  10. Розумна конструкція зарядного пристрою для оптимізації роботи акумулятора Інвертор має розумну конструкцію зарядного пристрою, що дозволяє оптимізувати роботу акумулятора і збільшити його термін служби.
  11. Функція обмеження потужності запобігає переливу надлишкової потужності в мережу : Інвертор має функцію обмеження потужності, яка дозволяє уникнути переливу надлишкової потужності в мережу, що може призвести до пошкодження обладнання.
  12. Підтримка WIFI-моніторингу та вбудовані 2 струни для 1 MPP-трекера, 1 струна для 1 MPP-трекера: Інвертор має можливість підключення до мережі за допомогою WIFI-модуля, що дозволяє віддалено моніторити його роботу. Крім того, він має вбудовані 2 струни для 1 MPP-трекера та 1 струну для 1 MPP-трекера, що дозволяє підключати до нього сонячні панелі та забезпечує оптимальну продуктивність.
  13. Розумна зарядка MPPT з можливістю вибору оптимізації продуктивності батареї: Інвертор Deye SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4 використовує технологію максимальної потужності точки максимальної потужності (MPPT), яка дозволяє оптимізувати зарядку акумуляторів з максимальною ефективністю. Це досягається шляхом відстеження максимальної потужності сонячних панелей та регулювання напруги та зарядного струму для забезпечення максимальної ефективності заряджання акумуляторів.
  14. Функція обліку часу використання інвертора за допомогою функції обліку часу використання можна відстежувати, скільки часу було включено інвертор, скільки енергії він виробив і скільки енергії було спожито. Це дозволяє користувачеві аналізувати своє споживання електроенергії та ефективність використання інвертора. Таким чином, функція обліку часу використання допомагає користувачеві керувати своїми енергетичними витратами та зберігати енергію відповідно до їх потреб.
  15. Функція розумного навантаження в інверторі Deye SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4 дозволяє автоматично керувати споживанням електроенергії від підключених навантажень. Наприклад, якщо в системі є надлишок енергії, інвертор може розумно розподілити цю енергію між різними підключеними навантаженнями. Інвертор Deye SUN-50K-SG01HP3-EU-BM4 має також порт GEN, який можна використовувати для підключення зовнішніх навантажень, таких як бойлер. Функція розумного навантаження дозволяє інвертору автоматично регулювати енергоспоживання таких підключених навантажень, щоб забезпечити оптимальний баланс між виробництвом та споживанням електроенергії. Наприклад, якщо є надлишок енергії, інвертор може перенаправити цю енергію на бойлер, щоб оптимізувати використання доступної енергії та зменшити залежність від мережі.

Гарантія: 5 років

    Технічні характеристики:

    Вхідні дані акумулятора

    Тип акумулятора: AGM, GEL, LiFePO4, Li-ion

    Діапазон напруги батареї: 160-800 В

    Максимальний зарядний струм: 50+50 А

    Максимальний розрядний струм: 50+50 А

    Кількість входів для АКБ: 2

    Спосіб заряджання літій-іонного акумулятора: самоадаптація до BMS

    Вхідні дані PV-рядки

    Макс. вхідна потужність постійного струму: 65000 Вт

    Макс. вхідна напруга постійного струму: 1000 В

    Пускова напруга: 180 В

    Діапазон напруги MPPT: 150-850 В

    Діапазон постійної напруги при повному навантаженні: 450-850 В

    Номінальна вхідна напруга постійного струму: 600 В

    Вхідний фотоелектричний струм: 36+36+36 А

    Макс. PV lsc: 55+55+55 А

    Кількість трекерів MPP: 4

    Кількість рядків на трекер MPP: 2+2+2+2

    Вихідні дані змінного струму

    Номінальна вихідна потужність змінного струму: 50000 Вт

    Максимальна вихідна потужність змінного струму: 55000 Вт

    Номінальний вихідний струм змінного струму: 75,8/72,5 А

    Максимальний номінальний вихідний струм: 83,4/79,7 А

    Макс. трифазний несиметричний вихідний струм: 83,3 А

    Макс. Безперервний прохідний змінний струм: 200 А

    Пікова потужність (поза мережею): 1,5 рази номінальної потужності, 10С

    Вхід генератора / Розумне навантаження / Струм пара змінного струму: 75,8 / 200 / 75,8 А

    Діапазон регулювання коефіцієнта потужності: від 0,8 випередження до 0,8 відставання

    Вихідна частота та напруга: 50/60 Гц; 3L/N/PE 220/380, 230/400Vac

    Тип мережі: трифазна

    Загальний коефіцієнт гармонік (THD): <3% (від номінальної потужності)

    Інжекція постійного струму: <0,5%

    Коефіцієнт корисної дії

    Макс. коефіцієнт корисної дії: 97,60%

    Європейський коефіцієнт корисної дії: 97,00%

    Коефіцієнт корисної дії MPPT: 99,90%

    Захист

    Вбудований захист: захист від острівного замикання, захист від зворотної полярності на вході фотоелектричної стрічки, виявлення опору ізоляції, блок контролю залишкового струму, захист від перевантаження струмом, захист від короткого замикання на виході, захист від перенапруги

    Категорія перенапруги: DC Type II/AC Type Ill

    Захист акумулятора від перевантаження струмом: запобіжники

    Сертифікати та стандарти

    Регулювання електромереж: IEC 61727, IEC 62116, CEI 0-21, EN 50549, NRS 097, RD 140, UNE 217002, OVE-Richtlinie R25, G99, VDE-AR-N 4105

    Електромагнітна сумісність/стандарт безпеки: IEC/EN 61000-6-1/2/3/4, IEC/EN 62109-1, IEC/EN 62109-2

    Загальні дані

    Діапазон робочих температур: - 40-60 ° C, при > 45 ° C зниження температури

    Охолодження: Розумне охолодження

    Рівень шуму: ≤65 дБ

    Зв'язок із BMS: RS485; CAN

    Вага: 80 кг

    Розмір приладу (ШхВхГ мм): 527×894×294 (без урахування з'єднувачів та кронштейнів)

    Ступінь захисту: IP65

    Спосіб встановлення: Настінний