Акумуляторна батарея Deye SE-G5.1Pro-B (LiFePO4 51,2V 100Ah)

Арт. SE-G5.1Pro-B
В наявності
Будь заряджений Акумуляторна батарея Deye SE-G5.1Pro-B (LiFePO4 51,2V 100Ah)
Кредит та розстрочка від 2 870 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Бренд
Deye
Гарантия
5 років
Страна-производитель товара
Китай
Тип АКБ
(LIFePO4) литий-железо-фосфатная

Опис

Акумуляторна батарея Deye SE-G5.1Pro-B (LiFePO4 51,2V 100Ah)

Акумуляторна батарея Deye SE-G5.1 Pro-B – це інноваційна система зберігання енергії, яка використовує вдосконалену літій-залізо-фосфатну (LiFePO4) батарею. Ця технологія призначена для використання в домашніх та комерційних системах зберігання енергії, надаючи безпечне, довговічне та екологічно чисте рішення для зберігання електроенергії.

Однією з ключових переваг SE-G5.1 Pro-B є використання безпечних та довговічних літієвих акумуляторів, що робить його ефективним рішенням для зберігання енергії. Напруга пристрою 51,2 В ємність одного акумуляторного модуля становить 100А-год зарядний струм цього акумулятора становить 50А максимально 100А. Отже, такий акумулятор можна зарядити за 2:00.

Основні характеристики включають тривалий термін служби більше 10 років , здатність до глибокого розряду на рівні 90%, що робить його ідеальним для ефективного збирання сонячної енергії. Сумісний з багатьма інверторами автономного та гібридного типу, насамперед із низьковольтовими інверторами Deye. Використовуються переважно у системах сонячних електростанцій. Робочий температурний діапазон від -20 до 55 ° C розширює можливості використання, а клас захисту IP20 дозволяє безпечно використовувати систему всередині приміщень.

Deye SE-G5.1 Pro-B має вбудовану систему управління батареями BMS , яка може контролювати та керувати параметрами безпечного та довговічного часу автономної роботи, включаючи показники напруги, струму та температури. Крім того, BMS може балансувати зарядні та розрядні елементи, щоб продовжити термін їхньої служби. Цю систему можна гнучко масштабувати до 327 кВт-год , паралельно підключаючи до 64 батарей. Ця модульна архітектура полегшує розширення ємності на місці і робить систему дуже гнучкою для автономної роботи будь-якого споживача. Тобто це елемент для побудови індивідуальної (для власних потреб) системи накопичення та зберігання енергії для досягнення енергонезалежності та економії при використанні альтернативних джерел енергії

Інтелектуальні функції, такі як автоматичне створення мережі між модулями, моніторинг через WiFi/USB та оновлення прошивки роблять розгортання та обслуговування системи максимально зручними. Підтримка віддаленого моніторингу дозволяє контролювати систему з будь-якого місця.

Батарея SE-G5.1 Pro-B відповідає високим стандартам безпеки та якості та має 10-річний термін експлуатації, що гарантує надійне та стабільне використання сонячної енергії для дому та бізнесу. Ця система зберігання енергії вирішує завдання споживання електроенергії, надаючи ефективний і стійкий спосіб використання сонячних ресурсів.

Гарантія: 5 років * (Гарантія діє залежно від того, що настане раніше: гарантійний термін або потужність життєвого циклу)

Переваги акумуляторів LIFePO4:

  • LiFePO4 батарея має масу в 2-3 рази менше, ніж аналогічний за ємністю свинцевий акумулятор;
  • Струм саморозряду менше 3% на місяць забезпечує можливість тривалого зберігання без підзарядки;
  • Можливість швидкого заряду за 40 хвилин до 80%;
  • Ресурс понад 6000 циклів заряд/розряд, а це приблизно у 8 разів більше, ніж у звичайних свинцево-кислотних акумуляторів або більше 25 років у буферному режимі (за стандартних умов експлуатації відповідно до технічних умов);
  • Акумулятори з LiFePO4 катодом, на відміну від інших літієвих акумуляторів, не горючі та пожежобезпечні;
  • Немає потреби в окремому приміщенні під акумуляторну (не виділяють водень, не вимагають небезпечних кислот при обслуговуванні, на відміну від класичних акумуляторів свинцево-кислотних).

Особливості:

  • Безпека. Безкобальтова літій-залізо-фосфатна (LFP) батарея є безпечною та довговічною, має високу ефективність та високу щільність потужності. Зокрема вона має BMS, що забезпечує повний захист.
  • Надійність. Підтримує високу потужність розряду. IP20, природне охолодження, широкий діапазон температур від -20 до 55°C.
  • Гнучкість . Модульна конструкція, що легко розширюється, макс. 64 одиниці паралельно, макс. потужність 327 кВт*год. Підходить для житлових та комерційних застосувань збільшення коефіцієнта власного споживання.
  • Зручність. Автоматичне підключення до мережі, автоматична IP-адресація, просте обслуговування, віддалений моніторинг та оновлення, підтримка USB-накопичувача для оновлення прошивки.
  • Екологічність. Використовує матеріали, що захищають довкілля, весь модуль нетоксичний, без шкідливих речовин.
  • Три способи встановлення. 19-дюймовий стандартний корпус, кріплення можливе на стійку, на стіну і на підлогу, що дозволяє заощадити місце для встановлення.

Функціональна безпека акумулятора інтегрована платою BMS:

  • Функція виявлення перезаряджання
  • Функція виявлення перерозряду
  • Функція виявлення перевантаження струмом
  • Контроль температури
  • Функція врівноважування
  • Функція оповіщення про надзвичайні ситуації.


ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип батареї: LiFePO4 (літій-іонний)

Місткість: 100 А * год

Номінальна напруга: 51,2 В

Робоча напруга: 43,2~57,6 В

Запасена енергія: 5,12 кВт*год

Корисна енергія: 4,61 кВт*год

Рекомендований струм: 50 А

Максимальний струм: 100 А

Піковий струм (2 хвилини, 25 ° C): 150А

Рекомендована глибина розряду: 90%

Розміри Ш×В×Д: 440×133×540 мм

Вага: 45 кг

Масштабованість: Макс. 64 шт. (до 327 кВт*год.) паралельно (макс. 32 шт. без зовнішнього налаштування)

Головний LED-індикатор: 5LED (SOC: 20% ≈ 100%); 3LED (Робота, небезпека, захист)

Ступінь захисту корпусу: IP20

Робоча температура: Заряд: 0~55 ℃ / Розряд: -20 ℃ ~ 55 ℃

Температура зберігання: 0 ~ 35 ℃

Вологість: 5 ~ 95%

Висота під час експлуатації: ≤ 2000 м

Цикл життя: ≥6000 (25°C±2°C,0.5C/0.5C,90%DOD,70%EOL)

Монтаж: Настінний, підлоговий, стійкий (19-дюймовий стандартний корпус, товщина корпусу ≥ 600 мм)

Комунікаційний порт: CAN2.0, RS485

Пропускна спроможність енергії: 16 МВт-год при 70% EOL

Сертифікація: UN38.3, IEC62619, CE, UKCA, VDE2510-50, FCC, UL1973, UL9540A, REACH, ROHS