Акумуляторна батарея Deye BOS-GM5.1 (High-Voltage LiFePO4 51,2V 100Ah 5,12kWh)

Арт. BOS-GM5.1
В наявності
Будь заряджений Акумуляторна батарея Deye BOS-GM5.1 (High-Voltage LiFePO4 51,2V 100Ah 5,12kWh)
Кредит та розстрочка від 2 431 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Бренд
Deye
Гарантия
5 років
Мощность
5,12 кВт
Номинальная мощность
100 Ah
Страна-производитель товара
Кітай
Тип акумуляторної батареї
LiFePO4 (LFP)

Опис

Акумуляторна батарея Deye BOS-GM5.1 (High-Voltage LiFePO4 51,2V 100Ah 5,12kWh)

BOS-G 5.1 – це високовольтна літій-іонна акумуляторна система, що забезпечує надійне резервне харчування для супермаркетів, банків, шкіл, ферм та невеликих заводів. Вона також може використовуватися для згладжування кривого навантаження та передачі пікових навантажень. Зокрема, пристрій здатний підвищити стабільність відновлюваних систем та сприяти застосуванню відновлюваної енергії.

Він характеризується інтеграцією з різними приладами, високою надійністю, тривалим терміном служби, широким діапазоном робочих температур та ще більшою кількістю параметрів. Система зберігання енергії акумулятора є модульною. Кожен акумуляторний модуль має ємність 5,12 кВт*год. Загалом система може підтримувати до 12 батарейних модулів , з'єднаних послідовно. За максимальної кількості встановлених модулів загальна енергія може бути збільшена з 15,36 до 61,44 кВт*год.

BOS-GM 5.1 відрізняється швидким та простим процесом встановлення. Вбудований 19-дюймовий екран забезпечує безпроблемне налаштування, що робить його зручним для користувачів на всіх етапах роботи. А приємний та простий інтерфейс дозволяє комфортно та легко працювати як споживачам: так і інсталяторам.

Безпека та надійність мають першорядне значення у будь-якій системі зберігання енергії, і BOS-GM 5.1 не є винятком. Катодний матеріал складається з LiFePO4 , добре відомого своєю якістю та тривалим терміном служби. Крім того, пристрій демонструє низький рівень саморозряду, що дозволяє зберігати його до шести місяців без заряджання. Відмінні характеристики неглибокого заряду та розряду ще більше погіршують термін служби акумулятора, забезпечуючи стабільне та надійне електропостачання протягом тривалого часу.

Обладнана вбудованою розумною системою керування батареєю (BMS) ця система надійно захищена великою кількістю захисних механізмів. BMS захищає пристрій від різних потенційних небезпек, включаючи надлишковий заряд і розряд, перевантаження струмом та екстремальні перепади температур. Комплексна захисна система не тільки забезпечує безпеку акумулятора, але й сприяє збільшенню терміну роботи всієї установки для зберігання електроенергії.

Крім того, BMS ефективно управляє станом заряду та розряду, ефективно балансуючи струм та напругу кожного елемента для оптимальної продуктивності. Працюючи в широкому діапазоні температур від -20 ° C до 55 ° C, BOS-GM 5.1 відмінно підійде для багатьох регіонів у світі.

Кілька модулів акумулятора можна легко підключити паралельно, що дозволяє користувачам масштабувати ємність та потужність відповідно до власних бажань та потреб. Акумулятор підтримує зручне оновлення через USB і, опціонально, за допомогою Wi-Fi , що полегшує віддалене керування пристроєм та його сумісність з інверторами Deye.

На завершення можна сказати, що акумуляторна система BOS-GM 5.1 від Deye є ефективним та вигідним рішенням для зберігання електроенергії. Зручна установка, механізми безпеки, широка функціональність BMS, екологічність, гнучка конфігурація та широкий температурний діапазон роблять її відмінним вибором для різних програм, від житлових до комерційних та промислових об'єктів.

Особливості батареї Deye BOS-GM5.1:

  • Зручність та комфорт: Швидка установка 19-дюймового модуля, що вбудовується, зручного для монтажу та технічного обслуговування.
  • Безпека та надійність: Катодний матеріал виготовлений з LiFePO4 з безпечними характеристиками та тривалим терміном служби. Модуль має найменший саморозряд, завдяки чому може зберігатися до 6 місяців без зарядки. Відмінні характеристики неглибокого заряду та розряду.
  • Розумна функція BMS: Пристрій оснащений захисними функціями, такими як надмірний розряд та заряд, надмірний струм та надмірно висока чи низька температура. Система може автоматично керувати станом заряду та розряду, а також балансувати струм та напругу кожного елемента.
  • Екологічність: Весь модуль є нетоксичним, екологічно чистим та безпечним для навколишнього середовища.
  • Гнучка конфігурація: Декілька акумуляторних модулів можуть бути підключені паралельно для збільшення ємності та потужності. Підтримує оновлення через USB, Wi-Fi (опціонально), дистанційне підвищення класу (сумісно з інвертором Deye). Автоматичне підключення до мережі, автоматична IP-адресація, просте обслуговування, віддалений моніторинг та оновлення, підтримка USB-накопичувача для оновлення прошивки.
  • Широкий температурний діапазон: Робочий діапазон температур становить від -20 до 55°C, з відмінними характеристиками розряду та тривалістю циклу.

Правила використання батареї Deye BOS-GM5.1:

  • Акумулятор можна встановлювати та експлуатувати лише у закритому приміщенні. Діапазон робочих температур BOS-G становить -20 ° C - 55 ° C, а максимальна вологість - 85%. Модуль акумулятора не повинен потрапляти під сонячні промені або розміщуватись біля джерела тепла.
  • Встановивши акумуляторну систему зберігання енергії, переконайтеся, що вона стоїть на досить сухій та рівній поверхні з достатньою опорною здатністю. Без письмової згоди виробника висота місця встановлення не повинна перевищувати 2000 метрів. Вихідна потужність акумулятора зменшується з висотою над рівнем моря.
  • У місцях, де можливе затоплення, слід потурбуватися про те, щоб акумулятор було встановлено на відповідній висоті. Не можна допускати контакт з водою.
  • Акумуляторна система зберігання енергії має бути встановлена у пожежобезпечному приміщенні. Це приміщення не повинно мати джерела вогню і повинно бути обладнане незалежним пристроєм пожежної сигналізації, який відповідає місцевим нормам і стандартам, що діють. Згідно з місцевими діючими правилами, приміщення має бути відокремлене протипожежними дверима T60. Аналогічні протипожежні вимоги застосовуються до інших отворів у приміщенні (наприклад, вікон).
  • Дотримання специфікацій, наведених у цьому посібнику, також є частиною належного використання приладу.
  • Використання системи BOS-G заборонено у таких випадках:
  • Мобільне використання на землі або повітрі (використання на воді тільки за згодою виробника та з письмового дозволу виробника).
  • Використання у медичному пристрої.
  • Використання як джерело безперебійного живлення.

Гарантія: 5 років * (Гарантія діє залежно від того, що настане раніше: гарантійний термін або потужність життєвого циклу)


ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип акумулятора: LiFePO4 (літій-іонний)

Місткість акумуляторного модуля: 100 А*год

Номінальна напруга системи: 51,2 В

Енергія модуля: 5,12 кВт*год

Кількість послідовно з'єднаних батарейних модулів (опціонально): 3 хв / 8 хв (Стандартний кластер США) / 12 хв (Стандартний кластер ЄС)

Номінальна напруга системи: 153,6/409,6/614,4 В

Робоча напруга системи: 124,8 ≈ 175,2 / 332,8 ≈ 467,2 / 499,2 ≈ 700 В

Енергія системи: 15,36/40,96/61,44 кВт*год

Корисна енергія системи: 13,8/36,86/55,29 кВт*год

Струм заряду/розряду (Рекомендований): 50 А

Струм заряду/розряду (Номінальний): 100 А

Струм заряду / розряду (Піковий 2 хв, 25°C): 125 А

Глибина розряду: 0,9%

Розмір (Ш * Д * В): 589 * 590 * 1640 мм / 589 * 590 * 2240 мм

Вага: 258 / 434 / 628 кг

Головний LED-індикатор: 5LED (SOC: 20% ≈ 100%), 3LED (робота, сигналізація, захист)

Ступінь захисту корпусу: IP IP20

Висота над рівнем моря: ≤2000 м

Робочі температури: Зарядка: 0 ≈ 55°C / Розрядка: -20 ≈ 55°C

Індикатор стану: Жовтий: увімкнення високої напруги акумулятора.

Червоний: тривога заряду акумулятора.

Температура зберігання: 0°C ≈ 35°C

Вологість: 5 ≈ 85% відносної вологості

Термін служби циклу: 25±2°C, 0.5C / 0.5C, EOL70% ≥ 6000

Місце встановлення: Встановлення у стійку

Порт зв'язку: CAN2.0, RS485

Сертифікація: CE, IEC62619, UL1973, UL9540A, UN 38.3