Акумуляторна батарея Felicity FLS 48100-C (LiFePO4 51,2V 100Ah 5kWh)

Арт. LDP 12-60 (12.8V60AH)
В наявності
Будь заряджений Акумуляторна батарея Felicity FLS 48100-C (LiFePO4 51,2V 100Ah 5kWh)
Ціна за запитом
Купити в 1 клік Купити
Кредит та розстрочка від 0 грн/місяць
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантийный срок
10 лет
Емкость, А*ч
5,12 кВт*ч
Производитель
FELICITY
Тип акумулятора
LiFePO4

Опис

Акумуляторна батарея Felicity FLS 48100-C (LiFePO4 51,2V 100Ah 5kWh)

FLS48100нова горизонтальна багатоярусна літієва батарея низької напруги Arribal!

Акумулятор Felicity FLS 48100-C – це високоякісне рішення для збереження енергії, створене з використанням передової технології LiFePO4.

Felicity FLS4810C - це низьковольтна батарея, яка розрахована на використання в парі з гібридним або OFF-GRID інвертором 48В. Така комбінація застосовується в системах резервного електропостачання та сонячних електростанціях. Виріб використовує у своєму складі LFP осередки з тривалим терміном служби 6000+ циклів розряд/заряд (10+ років) та високою струмовіддачею 60А.

АКБ Felicity FLS48100-C є конструктором: базовий блок (BMS + акумулятор 5,12кВтч + опорні колеса) і додатковий блок у вигляді акумулятора 5,12 кВтг. Конструкція розрахована на горизонтальну установку і має наступні переваги:

  • Довгий термін служби. 6000+ циклів розряд/заряд, перш ніж ємність знизиться до 80%. Це можна порівняти з експлуатацією 10+ років.
  • Гнучкий вибір потужності акумуляторної установки. Збирайте акумулятор із секцій, виходячи з потужності інвертора та часу автономної роботи. Наприклад, під інверторну установку 6 кВт підійде 2 модулі (основний + додатковий) загальною ємністю 10,24 кВтг і струмовіддачею 120А.
  • Висока масштабованість: Потужність до 42,5 кВтг.
  • Довгий час роботи. Основного блоку АКБ достатньо для того, щоб холодильник, роутер, комп'ютер, газовий котел та освітлення пропрацювали близько 12 години.
  • Висока потужність Максимальний номінальний струм розряду одного блоку становить 60А або в еквіваленті потужності 3 кВт. Паралельно зі стандартними споживачами електроенергії можна запитати електричну духову шафу або плиту.
  • Швидка заряджання. Повне поповнення заряду займає близько 2 годин.
  • Висока безпека: LiFePO4 технологія забезпечує стійкість до перегріву, короткого замикання та механічних пошкоджень, що робить батарею надзвичайно безпечною у використанні.
  • Ефективність та надійність: Низький рівень саморозряду та висока енергетична щільність забезпечують максимальну ефективність енергозбереження.
  • Екологічність: Батарея не містить шкідливих важких металів і є екологічно безпечною, що сприяє зменшенню впливу на довкілля.
  • Компактність та легкість: Зручні розміри та вага дозволяють легко інтегрувати батарею у будь-яку систему збереження енергії. Тип Movalbe, підлоговий.
  • Широка сумісність: Сумісність із провідними брендами інверторів.
  • Множинний захист: Вбудована інтелектуальна BMS, вимикач та запобіжник.
  • Тривала гарантія: 10 років.

Один з приводів купити Felicity FLS48100 - наявність акумуляторного блоку з вбудованою BMS . Battery Managment System – це система управління, яка стежить за напругою, струмом та температурою кожного LFP осередку. Завдяки BMS батарея повністю відновлює ємність при заряді, надійно захищена від перезаряджання, перевантаження, перегріву та вибуху.

Довговічність, швидка зарядка, висока номінальна потужність - це кожна LiFePO4 батареї. Основна перевага цієї моделі полягає в тому, що це конструктор , в якому є головна батарея з блоком BMS та додаткові АКБ. Секційна конструкція дозволяє набрати акумулятор із блоків індивідуально під конфігурацію інвертора та тривалість автономної роботи. Наприклад, можна зібрати мінімальний набір з основного та допоміжного блоку. Загальна ємність такої установки – 10,24 кВтг, а номінальна потужність – 6 кВт, що актуально для домашніх установок резервного електроживлення з Gybrid або Off-Grid інвертором на 6 кВт.

Застосування

  • Сонячна електростанція: Ідеальне рішення для збереження енергії, забезпечуючи стабільне харчування та високу ефективність використання сонячної енергії.
  • Резервне живлення: Надійне рішення для забезпечення безперебійного живлення важливих систем та приладів при вимкненні електроенергії.
  • Системи зберігання енергії : Використовується в комерційних та промислових системах зберігання енергії для оптимізації енергоспоживання та зниження витрат.

Акумулятор Felicity FLS 48100-C забезпечує надійність, ефективність та безпеку, що робить її чудовим вибором для будь-яких систем збереження енергії. Інвестуйте у високоякісне обладнання сьогодні, щоб забезпечити стабільне та економічно вигідне енергопостачання завтра!

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Модель: FLS48100-C

Тип батареї: LiFePO4

Кількість акумуляторних модулів: 1

Місткість: 5,12 кВт/год

Номінальна напруга: 51,2 В

Робоча напруга: 44,8-57,6 В

Рекомендований струм заряду/розряду: ≤ 60А

Рекомендована потужність заряджання/розрядження: ≤ 3000 Вт

Максимальний струм зарядки/розрядки (15 с): 100А

Максимальна потужність заряду/розряду (15 с): 5000 Вт

Цикл життя: ≥6000 циклів

Комунікаційний порт: RS485/CAN

Кількість послідовно з'єднаних батарейних модулів (опціонально): 8

Розумна функція BMS: Вбудований Smart BMS, вимикач, запобіжник

Діапазон температур заряджання: 0-55 °C

Діапазон температур розрядки: - 20 - 55 °C

Розміри (Ш×В×Д): 600 х 450 х (180Н+120) мм

Вага: 53 кг

Монтаж: Підлоговий

Відображення: ЖК+світлодіод

Масштабованість: До 8 пристроїв паралельно (42,5 кВт·год)

Сумісні інвертори: Felicitysolar/Deye/Luxpower/Growatt/Voltronic/Sunsynk/Megarevo/Victron/SRNE/Solis/MPPsolar/Afore/SOFAR/CHISAGE ESS

Гарантія: 10 років