Кондиціонер TCL TAC-09CHSD/XAB1I Inverter R32 WI-FI Ready

Арт. TAC-09CHSD/XAB1I
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер TCL TAC-09CHSD/XAB1I Inverter R32 WI-FI Ready
Кредит та розстрочка від 737 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
36
Исполнение
Настiнний
Модель
09
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
21-25
Работа на обогрев, t °C
-20
Страна производитель
Кітай
Фреон
R32
Цвет
Білий

Опис

Кондиціонер TCL TAC-09CHSD/XAB1I Inverter R32 WI-FI Ready

Інверторна спліт-система XAB1 – сучасна модель для європейського ринку, є однією з найдоступніших на сьогоднішній день і поєднує в собі переваги класичних кондиціонерів, з безліччю нововведень у питаннях зниження рівня шуму та підвищення енергоефективності. Всі кондиціонери в рамках лінійки належать до класу енергозбереження "А++" та оснащені опцією Wi-Fi-управління. Неймовірно стильний дизайн лицьової панелі, на якій чергуються матові та глянсові смужки.

Площа приміщення, що рекомендується: 25 м²

Серія: Elite Series XAB1I

Режим роботи: Охолодження / Обігрів / Осушення / Вентиляція

Тип компресора: ІНВЕРТОР

Марка компресора: GMCC

Тип внутрішнього блоку: настінний

Робота на обігрів: - 20 °С

Унікальні переваги цієї моделі:

  • AI inverter ( Алгоритм штучного інверторного інтелекту)  дозволяє швидше досягати заданої температури та працює більш точно. Підвищує енергозберігаючу ефективність на 40%.
  • DC інвертор. Інверторний компресор до 50% більш економічний, ніж звичайні системи, точно підтримує задану температуру і має плавне регулювання потужності.
  • Фреон R32 дружній для довкілля. Низький коефіцієнт GWP (потенціал глобального потепління). Високий коефіцієнт енергоефективності. Повна відповідність європейським екологічним стандартам.
  • Світлодіодний дисплей. Дисплей активується після увімкнення кондиціонера і може бути вимкнений користувачем за потребою.
  • Подвійна дренажна конструкція. За бажанням дренаж приєднується ліворуч або праворуч.
  • Покриття Blue Fin – захист від корозії. Спеціальне антикорозійне покриття теплообмінника захищає від атмосферних явищ та впливів агресивного зовнішнього середовища.
  • Унікальний дизайн кондиціонера з оригінальною передньою панеллю створить неповторний дизайн вашого будинку.
  • Низький рівень шуму . Оптимізована система повітроводів здатна значно знижувати рівень шуму до 22 дБ для користувачів, які цінують спокій та тишу.
  • Безпечна конструкція. Відсутність зв'язку між конденсатом та електрикою. Потік конденсатної води оптимізований і не має прямого контакту з електричним блоком керування, таким чином підвищує його безпеку.
  • Самоочищення. Функція «Самоочищення» передбачає видалення забруднень методом виморожування та високотемпературної стерилізації. Процес проходить у чотири етапи: зледеніння, розморожування, високотемпературне сушіння та стерилізація. Час повного очищення – 30 хв.
  • Підтримка теплого приміщення +8°C. Цей режим не дозволяє знизити температуру в приміщенні нижче +8°C, коли ви змушені надовго виїхати з дому в зимовий період.

Управління та комфорт моделі:

  • 5 швидкостей вентилятора. Кондиціонер має можливість багатоступеневого регулювання швидкості повітряного потоку. Доступно 5 швидкостей вентилятора від найбільш тихого та придатного для нічного часу доби Sleep, до Turbo для максимально спекотних днів та високого теплового навантаження.
  • Розумний потік повітря. У режимі охолодження холодне повітря дме вгору, щоб уникнути прямого потоку до голови користувача. У режимі обігріву тепле повітря спрямоване вниз, щоб дмухати на ноги.
  • Автопривод горизонтальних жалюзі . Управління жалюзі регулювання напряму потоку повітря вгору-вниз здійснюється з пульта управління.
  • IoT Wi Fi управління (опція). IoT Wi Fi управління побутовою технікою TCL за допомогою єдиного додатку TCL HOME , підтримка голосового керування на основі глибокої нейронної мережі. Wi-Fi модуль не входить у комплект поставки кондиціонера (придбаний як опція).
  • Функція I Feel. У пульт управління вбудований температурний датчик, при передачі команди на внутрішній блок дані вимірювань передаються в контролер, що дозволяє точніше підтримувати температуру безпосередньо в зоні знаходження людей.
  • Розумне налаштування напрямку потоку вгору-вниз. На вибір існує 8 режимів напряму потоку вгору-вниз: 5 режимів зафіксованого положення та 3 режими гойдання.
  • Підсвічування пульта GYKQ-86E (модель 2021). При затисканні будь-якої клавіші на 3 секунди спалахує підсвічування екрану, що дозволяє зручно користуватися пультом навіть уночі.

Системні функції та режими роботи:

  • Незалежне осушення. При включенні режиму осушування відбувається ефективне осушення повітря без помітної зміни температури в приміщенні, що обслуговується.
  • Антикорозійне покриття. Металеві елементи корпусу зовнішнього блоку, незахищені лакофарбовим шаром, мають спеціальне покриття, що перешкоджає появі корозії та дозволяє продовжити термін служби агрегату.
  • Режим розумного розморожування. В автоматичному режимі знижується кількість і довжина циклів розморожування для запобігання зледеніння теплообмінників (утворення інею), забезпечуючи стійку роботу кондиціонера в заданому режимі.
  • функція самодіагностики. Контролер кондиціонера у постійному режимі відстежує параметри функціонування, у разі відхилення від норми система буде зупинена і на дисплеї LED відобразиться код несправності.
  • Запам'ятовування жалюзі. Після чергового ввімкнення кондиціонера автоматичні повітряні жалюзі повернуться в положення, яке було до його вимкнення. Якщо встановлено режим постійного коливання, він також буде активовано.
  • Економний режим. Режим роботи активується кнопкою ECO на пульті керування. Для зниження споживання електроенергії встановлена раніше температурна скоригується автоматично на 2°С для економії електроенергії, при цьому кондиціонер продовжить функціонувати в раніше встановленому режимі.
  • Режим сну. Нічний режим роботи активується натисканням кнопки SLEEP на пульті керування. Увімкнення режиму при роботі агрегату на охолодження/обігрів призведе до збільшення/зниження температури на 1°С за кожну годину, через 2 години температура повітря стабілізується, а через 7 годин після активації режим буде автоматично вимкнений.
  • Аварійна кнопка . Дозволяє увімк./вимк. кондиціонер у разі присутності несправності або втрати пульта керування, як із колишніми налаштуваннями та раніше встановленому режимі роботи (охолодження або обігрів), так і переключити режим роботи, за бажанням користувача.
  • Таймер 24г. Є можливість налаштувати автоматичне включення або вимкнення кондиціонера за встановленим таймером протягом 24 годин з дискретністю 0,5 годин.
  • Авторестарт . Після відновлення електроживлення кондиціонер автоматично увімкнеться з тими налаштуваннями, які були на момент вимкнення живлення.
  • Теплий старт. При використанні режиму обігріву вентилятор внутрішнього блоку буде увімкнений лише після достатнього нагрівання теплообмінника внутрішнього блоку, що дозволить запобігти викиду холодного повітря в приміщенні.
  • Низькотемпературний режим (обігрів) - 20 °С. Кондиціонер здатний ефективно працювати в режимі обігріву при температурах зовнішнього повітря нижче 0°С.
  • Низькотемпературний режим (охолодження) – 15 °С. Кондиціонер здатний ефективно працювати в режимі охолодження при температурах зовнішнього повітря нижче 0°С.
  • Super Turbo Start. Завдяки цій функції, в режимі охолодження можливе швидке зниження температури на виході з внутрішнього блоку з 27 до 18°С за 30 сек. А в режимі обігріву підвищення температури з 20 до 40 ° С за 60 сек. Натисніть кнопку Turbo на пульті дистанційного керування.
  • Сильне охолодження. Відсутнє зниження продуктивності кондиціонера в режимі охолодження за температури навколишнього середовища 50°С. Кондиціонер продовжить роботу безперервно до температури довкілля 60°С.

Гарантія: 3 роки

Технічні характеристики

Потужність охолодження: 2,60 кВт

Теплопродуктивність: 2,61 кВт

Потужність (охолодж/обігрів): 0,80/0,699 кВт

Енергоефективність EER/СМІР/клас: 3,25 (А++)/ 3,73 (А+)

Видалення вологи: 1,0 л/год.

Витрата повітря: 420 м3/год

Рівень шуму внутрішнього блоку: 22/25/33/37/40 дБ

Рівень шуму зовнішнього блоку: 50 дБ

Температурний діапазон (охолодж/обігрів): -15 +53 °C / - 20 +30 °C

Габарити внутрішнього блоку: 700×250×190 мм/ вага - 6,5 кг

Габарити зовнішнього блоку: 700×550×302 мм/ вага - 24,0 кг

Діаметр труби (рідина/газ): 6,35 / 9,52 мм

Максимальна довжина труби: 25 м

Максимальний перепад висот: 10 м

Підключення проводів: 4×0,75 мм2

Напруга: 220-240В/1 фаза/50 Гц

Фреон марки: R32

Країна - виробник: Китай