Кондиціонер Mitsubishi Heavy SRK25ZS-W/SRC25ZS-W інвертор Серія "Дизайн"

Арт. SRK25ZS-W/SRC25ZS-W
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер Mitsubishi Heavy SRK25ZS-W/SRC25ZS-W інвертор Серія "Дизайн"
42 712 грн
Економія 22% - 9 353 грн
Кредит та розстрочка від 1 390 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Інші кольори:
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
36
Исполнение
Настенный
Модель
09
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
21-25
Работа на обогрев, t °C
-15
Страна производитель
Thailand
Фреон
R32
Цвет
Білий

Опис

Кондиціонер Mitsubishi Heavy SRK25ZS-W/SRC25ZS-W інвертор Серія "Дизайн"

ДУЖЕ ТИХІ 

Спліт-системи серії SRK-ZS працюють практично безшумно, їх можна спокійно встановлювати в дитячій спальні. Рівень шуму 

мінімальний у галузі і становить від 19 дБ(А). 


ЕКОНОМІЧНІ

Завдяки використанню передових технологій моделі цієї серії мають високий стандарт сезонного енергоспоживання (А+++). На 1 кВт витраченої електроенергії нові кондиціонери виробляють до 8,5 квт холоду. 


УПРАВЛІННЯ ЧЕРЕЗ WI-FI

Кондиціонерами серії SRK-ZS можна керувати безпосередньо зі свого смартфона або планшета через Wi-Fi. Для активації опції у внутрішній блок необхідно встановити інтерфейс-адаптер, а на смартфон – мобільний додаток. Програма має зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, дозволяє вибирати різні режими роботи, задавати температуру, положення жалюзі та швидкість роботи вентилятора. Крім того, на гаджеті відобразяться коди помилок, якщо прилад вийде з ладу. 


ХОЛОДАГЕНТ НОВОГО ПОКОЛІННЯ

Спліт-системи SRK-ZS-W працюють на озонобезпечному фреоні R32. Новий фреон має потенціал на глобальне потепління (GWP) на 68% нижче, ніж фреон R410A. Але це не всі переваги нового холодоагенту. R32 має підвищену енергоефективність (на 5% вище, ніж R410A), вимагає меншої кількості для заправки системи (за масою менше R410A на 20%), значно простіше у використанні, легко утилізується. 


БЛОКУВАННЯ ВІД ДІТЕЙ

Режим дозволяє блокувати роботу кондиціонера, щоб уникнути випадкової чи небажаної зміни налаштувань, наприклад, дітьми. 


ТРИХМІРНЕ УПРАВЛІННЯ ПОВІТРЯНИМ ПОТІКОМ

Функція об'ємного кондиціонування 3D AUTO активується одним натисканням кнопки. Одночасно запускаються відразу три незалежні двигуни положення жалюзі, які контролюються по вертикалі та горизонталі згідно з обраною програмою. Підготовлене повітря рівномірно розподіляється по всьому периметру кімнати, досягаючи найдальших куточків приміщення, навіть якщо вони чимось відгороджені. При використанні 3D AUTO ризик застудитися під охолодженим потоком повітря майже виключений. 


ДЕЖУРНЕ ОПАЛЕННЯ

Режим чергового опалення не дозволить температурі в приміщенні опуститись нижче 10°С. Функція особливо актуальна в заміських будинках, де з її допомогою приміщення, що обслуговується, не втратить тепло і не промерзне. Основне завдання режиму – забезпечення енергозбереження у холодну пору року, коли господарів немає вдома. 


Натуральний ензимний антибактеріальний фільтр, фотокаталітичний фільтр з ефектом, що дезодорує, антибактеріальне покриття вентилятора, функція самоочищення, авторестарт, високий холодильний коефіцієнт,


Підведення живлення здійснюється до зовнішнього блоку. Внутрішні блоки сумісні з мультиспліт системами ZS-S та 60-125ZM-S


Технічні характеристики

Площа приміщення, що рекомендується: 25 м²

Фреон марки: R32

Напруга: 220V

Потужність (охолодження/нагрів): 620/740 Вт

Потужність у режимі охолодження: 2500 Вт

Потужність у режимі обігріву: 3200 Вт

Країна-виробник: THAILAND

Гарантія: 3 роки