Кондиціонер Daikin FTXJ50MW/RXJ50N Emura інвертор

Арт. FTXJ50MW/RXJ50N
В наявності
Кондиціонери Кондиціонер Daikin FTXJ50MW/RXJ50N Emura інвертор
113 907 грн
Економія 15% - 17 399 грн
Кредит та розстрочка від 4 021 грн/місяць
Гарантія на монтаж
3-5 років
Інші кольори:
Доставка безкоштовна на неакційні товари
Запитайте про знижку на товар у нашого менеджера
Швидкий обмін та повернення Неактивованого товару належної якості протягом 14 днів
Офіційна гарантія виробника
Оплата карткою будь-якого банку та оформлення в кредит

Технічні характеристики

Гарантия, мес.
36
Исполнение
Настенный
Модель
15
Наружный Блок
INVERTER
Площадь помещения, м²
36-55
Работа на обогрев, t °C
-15
Страна производитель
Czech
Управление со смартфона
SMART wi-fi
Фреон
R32
Цвет
Білий

Опис

Кондиціонер Daikin FTXJ50MW/RXJ50N Emura інвертор


Опис

Міжнародне журі багаторазово присуджувало Daikin Emura нагороди за унікальний дизайн.

Визначне поєднання промислового дизайну та технологічної досконалості у цьому матовому кристально-білому або сріблястому кондиціонері з елегантним оздобленням. Дана модель має фільтр для видалення алергенів Silver та повітроочисний, який вловлює пилкові алергени та пилові кліщі. За допомогою Wi-Fi можна керувати внутрішнім блоком, перебуваючи будь-де, що не мало важливо в наш час.

Серія: Emura

Режим роботи: Охолодження, обігрів, осушення, вентиляція

Функції: інверторне управління, автовибір режиму роботи, таймер, нічний режим, авторестарт, самодіагностика, управління зі смартфона, сенсор присутності

Фільтри: антибактеріальний / Silver Ion /дезодоруючий / фотокаталітичний /

Особливості цієї моделі:

 2-зонний датчик руху

Ця функція дозволяє спрямовувати повітряний потік до зони, де в цей момент немає людей. Визначення руху проводиться у 2 напрямках: вліво та вправо. Якщо людей у приміщенні відсутні, блок автоматично переключиться на енергозберігаючий режим. Дуже тихий Блоки Daikin працюють дуже тихо (при рівнях шуму лише 19 дБА). Нічний режим роботи Режим енергозбереження, при якому вночі не допускається переохолодження або перегрів. Комфортний режим Блок автоматично перемикає кут заслінок залежно від режиму. У режимі охолодження повітря буде прямувати вгору, щоб не допустити холодних протягів, а в режимі нагрівання – вниз, щоб не мерзли ноги. Тиха робота зовнішнього блоку Щоб забезпечити тишу Вашим сусідам, користувач може знизити рівень шуму зовнішнього блоку на 3 дБA за допомогою пульта дистанційного керування. Автоматична зміна вертикального положення заслінок Можливість увімкнення автоматичної зміни вертикального положення заслінок для рівномірного розподілу повітряних потоків та температури Режим зниження вологості Можливість зниження рівня вологості без зміни температури у приміщенні. Титано -апатитовий дезодоруючий фільтр Вловлює частинки пилу в повітрі та шкідливі органічні речовини, бактерії, віруси та алергени, дезодорує запахи, наприклад, тютюну та домашніх тварин. Автоматичний перезапуск Після вимкнення електроенергії блок автоматично перезапускається, використовуючи початкові установки. Режим Еcono У цьому режимі знижується споживання енергії, що дозволяє використовувати інші прилади з високим енергоспоживанням. Ця функція також забезпечує енергозбереження. Режим вентиляції Кондиціонер можна використовувати в режимі вентиляції для створення потоку повітря без охолодження або нагрівання. Високопродуктивний режим Якщо у приміщенні занадто висока або дуже низька температура, її можна швидко знизити або підвищити, увімкнувши “високопродуктивний режим”. Після вимкнення режиму блок повертається в заданий режим роботи. Фільтр видалення алергенів Silver та повітроочисний фільтр Уловлює пилкові алергени та пилові кліщі. Фільтр видаляє пилок та кліщі з ефективністю не менше 99%. Тижневий таймер Можна настроїти таймер, щоб увімкнути кондиціонер у будь-який час дня або тижня. Автоматична діагностика Ця функція полегшує технічне обслуговування кондиціонера, вказуючи на відмови в системі або відхилення від нормального режиму роботи.

Гарантія: 3 роки


Технічні характеристики

Площа приміщення, що рекомендується: 48 м²

Холод Вт: 4800

Тепло Вт: 5800

Потужність: 1430/1590 Вт

Рівень шуму (макс/хв): 47/32 дБ

Габарити внутрішнього блоку: 998x303x212 мм / вага - 12 кг /

Габарити зовнішнього блоку: 825x735x300 мм/вага - 44 кг.

Фреон марки: R32

Напруга: 220V